Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

Hledal jsem nějaký informace jak zajet úplně novej motor 1,4 TSI, ale nic jsem tak nějak nenašel. Kdyžtak napište někdo své zkušenosti , nebo vložte odkazy jak správně zajet novej motor 1,4 TSI. Díky

Vloženo

Otevři si manuál v oddíle Jízda a životní prostředí, kapitola Prvních 1500 km a potom (str.166) a řádně si to pročti. :kol-28: Co chceš vědět jiného? Tam to máš přímo od výrobce . :scooter:

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Ja zajizdel takto

1) Motor nehonim do vysokych otacek, jezdim max 3.000

2) Motor nepodtacim, snazim se jezdit kolem 2.000 - 3.000

3) Radim kolem 3.000 (vice mene podle ucha, kontroluju na otackomeru)

4) "Pravej horni" roh Maxika nerespektuji - dost nuti podtacet motor, bezne jedu na 4ku, ale hlasi me to 6stku

5) Jezdim kratke trasy (3km do kancelare, mesto), odpoledne 20km dalnice, postupne naskladam vsechny rychlosti a na 6stku jedu max 135km/h (po zahrati motoru)

6) Nechavam dochlazovat turbo (jsem zvyklej z TDI)

7) Auto nijak nezatezuju 90% jezdim sam, praznej kufr

Po 2.000km jsem zacal vytacet k 5.500rpm

Vloženo

No Havroshi, mám takový dojem, že kolega co to tady založil (v červenci 2012), už to bude mít dávno zajeté. :kol-28:  Tak se to snad bude hodit někomu dalšímu. :kol-47:

Vloženo

Ale nejseš, neboj, jsou tu "divnější" :-) Ne, vážně - pokud jsi si to koupil za své, těžce vydřené peníze a sůl a hnusno Ti vadí, dej to klidně na špalky a jezdi MHD.... otázkou zůstává .."komu tím prospějete, soudruzi..." nemyslím si, že až to budeš prodávat a v inzerátu bude "v zimě stála na špalkách z buku" , že bys za ni dostal o padesát litrů víc...ale to je jen můj názor, nechci rýt ani nikoho urážet, ani se za něj nenechám upálit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...