Ondra16V Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 a to jste ještě nevolali na NASA, aby vám poslali čerstvé satelitní snímky? To si měl udělat ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Budes tam mavat zlatou kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Koukam že už na netu máj napsané že berou i karty což je TOP aspoň pro mě teda Tak ty berou co si pamatují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Jozzi No já ne pac sem tam byl na srázu a pak několikrát a v okruhu 3 měsíců mi furt říkala číšnice že cekaj na terminál tak uvidíme. Nuff: jasné klubovou kartu z Tesca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Spameři 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 a to jste ještě nevolali na NASA, aby vám poslali čerstvé satelitní snímky? Takto to tam pánové vypadalo včera (čtvrtek), jel jsem kolem tak jsem se stavil na měníčko. Krásný volný parkoviště připravené na sraz. Jinak sraz mi opravdu nevyjde :/, akce s kolegama platí. Takže snad příště, očekávám obsáhlou fotogalerii ze srazu. Užijte si to, tiše závidím 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Tak zatím to vypadá slibně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Jen ten pežot... Ale bude nás tam dost, tak ho kdyžtak hodíme do křáku, ať tam nekazí fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Koukam že už na netu máj napsané že berou i karty což je TOP aspoň pro mě teda jj, též jsem si toho všimnul a kvitoval s povděkem . Jinak dnes jsme protáhli rooma stkáčkem, bez ztráty kytičky, takže hurá zítra na cestu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Pořádně si to užijte, budete mít koukám velkou účast U nás jsme Octavia srazy už zrušili, scházíme se jen jako bližší parta každý měsíc na "Čajích o páté". Jel bych také, ale za prvé je to 420km a za druhé mi stejně flákli v ten den šichtu. (jen za palivo bych dal 1500) To už by se mi vyplatilo pomalu do Ostravy letět pravidelnou linkou Editováno: 26. Září 2015, autor: Clint 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Hosi bude se delat prezencka? To abych vedel u koho se mam hlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Hlásit se budeš u takového malého skřeta co má v autě variátor a jmenuje se Galvi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ondra já už ti to vysvětloval že on nemá variátor nýbrž automatickou převodovku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Ale to já vím My se jenom vždycky provokujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Tak my asi teda taky dorazíme se podívat, ale bez jídla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Chlapi bylo fajne vás všechny vidět 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Malta: ale Ondra se tě nějak bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Srazik opet perfektni , velka ucast a hlavne dik tem trem co k nam prijeli z vetsi dalky nez mame my 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Za nás taky spokojenost, rád jsem vás všechny viděl, pokecal :-) S kým jsem se nerozloucil se omlouvám, byla už ale zima :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Bylo fajn, konečně jsem všechny viděl ským tady komunikuji A děkuji Galvimu. teď už z něj jen dostat samolepku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Děkuji všem , fazol z toho ještě nespí Koukal jsem se na seznam a chybělo snad jen 3-4 lidí , takže mužů to považovat za úspěch 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Děkuji všem,nemělo to (jako vždy) chybu Chlapi bylo fajne vás všechny vidět Škoda,že jste jeli tak brzo.Chtěl jsem pokecat ještě s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 no zkraje jsi ke mně přistupoval hooodně nedůvěřivě , ale neboj, já děti nebiju ... a krom toho, myslím že jsme se neviděli naposled, jste fajna banda vy severomoraváci 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 To víš,Ostrava Né,pokecat jsem chtěl,ale nevyšlo to Příště to napravíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.