mahudo Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 zdravím, má niekto skúsenosti s týmto rádiom? kdc-w3534 mám možnosť ho kúpiť, ale na oficiálnych stránkach kenwoodu som to nenašiel. tak bud je to novinka, alebo ho už vôbec nevyrábajú. dik hlavne ma zaujíma tuner, pretože mám kenwood ešte s kazetou a ten v porovnaní s blaupunktom čo mám v služobnom aute trochu zaostáva. No, bol som sa pozrieť na ten kenwood v Nay a tam mi jeden predavač povedal, ak chcem autorádio kvôli tuneru, tak jedine Panasonic (teda v cene do 5 tis.). Hmm, ako som listoval diskusie tu na fóre, tak neviem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Zeptej se Fancarhifi-ho ten mi ho nabizel a ma i web shop.... Pridam jen fotomontaz jak to vypada v aute.... Ja ted bojuju se stejnou otazkou - premyslim nad koupi radia a zatim se nemuzu rozhodnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Crake,řeším v podstatě ten samý problém, mám teď Panasonic ale popravdě řečeno,chci ho měnit bo nechytím skoro žádnou stanici ale je mi jasné že problém může být kdekoliv jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Kenwood KDC-W3534 bude asi doprodej a pokud je na něj dobrá cena tak není důvod ho nekoupit.Místo něj je KDC-W4034AY (4590,-) ale spíše byh doporučil KDC-W4534Y, který je vybavený AUX adaptérem pro iPOD a co se týká tunerové části tak Kenwood má od tohoto modelu systém K3i tuner, který nepodléhá rušení sousedních stanic na přilehlých frkvencích.Je to takový filtr, který sníží zkreslení a současně zabrání snížení kvality zvuku tuneru. Kdysi jsem měl Kenwooda s K2i (to číslo znamená počet filtrů) a s příjmem tuneru nebyly problémy, ale je potřeba mít rádio s tímto vybavením.Jisté je to, že obecně Blaupunkty patří mezi špičku co do citlivosti tuneru, ale ani např. Sony (tolik zatracovaný) na tom není zle.V současné době mám v kastlu Alpine, ale fakt je, že tuner si moc neužije. SiTo, problém s kvalitním příjmem tuneru může souviset i s napájením antény.Pokud tam nemáš anténní napáječ tak to může být zdroj problému.Já jsem bez toho nechytil ani místní rádia.Zato brácha to v Octě nemá vůbec a s tunerm není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Fancarhifi: je tedy ten typ 434/4034 o tolik horsi??? Jaky druh tuneru mají tyhle typy???Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Hlavní rozdíl je samozřejmě v ceně.Potom výbava KDC-W4034 je bohatší o RDS, 1xRCA a výstup pro DO z volantu.Tuner K3i má ale až model 4534 takže u těch dvou je na stejné úrovni jen ten 434 nemá, k mému údivu RDS, alespoň v katalogu je tak uvedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Diky za reakcie, nakoniec som včera kúpil Panasonic CQ-C1303NE. Teraz to už len zapojiť (asi v servise, po prečítaní príspevkov o fantómoch si na to asi netrúfnem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Mahudo: fantomove napajeni nic neni... Musis si jen precist spravne napajeni - vsechny radia uz maji ISO konekktory a u napajeni maji prehoditelne kabely pro trvale resp. spinane plus... a co se tyce fantomoveho napajeni, pak zapojis jej mezi antenu a radio + modry kabel (napajeni fantomu) pripichnes k ovladani el. anteny od radia... A tot vse... pokud se mylim, tak mne kuci nebijte, ale opravte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahudo Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 super, zamontovane a po prvých dvoch hodinách počúvania musím povedať, že je citeľný rozdiel v kvalite rádia aj celkovo hudby (predtým ten kazetový kenwood) aj ked repro je origo. dik za reakcie a čo sa týka toho fantómu dal som to radšej do servisu (tak dúfam, že tam ten predzosilovač zapojili) trvalo im to zhruba 20 min. aj s papierovaním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.