VeteranChild Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Ke včerejšku si ještě dovolím toto. Účastníci budou vědět 😉 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Tak to se ti povedlo! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 Tak toto nemá chybu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 15. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2024 sranda musí byt,,no ni? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Dik za zraz, bolo fajn aj ked trosku hlucno 🙉 Cesta tam mi trvala trosku dlhsie, lebo som nepocital s ceskou dialnicnou smerom k Anezke pre nejake frgaly Ale cestou boli nadherne Tatry Auta tu uz odfotene su, jedno mam skromnejsie Pre @VeteranChild nejake svetielka na nocnych fotkach @e1. Ma cestou domov trosku poprehanal. Az tak, ze som mu nestihol zablikat ked som schadzal v Ziline. Vela nechybalo a zamerany na svetla jeho S3 pokracujem dalej Domov som to na rozdiel od neho dal na 1 zatah, bez akejkolvek prestavky. Islo sa fajn, unavu som moc nepocitoval. Aj ked asi 100km od domu uz auto hlasilo vystranu unavy 2 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2024 Tatry nemaji chybu! 😍 Skoda, ze nesleduju srazy. Jel jsem vcera podvecer kousek od toho vaseho Sedliste od SK hranic - tankoval jsem ve Studence v 18:45. Tak nekdy priste treba... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2024 Dovolte mi, abych Vás pozval na první sraz v roce 2025, konkrétně 1.2. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Bikes 3. Bullets 4. VeteranChild ?? 5. Mičurin 7. Arokysjerdno 7. FiIIIIi 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 20. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2024 aji já. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 1. Ledna Sdílet Vloženo 1. Ledna Já také prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Ledna Sdílet Vloženo 1. Ledna Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Stůl pro 8 lidi zarezervován. Zároveň s pořádáním srazu končím. Kdo má zájem nadále srazy pořádat, ať se tady této funkce ujme. Děkuji všem, kteří na srazy dosud jezdili 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Dekujeme ti @Ondra16V za vsechny srazy a jejich super poradani 🤝 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.