vasektuner Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 zdravim panove mel bych dotaz obednal jsem do sviho roomstru radio s navigaci a nevim kam bych mel umistit gps antenu abych nemusel zbytecne rozebirat cely auto k navigaci budu mit vnitrni antenu ale nevim kam s ni aby fungovala a musi bejt nejak specialne natocena nebo tak??mate nekdo zkusenosti??predem diky za odpovedi a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 tu můžeš dát třeba do rohu pod okno a nebo pod palubovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasektuner Vloženo 24. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 diky me jde taky o to kudy se tam dostat a tak a taky jestly musi bejt nejak natocena ci nasmerovana??nechci nic moc rozebirat nebo delat nejaky diry a kdyz bych ji umistil pod pristrojovku tak by asi byla odstinena a byl by spatnej signal ne?nekde jsem slysel neumistovat na plech ze to rusi a odstinuje ale jinej zas povi neco jinyho tak co myslite???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 no já mam ploutev na střeše a to je plech ber to jako navigace v mobilu ...signal testuj na něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Mám tuto antenu http://www.autokom-audio.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=GPS-antena-Fakra je s magnetem Vložil jsem ji na nosnou rouru co nejvíc vpravo do přístrojovky. Stačilo vyndat pouze vnitřek horní schránky před spolujezdcem. Mám to tak od března a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasektuner Vloženo 25. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 diky moc tam jsem koukal vyndal jsem ten horni kaslik ten je na 2 sroubkach a tam jsem koukal ze je ta roura a jde kabel bez problemu protahnout od radia??nebo musim jste neco vyndat??a kabel je dost dlouhej tak jsi ho nechal namotanej za radiem?a jeste zalezi jak tu antenu pridelam musi bejt treba nahoru nebo v nejakej poloze??predem diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Kabel bez problémů protáhneš.Za navigací protahuj tou spodní dírou V horní by ti ho mohla navi skřípnout.Zbytek smotáš dole pod navi Antena samozřejmě na rouru nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasektuner Vloženo 26. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 tak uvidim jak to dopadne pristi tejden to rozeberu a podivam se jak to tam je!!tak kdyby mel jeste nekdo zkusenosti dejte vedet diky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.