Duben 9, 20169 r Bezova krasne projasni interier, druhou jeji vlastnosti je ale prakticnost a udrzba, to uz je hotl dalsi vec,.. ale jezdil jsem v ni tedka tyden a byl jsem spokojen, nejvic byli fajn ventilovane sedacky a plno dalsiho
Duben 9, 20169 r ..... protoze v druhy ruce drzim telefon a lepsi tu lopatu drzet jednou rukou nez zadnou
Duben 10, 20169 r Michal2009:........ ano ten tam byl a druhou rukou neeee, na to mam jiny ruce nekoho jineho, to je o mnoho prijemnejsi,... samozrejme od nezneho pohlavi Upraveno Duben 10, 20169 r od Lukason
Duben 10, 20169 r Tak ono i když ten interiér není vrchol luxusu, v porovnání s ostatními Škodovkami je asi nejlepší a tak v žádné barvě tragicky vypadat nebude, na rozdíl třeba od OIII v černém. Ale je to pořád docela tuctové, za mě je béžová béžová, no
Duben 11, 20169 r JirkaK: je pravda, že by auto v této cenové hladině mohlo mít nápaditější sedačky, ale ve výsledku je nejdůležitější, že došlo určitě ke zlepšení a v sedačkách se sedí opravdu dobře a v kombinaci s větráním se jedná o komfortní přesuny. Sedačky z s1 a s2 se nechytají. A větší zlepšení se odehrává vzadu, vyfotím. Prodloužené sedáky a propasované opěradla..
Duben 13, 20169 r http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/novy-superb-ma-problem-s-klepajicim-podvozkem-skoda-si-s-nim-nevedela-rady/
Květen 3, 20169 r http://auto.bazos.cz/inzerat/60660441/SKODA-Superb-III-3V0-combi-20-TDI-CRL-nahradni-dily.php To by mě zajímalo, jak se k tomuhle člověk dostane.
Květen 3, 20169 r taky mě hned napadlo, že to je kradené... Ale teoreticky, pokud koupíš nové auto, rozebereš ho na díly a prodáš po dílech, tak by se na tom dalo i vydělat, když se zbavíš všeho.
Květen 3, 20169 r Tak nultá nebo testovací série mě taky napadla, ale myslím, že by se jich spíš zbavovala sama Škodovka nebo by je darovala např. školám na testovaní.
Květen 13, 20169 r Nevím, jestli zrovna taková barva patří na Superb, ale je to hezké auto a tomu sluší vše Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Květen 13, 20169 r To určitě, ale já bych asi volil červenou :-) Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.