Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Ser na to jak Bílej Tesák, bude pršet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 No pokud bude pršet, tak tím tuplem Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Kluci, má účast je v ohrožení, mám teď děsný pres v práci i doma při úpravách, které jdou dost pomalu právě kvůli té práci, asi to v sobotu nedám, musím konečně po týdnu nahodit omítku, chci využít volného času aspoň o víkendu, kdy aspoň někdy nemusím pracovat.. Kdybych stihl omítku ještě dopoledne, přijedu, protože když schne, stejně není moc co, ale protože toho musím udělat dost, celkem pochybuji Odesláno ze smartphonu Sony Xperia[emoji769] Z3 přes Tapatalk Kurnik šopa, ja potrebuju probrat s Tebou neco pracovniho Jen mimo misu, ja se hlasil na sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 psal si že možná nebudeš stíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Já jsem 50/50. Buď přijedu a nebo budu dělat něco užitečnějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Kurnik šopa, ja potrebuju probrat s Tebou neco pracovniho Jen mimo misu, ja se hlasil na sraz ? klidně se scukněme někdy i jen tak na kafe Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Já jsem 50/50. Buď přijedu a nebo budu dělat něco užitečnějšího. Dojedeš,né že né Mám pro tebe tu Californii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Na srazu budu a Denisi posli ki kdyztak na sebe v sz cislo , je to ponekud akutni Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Opet dik za pokec a tem z dalky co prijeli at se opet ukazou. Jinak nemam vsechna auta bo to nejak nevydrzeli zustat nez se zaclo fotit 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Škoda, že mi to nevyšlo, k PC jsem se od rána dostal až teď. Tak snad jste si to užili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 jj, bylo to fajne, díky za pokec ... a určitě to nebylo naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Sraz opět parádní Díky všem za účast,už se těším na další Osobně bych další sraz dal v průběhu června ať se nás ještě hodně sleze před prázdninama bo pak to bude slabší A nebráním se,že by jeden z dalších srazů proběhl někde u Ekkara/Malty ,případně zase v Polsku Škoda,že Malta a Ekkar odjeli tak brzo,protože jsme pak měli show s Kiou Ceed,jejjich rozhovor nebyl vůbec marný,hold asi nevěra 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 No skoda ze jsem ten vystrelek nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Neměl si trhat tu zeleň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 No to vis zviratka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Ty jooo...dlouho jsem tu nebyl co jsem ocihnul FB...hodne zmen na hodne autech:-) pristi sraz musim prubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Něco malo i odemně, jak to bylo s tou kiou ? Jinak dekuji za hojnou ucast, jak blizkou, tak dalekou , urcite bych rad zajel za klukama na zapad , kdopak se ujme organizace Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Byla to zajímavá podívaná,ta slovena byla ostrá Hele domluvme termín a vyrážíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Jozzi jel cedník kombi ( jak to spravně nazval Ekar ) na ručku bokem zastavil přímo před nama, vyběhl z auta chlap bez bot, zahodil klíče a šel si sednout na tu hromadu štěrku co tam bylo, pak vyběhla nějaka slovena zařvala na něho par věcí o nějaké babě a kouření , pak hledala klíče, tak karlos ji pohotově upozornil na to, že je má u zadního kola, ani nepoděkovala nana, sedla a i s cednikem s děckem odjela... Ale po par minutach se vratila a už zase odjeli jako rodinka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Jozzi jel cedník kombi ( jak to spravně nazval Ekar ) na ručku bokem zastavil přímo před nama, vyběhl z auta chlap bez bot, zahodil klíče a šel si sednout na tu hromadu štěrku co tam bylo, pak vyběhla nějaka slovena zařvala na něho par věcí o nějaké babě a kouření , pak hledala klíče, tak karlos ji pohotově upozornil na to, že je má u zadního kola, ani nepoděkovala nana, sedla a i s cednikem s děckem odjela... Ale po par minutach se vratila a už zase odjeli jako rodinka Ona ještě měla blbky usměv k Karlose . Odkud viš že to byla slovenka ? U nas v polsku teho neni . Děkuju všichním za sraz . Inntel dokonce s Tebou nepokecal jsem . Galvi se udělal pauzu od fot'aka a neměli jsme nadwornego fotografa Fotky budou pozděj Přeju hezký den . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) Jozzi jel cedník kombi ( jak to spravně nazval Ekar ) na ručku bokem zastavil přímo před nama, vyběhl z auta chlap bez bot, zahodil klíče a šel si sednout na tu hromadu štěrku co tam bylo, pak vyběhla nějaka slovena zařvala na něho par věcí o nějaké babě a kouření , ... Jo, tohle mám dost často chuť udělat, naposledy včera během cesty někde těsně za Olmíkem, kdy jsem z pravýho sedadla obdržel otázku, jakým směrem jedem (minuli jsme právě dálkovou dálniční návěstní tabuli) - odpověděl jsem že na Frýdek-Místek, načež následovala nasraná odezva proč ne na Ostravu (nejvzdálenější cíl uvedenej na ceduli...). Vysvětlovat, že směr Ostrava by znamenal zajížďku, že si má radši všímat směru na Frýdek, protože to ji včas upozorní na odbočku z D1 už po 25letech manželství fakt nemám sílu ... Protože se to opakuje (skoro) cestu co cestu - jasně že z Prahy se cestou na Vysočinu vyjíždí směrem na Brno, ale taky je potřeba si hlídat odbočku, aby se včas sjelo - jenže tohle vysvětlovat (některým) ženským je nad lidský síly ... Tomu chlapovi z "cedníka" se proto vůbec nedivím. A pár fotek - taky Jozziho "dotankování" Galvimu a včetně posledních 3 - ty jsou na porovnání Maltových couvacích "vypalovaček vočí" (tzv. "80W" LED) s jinýma LED zpátečkama (Jozziho) ... Editováno: 24. Duben 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) No a protože jsme to měli domů opravdu KUS cesty, tak jsme s Maltou jeli radši dřív, než za tmy - my dorazili domů v půl 7 večer ... Jinak v tom červnu se můžem sjet taky do hospůdky - už jsem to tady o kus vedle nabízel ve východočeský sekci - u "Chaty na Andrlově Chlumu" je parkoviště, ocelová rozhledna odkud je v případě příznivýho počasu vidět až na Sněžku a přímo v hospodě jde pojíst i popít. Poslední "třešinkou" je, že komunikace z nejbližšího města (Ústí nad Orlicí alias "Údolí Opic") až na vršek kopce ještě před pár rokama každoročně sloužila jako trať MR a ME závodů do vrchu jak současnejch tříd, tak i "historikům", takže nebylo zvláštností potkat tam v příslušným termínu Mirka Adámka nebo Otu Krakonoše Krámskýho (R.I.P. + 25.dubna 2015 Rechberg, Rakousko - jo, zejtra to bude přesně rok ...), jak "brousí" rovinky a "pilujou" zatáčky ... Fotka jak to vypadá na vršku je tady: https://mapy.cz/s/Ck1y a trasa z UO tady: https://mapy.cz/s/Ck3z . Editováno: 24. Duben 2016, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 (editace) Taky bych Vám všem poděkoval za scuka,bylo to fajn. Co se týká června ,tak jsem výletu za klukama do Ústí/O nakloněn. Nadhoďte datum a jedeme. Rozhledna mně přesvědčila. Editováno: 24. Duben 2016, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 No mi se to taky libi ale vylet pres 200 km uz je taky dost. Ale jinak jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 tož to mohlo být dobré divadlo proto je to potřeba vzít jako rodinný výlet a ne stylem Bolina "doktore, řekli jsme bez bab" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.