jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Kurnik tam by bodla asi i rezervacka z parkovistem , bo vcera tam bylo narvano jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Jozzi ty si byl vcera v Havru ani nepipnes jo balon je vyhlasena hospoda v Havru. Editováno: 26. Červenec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Je , prave ze jedna z nejlepsih proto tam je vzdycky napraskano , to je jako u nas dole Slibuji ze jak priste pojedu tak se ozvu tedka jezdime za Babickou do Suche tak se obcas stavime na neco dobreho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak jak pánové, já jsem v Havru, je tady vedro jak cyp:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Jo mi povidej jsme dnes byli na Olesne na aquaparku a stihla nas bourka a jedem domu a tu hic na chcipnuti. A co tak se sejit kdyz tak tady je to na rudne mezi Ostravou a Havirovem. http://www.mapy.cz/zakladni?x=18.3762002&y=49.7841864&z=16&source=firm&id=2307045 a http://www.drevjanka.cz/. Jooo a Libore na horko je nejlepsi dat si dobre orosenou 12* ja si dnes nemuzu moc dat bo zitra ridim ale zizen ta je to nepopiram. Kdyby jste zabrouslili nekam do mesta dej vedet se stavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak Libore sej auto zene a sup na pivko do tesina , uz davam treti Za humny se blyska , vsak je sucho , pasou se mi zelvy a ja si valim sunky Syncy jak vari v te drevionce ? A otazka je jestli tam teh nebude lidi jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Jozzi jsem tam byl uz nekolikrat a v pohode jsme si sedli. A jidlo jsem tam byl a pohoda nestezoval jsem si ani moja a ta furt frfla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Ok tak tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Kde kdy teda pro neznalé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Nakonec tedy v Dřevjunce a ja se pokusim dorazit kolem 20hod :-) ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak jeste otazka co na to Karel a Jirka mam dojem ze vetsi ucast ani nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) no v te drevjence je to Libore jak pojedes na Ostravu tak v senove je pneuservis KaK a zatim to je jde to videt krasne z silnice na Ostravu. Ale prijet k ni te hospode je trochu orisek. Ale neni problem pro neznale navedu nebo se treba sejdeme u toho pneuservisu a pojedeme spolecne. No snad ostatni si to prectou bo my stejne by jsme meli problem prijet do tech ropic bo o vikendu se tu jedou ty zavody motorek, tak zase bude vse zavrene. EDIT snad se to vam zobrazi https://www.google.cz/maps/@49.782803,18.375733,3a,75y,5.7h,97.97t/data=!3m4!1e1!3m2!1saTc70VCi-sB3XexliJ6sjw!2e0?hl=cs tam vzadu ta hneda chaloupka to je ono. Editováno: 26. Červenec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 No Galvimu poslu sms at se tu stavi a precte si to ze tu je zmena pro jistotu a Na Karla nemam cislo. musime pocitat ze sleduje tohle tema a chodi mu maily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 A do riti , to mam akorat po ceste 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 aha to mi nedoslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Karlovi napisu ja :-) Tak dik chlapi, budu se na vas tesit. Market pojede se mnou, tak doufam ze vezmete i vase drahe polovicky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Ja to strihnu pres suchou akorat by bylo fajne udelat rezervacku , pritule tam mela tak dva tydny nazpet akci a bylo narvano jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak Galvimu oznameno a uz vse vi. A ted kdo zaridi tu rezervacku ? Ja nesel misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Já jsem cizí a nemluvit řeči vašeho kmene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Ja jsem jeste v Boleslavi tak se do Senova asi nedovolam :-( :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Čemu však tu se mluvi česky ? Jsem někde četl ze tu se mluví nejspisovneji A co tvoja ta je od tuď a určite ví kde to je snad Maro tak vylez na poradny kopec Editováno: 26. Červenec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Ví kde to cca je a tím to končí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 No toz mistni a to jsem vcera rikal na mlyne at dovezou soudek kofoly navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Co kaj cca je , u nas sie godo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Nejspisovneji ano, ale pokud do toho netahas ostravstinu, nebo po naszymu :-D TU se nerika, spisovne je tady :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.