Přejít na obsah

Xenon snimace napravy

Matwo81

Doporučené příspěvky

Ahojte potreboval by som vediet ako zapojit tieto snimace odkial je mozne natiahnut 5V do tychto snimacov a takisto do laveho svetla ?

A ešte by ma zaujimalo či mi vie niekto povedat čo presne ide už do motorčeka v xenon svetle v tých štyroch vodičoch.

a este ak by bol niekto taky dobry a preposlal mi link na prepojku xenon svetiel z halogen na xenon na tejto stranke by mali byt ale kedze sa tam nemám ako dostat nemozem si to ani kupit. dakujem

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=49029

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zde na foru si stahni dilenskou prirucku, v ni mas schemata zapojeni

5V na napajeni cidel se bere primo ze svetel

ve svetle je krokovy motor, proto ma 4 vodice

co myslis tou prepojkou? lepsi nez vyrabet (kupovat) nejakou prechodku je konektor prepinovat za konektor ke xenonum (doplnit chybejici vodice)

Editováno: , autor: zdesim
Odkaz ke komentáři

Len ja mám problém ze mam teraz halogenove svetlá a kupil som kompletne xenony ostrekovace mam ale neviem odkail naviest ani do svetla tych 5V

a tú príučku som nenašeil keby si bol taký dobry a hodil mi sem link alebo napisal kde ziskat tych 5v bol by som ti velice vdačný.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Potreboval by som ešte poradiť, rozhodol som sa domontovat na moju O1 sedan 1.9TDI 81Kw Facelift original xenon svetlomety mám všetko už kúpene ale mám problem s namontovaním predneho snimaču pretože držiak tohto snímaču sa uchytava na take dve skrutky ktoré su už asi navarené pod blatnikom od výroby ale ja ich tam nemám potreboval by som poradit ako tam ten snimač pripevnit a takisto do akej polohy teda kde prestne má byť aby ak ho dám vyšie alebo nišie som ho po nájazde na jamu alebo pod. nezničil.

za prípadnú pomoc vopred Ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...