Karlos 61 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 No bylo to parádní,ale mamina mně nezblejskla,když jsem musel na zpáteční cestě nasadit řetězy. Jinak to prostě nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Zdravííííím, ŠA doma teprve 5 dní a koukám zda není nějakej sraz a ono toto. Jenže ten datum je naprd a já jsem nejspíš v Brně ..... mno zkusím si přeorganizovat plány přece jen to mám co by kamenem dohodil a byla by škoda to nevyužít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Tak datum je vic jak mesic do predu kvuli prispusobeni Karle vitej , vidim ze se dovca povedla Jo a na sraz prijedu sam , manzelka se zustane doma se synatorem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Přijeďte i s juniorem Ale doufám že ho budeš vycvičovat už od útlého dětství ke škodovce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Jozzi obrovská gratulace a vítej mezi námi fotříky. Zapijem to na srazíku velkou kofolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jozzi obrovská gratulace, pěkný prcek se vám povedl. Tak ať je hlavně zdravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jozzi gratuluji!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Dekuju kluci , dneska jsem mel tu moznost si ho prebalit 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Bylo bláto na hřišti? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Jozzi - gratulace! Na fotce je Jozzi pred ... roky! No to je bomba! Vse nejlepsi jak mamince toho maleho mimina - a Tobe taky to nejlepsi! Doufam, ze v garazi uz parkujes dalsi Skodovku pro mimino! Tak se mejte ... a az bude dalsi sraz tak urcite v 8 pneu Editováno: 21. leden 2015, autor: rojan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Doufam ze na pristi sraz uz prijedem vsihni tri od mala ho uz skolim , a to ma teprv den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Tak se mi to líbí EDIT: on má 2 dne ne? Editováno: 21. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ješte ne , ty bude mit v 23:11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Tak víš jak to myslím že v ten den bude mít tolik a tolik Nebo jak bude větší tak budete slavit jeho narozeniny taky před půlnocí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jozzi, odemě taky gratulace k potomkovi. Ať dělá jenom radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Taky gratuluju k prckovi, ať dělá už jenom radost. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Poprosil bych Jozziho o dopsání do seznamu dalšího Fabiáře Konkrétně: Pavel-FI Combi+LPG Šlo by to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + skorožena Fabia 1 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi Fabia 2 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik. Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlásit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlásit předem . Stoly objednávám do 10.2 potom už je pozdě ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Dopněno , pripadne zmeny hlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Že dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 To bude dobrý sraz jestli všichni přijedou myslím takovou účast jsem ještě nezažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Budu se snažit dojet i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ryšo , žadne by a kdyby , pišu Tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 A my jsme kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Kdo chce tak ať ještě dorazí na sraz který bude tuto neděli v 16hodin na parkovišti u Decathlonu (kdo neví tak je to Shopping ) Kdo má fb tak odkaz tady https://www.facebook.com/events/1536997543243079/?ref_newsfeed_story_type=regular Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Jak tak koukám na playlist,tak se nám to parkoviště nějak scvrklo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.