johnnyc Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Ahoj, mám problém se zamykáním kufru. Mám Octavii Combi r.v.2002 ve výbavě Business. Všude mám záslepky, takže otevírám/zavírám jenom dálkou. Cca před 3 měsíci začalo zlobit zamykání/odemykání kufru tím způsobem, že zámek na odemčení/zamčení reagoval občas. Pak přestal reagovat úplně, takže došlo na výměnu motorku, protože zámek by měl být v pořádku. Sehnala se druhovýroba, která fungovala asi tak 14 dní a pak konec, takže se motorek vyreklamoval. Byla to krizovka, takže další motorek se narychlo sehnal jenom originál Škoda. Ten fungoval cca 14 dní a celá situace se opakovala...opět zamykání/odemykání občas, poté totální výpadek. Po asi tak 4 dnech totální nefunkčnosti se zámek probral k životu a začal plně fungovat. To mu vydrželo 10 dní a teďka už zase vynechává. Když se nechávaly proměřovat kabely, tak elektrika by tam měla jít. Máte někdo nějaký nápad nebo jste řešili něco podobného? Když se měnili motorky, tak se vše vyčistilo a promazalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 pokud ti porat odchazeji motorky, neni to chyba jen jednoho kusu, tak bych hledal chybu ve zbytku zamku treba to jde porat i po promazati moc ztuha, nebo tam neco prekazi a nepohybuje se v celem rozsahu a motorku se to nelibi, ze nedojel az do krajni polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.