Přejít na obsah

Zatékání do kufru


Halfi

Doporučené příspěvky

Zdar. Jak nam ted tak pekne prsi, tak jsem si jednou vsiml, ze mam mokry koberec v kufru. Kdyz jsem ho zvedl, tak jsem zjisitil, ze je pod nim voda. Dival jsem se jestli neni mokre viko, ze by netesnil motorek ostrikovacu, ale nic. Pohlidal jsem si to po dalsi jizde a tece tam asi nekde mezi naraznikem a vikem, ale nevim kudy. Do kufru to tece vlevo v rohu mezi dnem a plastovym kritem prahu kufru. Setkali jste se nekdo s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Halfi: světla skontroluj, jsi zřejmě na dobré cestě... ;) Stejný problém jsem měl s hatchbackem MR2000, řešeno ještě v záruce. Chybělo!!!! těsnění levé zadní skupinové svítilny, technici mi řekli, že to tam prostě ve Škodovce zapoměli dát. V kufru mokro jako sfiňa, celá rezerva pod vodou, plesnivý koberec v kufru, měnili jej na záruku i s tím papundeklem. A to jsem krátce před tím, než jsem tento problém zjistil, byl na RP, kde si odfajfkovali, že mimojiné kontrolovali tlak v pneumatikách a taky v rezervě... :angry: Kua, kdyby ten technik, co to dělal, jen automaticky neodfajfkoval všechny položky a ráčil třeba zvednout koberec v kufru a podívat se tam, tak by musel zjistit, že je celá rezerva pod vodou. Udělal jsem jim tam v servisu tenkrát pěknou melu, parchantům zku*... fuck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dneska pustil do zjistovani co a jak a myslim, ze zavada je odstranena. Potom, co jsem sundal plast na prahu kufru a bocni plast, ktery vede ke svetlu a nakonec i svetlo, tak jsem zjistil, ze vede v zadnim sloupku hadice pro odtok vody asi ze strechy. Tak jsem sel po te hadici a zjistil jsem, ze je vypadnuta z takove gumove průchodky. Takze veskera voda tekla ne pod auto, ale do auta. TAk jsem tu hadici zpatky zastrcil, nastrojil auto a doufam, ze je po problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...