Mara Vlk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ok.asi dotoho pujdu..svítivost si zvýším sám vagem..dík za recenzi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) mara vlk mam je od roku 2013/10 na 3 autech (S2 3.6 a O2 FL), audi S3. bratránek je má taky na své O2 FL. poškodili se jenom 2 žárovky, ale vyměněno na záruku. Editováno: 29. Duben 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Dnes nasazené..svítivost skvělá tak uvidíme.:-) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zaky jsem je namontoval a nic to nehlasi....jak si zvysim svitivost LED ve Vagu? Hledal jsem,ale zatim marne....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Myslím že by to mělo byt toto ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Diky, zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Chtěl bych se zeptat jak se dá aktivovat více věcí na maxidot? Nyní tam mám zapnutí coming a leavinghome a jiné blbosti. Chtěl bych tam přidat maximum co to auto umí. Kde se to dá přes VAG zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Citaj prispevky... Je tu akotaky zoznam. Nic ine tu nie je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Co mne štve je: Na mém předešlem autě O2 jsem si nastavil že při přidržení DO na zamykání dojela okna sami až nahoru a u superbu. Což je vuz o třídu výše to tam nemá. Prostě musím DO držet po celou dobu co okna jedou. Nebo se to dá taky nějak zapnout? Dále by mne zajímalo zda jde zapnout aby při denním svícení svítily i potkávačky vzadu. Je hezké že ve předu auto svítí ale ze zadu nejde vidět. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Golfino: prozkoumej to tady http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-superb-3t.php jinak nastavení kolem denního svícení je zde: http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-superb-3t/tagfahrlicht-dimmung.php ..... německy nevládnu, tak nevím přesně jak je myšleno nastavení v Byte24 (bit 7) - ten obrázek dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Svícení zadními světly nejde nastavit kódováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Svícení zadními světly nejde nastavit kódováním. A ten dojezd okna až do konce po dlouhém stisku zamykání jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Můžu ještě poprosit o radu. Auto svítí mlhovkami jako denní svícení. Když se setmí, rozpší se tak se zapnou xenony. Kde se dá nastavit aby se xenony zapínali dříve a nečekali až na úplnou tmu? Třeba teď je venku tak pochmurno a auto stále nechce samo zapnout xenony. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 Melo by to jít přizpůsobit v citlivosti světelného senzoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 (editace) golfino: přes VCDS by měla jít udělat korekce světelné čidla....mrkni sem http://www.briskoda.net/forums/topic/212870-auto-lights-sensitivity/ nebo sem http://www.my-gti.com/2591/adjusting-operation-of-the-regenlichtsens-rain-light-sensor Editováno: 28. Červen 2015, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Mám dotaz ohledně park systém. Jde nějak zapnout aby se spustil park systém když jedu dopředu a parkuji do řady jen přední částí, a nemusel ho zapínat ručně a nebo čekat až se zapne sám při zařazení zpátečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 (editace) RomanWRC, jestli to jde takto zapnout netuším, ale auto by ti pípalo při každém popojíždění v koloně, nebo před křižovatkou - proto to výrobce vyřešil tlačítkem - jen pro případ parkování. Editováno: 3. Červenec 2015, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 To ano, ale on myslí co má O3, že od určitě nízké rychlosti se to samo aktivuje(to si lze přes menu vypnout a zapnout). Ze staré platformy to žádné auto neumí. Jediné postavit CANový modul na rychlost a ten by za tebe mačkal tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 presne tak som to mal v Touaregu. teraz mam A5 a tiez by som to rad tak mal... inak sa chystam montovat do SII predne senzory, co znamena Ferda postavit canovy modul na rychlost? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Navrhnout desku, vybrat vhodný procesor a ten naprogramovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ahoj Kluci jsem z Olomouce a potřeboval bych poradit jestli někdo nevíte jestli je zde v okolí nějaký machr tak jak Ferda( poř. Ferda najezdil na Moravu). Rad bych nějaká vylepšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 K Ferdoj to máš jenom 300 km to není zas tak moc na SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Můžu ještě poprosit o radu. Auto svítí mlhovkami jako denní svícení. Když se setmí, rozpší se tak se zapnou xenony. Kde se dá nastavit aby se xenony zapínali dříve a nečekali až na úplnou tmu? Třeba teď je venku tak pochmurno a auto stále nechce samo zapnout xenony. Díky za radu Já jezdím na manuál a automatiku zapinam až když je opravdu tma. Štve mne jak se v každém podjezdu rozstviti xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Já taky jezdím na manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.