Přejít na obsah

zamykání kufru combi

johnnyc

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám problém se zamykáním kufru. Mám Octavii Combi r.v.2002 ve výbavě Business. Všude mám záslepky, takže otevírám/zavírám jenom dálkou. Cca před 3 měsíci začalo zlobit zamykání/odemykání kufru tím způsobem, že zámek na odemčení/zamčení reagoval občas. Pak přestal reagovat úplně, takže došlo na výměnu motorku, protože zámek by měl být v pořádku. Sehnala se druhovýroba, která fungovala asi tak 14 dní a pak konec, takže se motorek vyreklamoval. Byla to krizovka, takže další motorek se narychlo sehnal jenom originál Škoda. Ten fungoval cca 14 dní a celá situace se opakovala...opět zamykání/odemykání občas, poté totální výpadek. Po asi tak 4 dnech totální nefunkčnosti se zámek probral k životu a začal plně fungovat. To mu vydrželo 10 dní a teďka už zase vynechává. Když se nechávaly proměřovat kabely, tak elektrika by tam měla jít. Máte někdo nějaký nápad nebo jste řešili něco podobného? Když se měnili motorky, tak se vše vyčistilo a promazalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...