Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

28 členové hlasovali

1. 1. Poklice R15 na Roomstra

• varianta 1 - Toro
      2
    • varianta 2 - GIGA silver
      1
    • varianta 3 - GIGA black
      1
    • varianta 4 - Škoda Satellite
      21

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zvažuji výměnu poklic na autě, které by jste si zvolili Vy? samozřejmě liťáky by byly lepší, ale ty aktuálně pořizovat nechci ..

aktuální stav

post-28161-0-11865700-1334476867_thumb.j

varianty nových

post-28161-0-36241300-1334476873_thumb.j post-28161-0-24482500-1334476879_thumb.j post-28161-0-15590200-1334476885_thumb.j post-28161-0-29301400-1334487409_thumb.j

Upraveno od petrjanik

Poklice buď originální, nebo žádné. Ty ostatní vypadají jako tuzing - fuj.

Každého věc a chuť jestli chce orig nebo neorig. Sice kola dělaj auto, ale z těch tří asi ty poslední černý bych volil

Origo ,jedině origo :D ale koupil bych satelite , ty se mi libi jak cyp ;)

přesně, taky zastávám názor origo,. a ten Satellite vypadá moc dobře :)

Nič nemeň, zbytočne vyhodené peniaze, pokiaľ nekúpiš alu...

• Autor

.. doplněna varianta se ŠKODA Satellite ..

.. tak jasně, že alu by byly lepší, ale skutečně tolik teď investovat nechci ..ale rád bych nějakou změnu provedl .. přijde mi, že stávající poklice má kde kdo ..

Nech si tam ty původní jinak Škoda Satellite :kol-47:

• 1 měsíc později...

Původní kryty Hermes jsou pěkný, taky jsem je měl na zimákách.., ale jak píšeš má je už kde kdo a chce to změnu :kol-28: takže jedině Satellite je ta správná volba :kol-47:

• 6 měsíců později...

Já bych se ještě k těm poklicím chtěl zeptat (roomster už na mě čeká v autosalónu a hned mi ho tam přehodí na zimní plecháče:)), jestli ty poklice mají nějaký význam nebo je to jen pro krásu?

nevim jak ted ,ale kdysi bylo že musi byt zakryte šrouby ;)

aha, tak o tom slyším poprvé. A hlavně všude jezdí spousta aut bez poklic...

ale mam dojem že to bylo tak začatkem 90 let :D , a myslim si že třeba v zimě je to spiše na obtiž , za těma poklicema se zbira takovy ten sajrajt a pak toy kola chytaj lišku ryšavou ;)

jasný :) Jsem zatím spíš nakloněn tomu je nekupovat...ale ještě uvidím, až do toho autosalonu půjdeme a auto uvidím. Snad to nebude vypadat nejhůř na plecháčích bez poklic:)

Tak jsme byli v pátek pro Roomstera (už byl přezutý na 15'' plecháčích bez poklic), byli jsme z něho nadšeni, ale minutu před tím, než jsme chtěli odjet manželka řekla, že by ty poklice asi chtěla, že to nové atuo jinak vypadá strašně :D takže jsme si tam hned nechali dát Satellite :) A jsem rád. Na starém atě mi to nikdy nevadilo, ale na novém to prostě vypadá dobře :)

Puklice predsa majú len estetický význam.V zime auto s plecháčmi bez puklíc vyzerá naozaj zle.

Mne sa veľmi páči varianta č.4 ,ale stačili by mi aj tvoje pôvodné - včera som jednu stratil .-(

za mě č.5

Kluci pokud poklice tak jedine origo ;)

• 2 měsíce později...

Ja bych se taky priklanel k originalu... neorigo jsou z levneho plastu a kdyz s nima drcnes, tak radi praskaj.

• 2 týdny později...

Osobně zastánce poklic nejsem, na autě je mám, protože tam už byly. Nicméně o vyhlášce, že by poklice měly být u osobáků a zakrývat tak šrouby, jsem neslyšel. Nicméně to platí pro nákladní vozidla a autobusy, které mají takové plechové poklice a musí jimi tak zakrývat šrouby, které by konkrétně u předních kol vyčnívaly. A co se týče neorigo poklic, to už vůbec ne.. Nejen že se s originálama nedají srovnat ( kvalita - origo jsou krásně pružné, nepraskají, dobře drží ), ale i design - to je ale otázka vkusu. Nicméně než kupovat poklice a čekat, až je nějaký moula šlohne, bych si raději koupil užitečnější doplňek.

• 3 týdny později...

Koupil jsem ve škodovce 15" poklice GASPRA které se prodávaj na OCTAVII II a na Roomsterovi vypadaj suprově .

tak alespon dej foto at se muzem inspirovat.

• 3 týdny později...
  • Autor

tak poklice vyřešeny ..

post-28161-0-51236300-1366180055_thumb.jpost-28161-0-91443400-1366180058_thumb.j

dobrá volba :kol-47: tyto jsou nejlepší z poklic na FII/R

• 10 měsíců později...

A nemá někdo zkušenosti s použitím krytky/víčka zadního náboje jestli jde použít i do předního náboje?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.