vick Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 A co takhle lišty do zadního nárazníku,nemáte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yurik Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 zaujimave je, ze ja mam faceliftovany superb vo vybave Elegance a podla internetu by tam mali byt aj listy na dverach a na naraznikoch s chromovou listou....a ja tam mam len obycajne cierne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-superb Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ahoj.Mam otazku.Daju sa tie ochranne chromove listy poslat aj do Mnichova??dik Ahoj, omlouvam se za pozdni odpoved. Urcite to poslat pujde, zkusim zjistit cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Mel bych zajem o ty listy jsou jeste k mani ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No skoda tak uz se asi nedockam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-superb Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ahoj, stale jsou k mani. Kdyztak mi posli SZ s adresou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Chlapi nemáte někdo doma chromovanou lištu buď ze dveří nebo z nárazníku?Může být pokřapaná a nemusí být ani úplná.Potřebuju jen kousek.Než bych kupoval celý nový kus tak radši dodělám ten kousek co mi tam chybí.Jak na potvoru na vrakáči nikde okolo nic není.Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Vasso ty mas na prodej listy do narazniku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jo, jednu nalomenou a druhou odrbanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ahá tak to je mne na prd ,ja bych bral pekne nez budu lakovat jinak je necham jen zbavit ty drazky a pujdou do laku,jen ted nemam cas ... A jeste potrebuju naky plasty do introse abych to tam dal i s plastama co se budou lakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Ahoj, stale jsou k mani. Kdyztak mi posli SZ s adresou. Psal jsem SZ, ale zatím žádná odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jo, jednu nalomenou a druhou odrbanou Myslíš že by šlo jednu z těch lištiček postrádat pane?Pokud je máš pro strýčka příhodu tak budiž,ale pokud ne,tak nemohl bys jednu z nich vzít na sraz?Odkoupil bych.Potřebuju hlavně aby měla ten zaoblený konec(což pokud zrovna když není tam odrbaná nebo zlomená tak by měla mít).Mi chybí kousek v nárazníku a není to pěkné.Tak bych to nastavil právě nějakým tím kouskem. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoeTroska Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Kdyby měl někdo zajem, tak muzu sehnat lišty pod okna.. kamarad mi je nabizel, ale momentalne je to pro me "zbytečné" vydání, tak bych je poskytl dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Louvar Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 JA bych mel zajem jaka bude cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Psal sem ti SZ Vezmu na cely auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fans Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 chlapi,zháňam tieto lišty už skoro rok,chýba mi už len na LZ dvere.ak by niekto mal na predaj. dala by sa nahradit chromovou páskou?skúšal to niekto? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 ja som to skusal... vyledok na nerozoznanie ... zajtra dam foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 A bude to foto? A asi i detaily zakončení lišt... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Sakra som zabudol... akonahle budem mat chvilku cas odfotim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) kdyby někdo chtěl, mám sundané svoje chromové lišty ze superba 1, kolem dveří ty dole. Dobrý stav, 4 ks. Cena 3000 za 4 ks či 1800,- za jednu stranu nejlépe osobní odběr Editováno: 11. leden 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fans Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 mal by so zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 takže lišty mají budoucího majitele, ruším nabídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máslo_68 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) To jsi zase někoho nachytal? Peníze jsi nevrátil a díly neposlal, je to už 3 měsíce a na SZ taky nereaguješ. Tak měj koule a nějak to vyřeš. Editováno: 13. leden 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) Prosim te, uz to nehodlam resit. Se vsema, kdy jsem obchodoval byli spokojeni at zde, nebo na jinem foru. Stykam se s mnoha lidmi z fora a vsechno v poradku, jen s tebou jsou problemy. Na Black listu jsem se nevyjadroval, protoze jsem to povazoval za ztratu casu, ovsem spinu na sebe hazet nenecham. Zamet si pred vlastnim prahem a vzpomen si. Penize si mi poslal -200kc (tak jako spousta ostatnich). Jednou ze to chces, pak teda at ti vratim penize, rikam ne, uz jsme domluveni a pak ani balik neprevezmes. Ona ta posta neco stoji panacku tak porad nepolemizuj a pokud ten zadni popelnik opravdu chces, prijed si na sraz, ktery si uz ted nenecham urcite ujit. A prosim, nerozvadej tu porad tve teze o napaleni se. Fans mi poslal 3 tisice na ucet, k tomu jeste ze slovenska. Ja verim mu a on zase mne, od toho forum tak trochu je, hlavne si oba stojime za tim, abychom dokoncili obchod. Ne, ze jednou chci a pak nechci a pak kdyz to teda poslu delas ublizeneho jako ze to vezmes a pak nic, vec se mi vrati domu. Tak uz toho prosi nech. Kazdopadne pokud budes zase reagovat nesmyslnymi argumenty, necham ti posledni slovo. S pritelkyni koukame, co jsi zac. Dovol mi posledni vetu - no tak nebud maslo a prestan prudit Editováno: 14. leden 2013, autor: brc.majkl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.