s-talker Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 (editace) jozzi: bohuzel budu po tobe chtit nove diademky Ty co jsi mi koupil nejsou s vhodnym zamkem PS: jedno auto chybi, ale odjeli driv nez doslo na foceni Editováno: 22. Červenec 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Budu tam muset zajit tu zenskou sprdnout, me pasovaly v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 (editace) Tak se schvalne podivej, u tech tvych zarovek jsou vystupky presne naproti sobe, u puvodich v aute jsou blize (resp. dale) V aute je PY21W BAU15s a ty z PL jsou BA15S Editováno: 22. Červenec 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 No to ja vim dneska tam vlitnu ty zobacky musi byt vyosene Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Kurde budu tady muset asi koukat protože na nějaký srazík bych dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Uz jsi prosvihl druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Já nevěděl že se tady něco vůbec řeší a stejně jsem měl docela lítačku. Teď bych chtěl na nějaký dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Hoši taky jsem rád že jsem to včera konečně stihl , bylo fajn s váma zase pokecat ale uteklo to hodně rychle , jinač Marovi děkuju za výmaz chyby snad se již neobjeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Pekny fotky hosi s-talker:chtelo by to vymenit za dvojku at jim to nekazis Joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Kdyz uz, tak radeji trojku, ale octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 moje rec!!Videl jsem tu fabii 3 a maras kamarade!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Ale prd FIII, pisu OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Chlapi umí někdo napíchnout auto na VAG a aktivovat mi nějaké prkotiny? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Prijed v nedeli ke KICE snad nekdo bude mit Vag sebou!!!Muzes kouknout pak na moje auto mam tam vse co jde aktiovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 s-talker-prijedes???Ten by ti mohl udelat neco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 princes: jdu v nedeli na narozky, takze nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Ok Marku..tak si to uzij a poradne oslavte..uvidime se priste!! Mej se hezky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Diky Budu delat odvoz, tak se budou bavit spis ostatni Priste uz musit, mrzi me, ze vzdycky mi do toho neco vleze Mej se a gratuluju k rodine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Taky dekuji..to je skoda ze budes vozit to si moc neuzijes..musis si dat potom!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Zdravim vsechny Jelikoz 2.9. je sraz OC klubu, opet a zas navrhuju udelat nejaky mensi srazek jeste tento mesic, opet bych to videl na pokec u aut a nasledne nejake to mlsani Termin bych volil 19.8 nebo 26.8 opet kolem 5hod. Misto necham jen na vas, navrhnete neco sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 V nejhorsim si smlsnem na topince pres tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Tak topinku dame tak ci tak To nema se srazem nic spolecneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 A kde by to bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Jak vidím fotky z minulého srazu tak se tluču do hlavy že jsem se sem nepodíval že se něco chystá. Stím montem foto nemám,, s jozzim taky ne, se s-talkerem taky ne. Sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.