jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A nemusím mít plechovou hubu, abych přežil? Je to takove delikatni ... pokud Ti chutna takova ta sladka chili omačka tak je to idealni , jinak doporučuju , kuřatko nebo kotletu v bramboraku z tvarglem nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak kluci, já teda udělám změnu a nedám si svoji oblíbenou a zkusím číslo: 30. Jinak jozzi velka pochvala za organizování Ondro: Pojedeš tam nějak dřív a budeš organizovat to parkování? Že bych zkusil dojet též. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Galvi: nemám problém my přijedeme 3 fábie za sebou jak jsem už psal modrá,zelená,žlutá můžeme se domluvit o něco dřív více asi v sz,musíme ještě dořešit tu lampičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Oki, tak se před srazem spojíme. Dřív bych to stejně zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Je to takove delikatni ... pokud Ti chutna takova ta sladka chili omačka tak je to idealni , jinak doporučuju , kuřatko nebo kotletu v bramboraku z tvarglem nahoře OK, pikantní mi nevadí, tak to vyzkouším také. Piš si tedy pro mě č.41. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Jirko maš to tam ... jinak Ondro neměla nahodou přijet ještě nějaka dvojkova fabka ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Jó Jozzi měla... ale ta holka dělá,takže nepřijede :/ EDIT: Galvi jasně,spojíme se Editováno: 9. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ještě jedna technická - jak dlouho před tou 14 hodinou se sjíždíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Záleží na tobě já s Galvim tam budu tím pádem asi nejdřív,já nevím,cca o půl? nebo v kolik Galvi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Zkusím tam být také o půl ()uděláme lampičku a vymyslíme parkovací pořádek) . Jinak jestli to je jako vždy, tak ve dvě bychom už měli být v restauraci, takže tak 5-10 minut před druhou je ideální čas na příjezd si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Jozzi: myslíš že tam dělají i speciality ? :D EDIT: Třeba někdo nebude chtít placek Editováno: 9. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ondro: Už zase? No fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 :D Ok,pořešíme to pak v sz myslím že tak ve 45 se to tam sjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 OK, uvidím, jak mi to vyjde. Přece jenom to mám asi nejdál a nevím, jaká divočina bude na Drahanské vrchovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 A ti co tam budou jako prvni tak to tam ostatnim ujezdi bo ten maras co furt pada to parkoviste uplne zasype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Nebo spíš odhážou. V Praze bylo dnes +5°C, takže po nějakém sněhu není ani památky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Na nedeli hlasi +5 to jen dneska nafujalo dvacet cisel ...Ondro rikal jsem ti ze tu fotku uz nemas tahat , nemusi kazdy videt moji prdel [emoji14]Jinak panove , bez stresu , v restauracce se mame ukazat od 14 do 15 , nikdo nam to NESEŽERE mame salonek Editováno: 9. Únor 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Aspire: nebo přes ručku Pawouk: tady celý den sypalo až před chvílí přestalo Jozzi: ano,promiň Editováno: 9. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ondro je mi tu fuk treba i s radlici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 já si dám 34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Tak to leda že bych vzal traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 (editace) Pry vyberte, čumím do toho jak kura do hnoje, vždyť tak všechny vypadají dobře, nechám se unést a popřípadě taky zvolím č.41 . Přítulka mě chtěla překvapit tak zni včera vypadlo, že jdem v sobotu na ples, ale budu se krotit nebo seženu řidiče do Taze. Do neděle bude snad parkoviště bez sněhu. EDIT: KAMOS CO JEDE SEMNOU DO DVOJKY RIKAL 35. TAKZE 35,41. :-) Editováno: 10. Únor 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Měl jsem dopoledne trochu času,tak jsem Vám ten plácek poklidil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Ondro máš rád pikantní? Že bych ti donesl vzore papriček které by sis rozemlel na to? :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Nevim kdo co si vse obednal , ale dneska to prislo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.