fellis Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ahoj, taky bych přijel na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tak upresnuji ja dorazim Tazem (roomster 2012) s pritulkou Ewcou A dorazi na cca 65% i Rendas (rapid) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 tak na 100% přijedu +0 (nikdo nema čas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Kurde, tak 15.2 máme oslavu narozenin :-/ Nechcete to přesunout na 14.2 ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Pánové na Valentýna fakt né nechal bych to už jak je to domluvené. Kdyžtak dojet se dá i později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Predelavat se nic uz nebude datum je dany a to hlavne kvuli LiboraTDI ktery tu prijede dost z velke dalky a to je jen jeden den kdy se muzem sejit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Hlavne chci do patku vedet kdo bude , pak uz neni zadne by , nebo kdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Panejo, si připadám jak celebrita v sobotu to fakt nestihnu, i když jedeme brzo ráno, ale musíme se po cestě zastavit asi na 2 místech (bhužel pro mě moc nechtějíce) takže bych to nestihl :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Kluci, jelikož jste si to vlastně zorganizovali sami, tak na mě už zbylo, abych dořešil formality Únorový sraz SKODAHOME v MoravskoSlezském kraji se koná 15.2.2015 v 14:00 již tradičně se sejdeme v Sedlišti v příjemném prostředí restaurace Lašská Jizba www.lasskajizba.com ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Ondra 16V Fabia 1 2.Slon100 Roomster 3.LiborTDI + skorožena Fabia 1 4.Galvi Fabia 2 5.ASPIRE +2 Roomster 6.George_rider Fabia 1 7.jozzi autem 8.Motaa Rapid 9.Sakal77 Roomster 10.los pakos + skorožena Fabia 3 11.Hanysek Kocich Rapid 12.Weithfisto Octavia 3 vRS + kamarad Octavia 2 vRS 13.Ivo Tdi Octavia 1 14.Supermarine_Spitfire Fabia 1 15.Pawouk (čestny host) Octavia 2 16.filippatrik. Roomster 17.Korni Ocatavia 3 18.Karlos 61 Octavia 2 19.Pavel Fabia1 combi + LPG 20.fellis (netušim čim) 21.Bullets + Magda asi Fabia 1vRS 22.Richcis Octavia 1 combi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Připadne změny hlasit předem , pokud jsem něco zapomněl taky nahlasit předem . Stoly objednávam do 6.2 potom už je pozdě -datum změněno na přani provozovatelu LJ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- mapa pro Ty co neznaji zde Syncy , seznam doplněn, do Patku 6.2 mi prosim upřesněte kdo přijde a kdo ne , je nas hodně takže nafasujem salonek , teda pokud ti co se prihlasili prijedou .... kazdopadne bych byl vdecny kdybyste mi to všichni do patku potvrdili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Fellise znám to já jsem ho tu dotáhl přijede modrou feldou v kombíku po celolaku Jinak se jmenuje taky Pavel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 (editace) Prý Bullets + Magda jinak jsme si v neděli udělali zase takovou menší vycházku schválně kdo pozná Editováno: 2. Únor 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Hlavně mi to potvrdte ...Davide mam to změnit na skoroženu ? Ondro , připišu si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Můžeš zatím je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tak já za sebe účast potvrzuji a Fellisovi řeknu ať tu napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Príma, prý Libor + skorožena Fabia I... Hmmm tak jo, za manželku budu mít Fabii :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 :D ušetříš já říkám že auto je levnější na provoz než žena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Tohle vidět žena, tak Pepína vykostí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Pavlina mě zabije ... zajmave je že puvodně bez uprav jsem to měl pěkně srovnane do řadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Výmluvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Já taky na 100%, pokud nespadne na auto meteorit, tak dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 U mně je to rozhodnutý ,na sto péro dorazím i s mou paní. Možná i s překvapením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 mam prekvapeni pocitat jako osobu nebo jako ze sluzebakem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 jááá taky 100% přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 100% Ma malickost + zena + dite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.