Přejít na obsah

rádio kenwood


Doporučené příspěvky

zdravím,

má niekto skúsenosti s týmto rádiom?

kdc-w3534

mám možnosť ho kúpiť, ale na oficiálnych stránkach kenwoodu som to nenašiel. tak bud je to novinka, alebo ho už vôbec nevyrábajú.

dik

hlavne ma zaujíma tuner, pretože mám kenwood ešte s kazetou a ten v porovnaní s blaupunktom čo mám v služobnom aute trochu zaostáva.

No, bol som sa pozrieť na ten kenwood v Nay a tam mi jeden predavač povedal, ak chcem autorádio kvôli tuneru, tak jedine Panasonic (teda v cene do 5 tis.).

Hmm, ako som listoval diskusie tu na fóre, tak neviem ....

post-22-1155202883.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kenwood KDC-W3534 bude asi doprodej a pokud je na něj dobrá cena tak není důvod ho nekoupit.Místo něj je KDC-W4034AY (4590,-) ale spíše byh doporučil KDC-W4534Y, který je vybavený AUX adaptérem pro iPOD a co se týká tunerové části tak Kenwood má od tohoto modelu systém K3i tuner, který nepodléhá rušení sousedních stanic na přilehlých frkvencích.Je to takový filtr, který sníží zkreslení a současně zabrání snížení kvality zvuku tuneru.

Kdysi jsem měl Kenwooda s K2i (to číslo znamená počet filtrů) a s příjmem tuneru nebyly problémy, ale je potřeba mít rádio s tímto vybavením.Jisté je to, že obecně Blaupunkty patří mezi špičku co do citlivosti tuneru, ale ani např. Sony (tolik zatracovaný) na tom není zle.V současné době mám v kastlu Alpine, ale fakt je, že tuner si moc neužije.

SiTo, problém s kvalitním příjmem tuneru může souviset i s napájením antény.Pokud tam nemáš anténní napáječ tak to může být zdroj problému.Já jsem bez toho nechytil ani místní rádia.Zato brácha to v Octě nemá vůbec a s tunerm není problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mahudo: fantomove napajeni nic neni... Musis si jen precist spravne napajeni - vsechny radia uz maji ISO konekktory a u napajeni maji prehoditelne kabely pro trvale resp. spinane plus... a co se tyce fantomoveho napajeni, pak zapojis jej mezi antenu a radio + modry kabel (napajeni fantomu) pripichnes k ovladani el. anteny od radia... A tot vse... pokud se mylim, tak mne kuci nebijte, ale opravte... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super, zamontovane a po prvých dvoch hodinách počúvania musím povedať, že je citeľný rozdiel v kvalite rádia aj celkovo hudby (predtým ten kazetový kenwood)

aj ked repro je origo.

dik za reakcie a čo sa týka toho fantómu dal som to radšej do servisu (tak dúfam, že tam ten predzosilovač zapojili) trvalo im to zhruba 20 min. aj s papierovaním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...