Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Pánové, kde v Havru je nejlepší zmrzlina? Točená nebo i klasická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Libore ty si tu k nam jezdis delat servis ? rojan: jasne prijed , ale pozor jestli z tesina mas cestu pres terlicko tak bacha !!!! jedou se tam zavody motorek cely vikend !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jak jinak, byl jsem u autochodura :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Tak dnes jsem tam byl a mista jsou zajistena pani rikala ze nam spoji dva stoly. Mista na parkovani tam je dost jsem tak podle oka spocital bez problemu 10 aut no a my se kdyz tak muzeme potom na sebe nejak naskladat. Takze jeste upresnim stul je zamluveny na moje jmeno ( kdo ho chce vedet tak jedine SZ ) a na cas 17:00 - 17:15 hod. Jen vas chci upozornit pokud tam nechcete bloudit jelikoz k te hospode vede mala cesta hodne nenapadna tak vas kdyz tak budu cekat dole pred tim pneuservisem a po te 17 hod by jsme se presunuli tam. Chtel jsem vam tu cestu udelat pres mapy , ale google a seznam tu cestu nenasli !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Asi nějaká tajná cesta :-D s kopretinou na tebe počkáme u pneuservisu v 17.00 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 No ono to spise cesta si neni proto to tam neni uvedeno je to sama dira a dve auta vedle sebe se tam nevlezou. Libore zmrzlinu ti muzu asi odpovedet jenom ja bo jsem z Havru jediny. A to je bud italka je to na namesti cukrarna vedle Elanu a taky vedle Elanu hned vedle je tam kebab a hned vedle tam prodavaji zmrzlinu na ktrerou se stoji rady. A jelikoz se tady zene bourka a za chvili bude valit no tak to nevim co zmzlina Ale pokud tu pujdes tak mi zavolej pujdu s vama bydlim 200 m od toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Rojan , zeby dalsi Tesinak to bysme uz byli dva Kvuli "kahancu" je nejlip jet na stonavu , pak suchou a furt po hlavni az do havru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Aspire: Ja se díval na mapy a jediná cesta, která by tam mohla vést je zleva kolem pomníku z ulice Obecní.. taková úzká, je to ona, nebo je tam ještě nějaké ukrytá? Nevím, jestli stihnu na 17h být u pneuservisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jsem ted na tabletu zapnu pc a udelam nejakou mapu. Vydrz do 10 min. Tu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Tak se mi to asi povedlo ted nevim zda se to zobrazi spravne http://www.mapy.cz/letecka?planovani-trasy&x=18.3750758&y=49.7835040&z=16&rc=9q62AxWK-HSMgTQ&rl=%C5%A0enov%2C%20okres%20Ostrava-m%C4%9Bsto&rl=ulice%20Za%20pomn%C3%ADkem%2C%20%C5%A0enov%2C%20okres%20Ostrava-m%C4%9Bsto&rp={%22criterion%22%3A%22fast%22}&ri=0 zeleny bod je ten pneuservis a cerveny hospoda. Galvi kdyz tak mi zavolej ti pujdu kdyz tak naproti a navedu neboj vse pujde a pokud pojedes od Ostravy musis za tim mostem odbocit do leva pak do leva na moste a za mostem do prava a dostanes se k tomu servisu. Editováno: 28. Červenec 2014, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Zmrzlina se nekoná, hold přednost měla další rodinná návštěva, navíc začalo pršet, tak snad se stihne ještě v týdnu :-) Jo ten Kahánec bude dobrá akce, pobavilo mě jak mají sloupy a všechno ovazane :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jo , syncy uz na kahanec zdobi . Normalne me laka se tam projet a kapku to okouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Díky za mapu Číslo mám, když tak zavolám . Čtu dobře..zmrzlina? Co takhle udělat spanilou jízdu na zmrzku? I když v pátek večer asi ne no.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Vsichni tam budete tak brzo...ma vubec cenu se tam jet podivat kolem 20hod? V tom pripade, ze cesta bude bez komplikaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Ma to cenu je patek tak kam by asi kazdy pospichal. Galvi ta zmrzka asi neklapne tak dlouho tam urcite nemaji otevrene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Beda vam, beda vam jestli tam nikdo nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Bude neboj je tam budu drzet nebo jim vypustim ventilky a bude , uz i uvazuji ze prijedu busem abych si mohl dat pivko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Neboj , pospihat budu pomalu , spracovavam rodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 To doufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Opovažte se vypoustet ventilky, musim dojet jeste zpatky bo další den jdu pracovat .. Aspire, pokud tam nebudeš do půlnoci, do Havru tě ten kousek hodím, kdyby ti nic nejelo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Galvi na vypustene ventilky je nejlepsi mit v kufru kompresor ( ja ho mam ) zatim to je jen uvaha jet autobusem zpet bych jel taxi. http://karvinsky.denik.cz/galerie/retrotaxi-v-ostrave.html Ale uvidim jeste Ale i tak dik. Editováno: 28. Červenec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Já měl taky kompresor, ale nějak nekompresoruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Ja ho koupil zde z bazaru a uz otestoval jsem foukal bazen tak jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Dneska tady je teda pěkně hnusné :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Ale prdlajs , to je jen vysoka vlhkost ve vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.