VeteranChild Vloženo Neděle v 08:56 Sdílet Vloženo Neděle v 08:56 Ke včerejšku si ještě dovolím toto. Účastníci budou vědět 😉 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Neděle v 08:58 Sdílet Vloženo Neděle v 08:58 Tak to se ti povedlo! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo Neděle v 08:59 Sdílet Vloženo Neděle v 08:59 Tak toto nemá chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo Neděle v 12:06 Sdílet Vloženo Neděle v 12:06 sranda musí byt,,no ni? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo Pondělí v 11:56 Sdílet Vloženo Pondělí v 11:56 Dik za zraz, bolo fajn aj ked trosku hlucno 🙉 Cesta tam mi trvala trosku dlhsie, lebo som nepocital s ceskou dialnicnou smerom k Anezke pre nejake frgaly Ale cestou boli nadherne Tatry Auta tu uz odfotene su, jedno mam skromnejsie Pre @VeteranChild nejake svetielka na nocnych fotkach @e1. Ma cestou domov trosku poprehanal. Az tak, ze som mu nestihol zablikat ked som schadzal v Ziline. Vela nechybalo a zamerany na svetla jeho S3 pokracujem dalej Domov som to na rozdiel od neho dal na 1 zatah, bez akejkolvek prestavky. Islo sa fajn, unavu som moc nepocitoval. Aj ked asi 100km od domu uz auto hlasilo vystranu unavy 2 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo Pondělí v 13:53 Sdílet Vloženo Pondělí v 13:53 Tatry nemaji chybu! 😍 Skoda, ze nesleduju srazy. Jel jsem vcera podvecer kousek od toho vaseho Sedliste od SK hranic - tankoval jsem ve Studence v 18:45. Tak nekdy priste treba... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.