Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nevíte někdo jak pomoct: o víkendu jsem čistil interier a začal jsme mě loupat airbag na volantu a vypadá to hrozně proto bych se chtěl zeptat jestli jste se někdo s tím setkali nebo ideálně nevíte co s tím. předem dík

Vloženo

No volant mám obyčejnej to že je životnost 15 let je celkem v klidu to mám ještě 6 let :D ale jinak mě někdo doporučil nějakej sprej přímo na palubky atd tak uvidíme jen mě zajímá jestli to nebude mít vliv ale pokud tam bude vrstva tenká tak by nemuselo nebo jo??

Vloženo

Ahááá no vidím, že jsem zase o něco chytřejší. :)

No pozkoušej, ale nejsem si jist, jestli něco pomůže. Nepoužil jsi před tím nějaké agresivní čistidlo palubky? Nebo nevylila se Ti na volant nějaká autovůně?

Vloženo

no mě ne a co jsme to čistil tak celej interier a jen volant se začal loupat ale mám to chvilku tak jestli někdo dřív to já nezjistím no dneska to odmastím a zkusím to šplíchnout a uvidíme co se bude dít

Vloženo

Airbag se přece v podstatě nepoužívá a když je vadný, měla by to ukázat diagnostika, tak moc nechápu, proč by se měl měnit díl, který se nepoužívá. I když po těch 15cti letech by to neškodilo asi.

Vloženo

Je tam prostě nějaké zařízení, které podléhá (může podléhat) stárnutí - pyrotechnická rozbuška.

Taky materiál samotného pytlu může mít nějakou omezenou životnost, i když se nepoužívá.

• o 4 týdny později...
Vloženo

prdlajs ja bych rekl ze je to zas a jen o tom jak z nas vytahnout dalsi prachy... podarilo se nam nahodou vyrobit auto ktery ti slouzi uz 15let? ze si nepotrebujes koupit novy? tak aspon zaplat par tisicovek za novy pytle... tak to vidim ja...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...