Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Na slovensku vyapdol Sportline úplne. Ale neviem ci sa tiez iba preraba cennik... Zaklad na Slovensku išiel hore o 600€. Co je priblizne tych 16tisic ceskych

Odoslané z A0001 pomocou Tapatalku

Vloženo

Ve výbavě Style, je v zákadu adaptivní tempomat do 160 km/h. Víte někdo jestli je nějaký rozdíl, proti adaptivnímu tempomatu do 210 km/h ? Tedy mimo možnosti nastavení vyšší rychlost ...

Vloženo

Mohu Ti říct, jak je to u Kodiaqa, ale myslím že to bude stejné. Do 160 nemá hlídání odstupu od vpředu jedoucího vozidla. Má jen speedlimiter. Pozná se to i podle toho, že má ovládání na jedné páčce se směrovkami. Do 210 má samostatnou páčku.

Vloženo

Jestli je to takto u Kodiaqa, tak je to pěkný shit. Ale osobně o tom pochybuji, protože pokud by adaptivní tempomat neměl hlídání odstupu, přestane být adaptivní. Zřejmě je u Kodiaqa v základu běžný tempomat, adaptivní za příplatek.

Já v Supu měl v základu také normální tempomat, v konfigurátoru šlo vybrat ACC 210 a podpultovka u prodejce byla levnější ACC 160. Tu jsem si nakonec vybral. Podle mě je tedy v základu ACC 160 a jediný rozdíl bude v té rychlosti a v jiném radaru v nárazníku.

Vloženo

to s tim kodiaqem je blbost.

adaptivni tempomat v superbu do 160 je skutecne adaptivni - ta verze do 210 ma jiny radarovy senzor takze se to lisi rychlosti a nejsem si jisty, jestli tam v poslednim modelovem roce neni upgradovana datova sada, ktera ma mit i prediktivni detekci chodcu

Vloženo (editace)

Pro Oct: to co popisujes neni adaptivni tempomat ale klasicky tempomat s omezovacem rychlosti adaptivni je prave proto ze si hlida odstup a upravuje rychlost. Rozdil v tech dvou verzich adaptivniho  je pouze v rychlosti tzn 160 vs 210

Editováno: , autor: Fireman01
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Vyhledat jsem si to mohl, priznavam, ale mysli pozitivne. Kolik lidi diky tomu zjisti, ze neco takoveho vubec existuje a kde to hledat...

Ale nekrmme uz flame war, za chvilku jsou Vanoce!:)

Editováno: , autor: eMeF
  • o 4 týdny později...
Vloženo

To mas asi pravdu, ale vis jak,... Elektrika je a bude cim dal tim vic COOL ;)

Coz kdyz jsme u toho, mozna jsem to sem i psal, tak prvni HYBRID bude prave vychazet z SIII.

Elektromotor ve spojeni s 1,5 TSI .... celkovy vykon soustavy by mel byt okolo 180kw. cisty dojezd na elektriku cca okolo 50km :)

Tak jsem na to zvedav :D

• o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Muzete mi nekdo prosim rict, kdy bude pro S3 k dispozici 2.0TSi 140kW, stejne jako ma uz O3?

Skodovka a dealer si mne prehazuji jak horky brambor a ja uz bych vazne potreboval zajistit objednavku na novy auto..

Dekuju :)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...