mechos Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Zdravím, od začátku co mám F 1.2HTP 2004 se na autě vyskytuje problém, že při startování auto 3x zapípá (výstraha) ale bez symbolu na displeji. Dělalo to sporadicky někdy 1x za 6 měsíců někdy 3x za den, teplý studený motor na tom nezáleží. Na serviskách nikdy nic nezjištěno - prý to nic nepíše, až při poslední zjištěna nefunkční ŘJ ABS. Nedávno jsem si měnil svíčky a asi po 200km přestal fungovat motor, po odtahu a opravě zjistili v servisu že vyhořela zapalovací cívka i se svorkovnicí a vypálenou pojistkou. Byla doporučena výměna i zbylých 2 cívek (byly načaté) a tak jsem je vyměnil . Motor jede , spotřeba klesla, ale to pípání už je snad při každém 2 - 3 startu. Poradíte někdo čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Možná to bude právě ta ABS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechos Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 To pípání dělá už od novoty v 7/2004.Projížděl jsem fóra a narazil jsem na pípání při startu , ale těm lidem aspoň problikl nebo se objevil na displeji nějaký symbol brzd ABS ASR , já tam nic nemám. S ŘJ ABS je to taky zajímavé v prvním servise mi řekli že ŘJ ABS je vadná protože nekomunikuje s diagnostikou a nelze vyčíst závady,ale s centrální ŘJ funguje a v servisu kde mě odtáhli mi zase řekli, že z jednotky závady dostanou ,ale ŘJ ABS je nefunkční. Závada na ŘJ ABS je 16347 014. Zkoušel jsem brzdy na mokré trávě a ABS funguje. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 vyčisti elektrody, nebo vyměń nádobku chladící kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 prečo nádobku chladiacej to by stačilo len čidlo hladiny vody alebo pri malom tlaku zátku ale to by mu nepípalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 nádobku myslel proto, že čidlo bývá často už zanesené a je součástí nádobky. Samotně ho nevyměníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 to som nevedel ale myslím že to by mu aj tak napísal VAG problém alebo by mu ukázalo na prístrojovke problém z vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 VAG problém s nádobkou "nerieši" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Zkus pořádně probrzdit...podle mě máš nefunkční ABS, a ani nemusí svítit kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.