kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) tak pojede,pokud pojedeš okresky 80-100km/h, why not... se starou 3.6 to taky dokážeš za 7,5-8,5 litru... Editováno: 5. Červen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 A nezapomeňte, že jede plynule a bez zastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyGun Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Koncernová vykrádačka designu v podobě nové audi a4 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 To jako že A4ka kopíruje Superb? :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) tak podobný to je, o tom žádná.... audi A3 sedan má taky podobný prolisi v dolní části dveří... Editováno: 6. Červen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 CB Auto v CB maji supa v showroomu. Tak nejak jak se mi libil na fotkach tak ve skutecnosti se u mne wow efekt nedostavil. Takova trochu lepsi oktavka:) a mozna se mi nazivo cumak oktavky snad libi vice byly tam hned vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Na Combi už jsou ceny a jde objednávat.Oproti LB je to + 30 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 V Horažďovicích mají stříbrného a taky na pohled nic moc. Blbá barva a malý kola = velká chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Neví někdo z Vás kdy bude ceník u prodejců v Dánsku?Zajímá mě jaký bude rozdíl v ceně a termínu dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Co sem si na zivo vsimnul ze haupna plynule nenavazuje na blatniky. Je tam odskok snad 2 az 3mm. Proste jakoby haupna byla sirsi. Jak spatne napasovany po bouracce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ta kapota je prý schválně, je to jakoby okap, aby voda šla přes to na blatníky a ne dovnitř. Plus to prý dotváří tu boční surf linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Povedená kola Jinak jsem si auto ve výbavě L&K podrobně prohlédl a jsem z něj nadšený. Na fotkách se interiér sice podobá vnitřku Octavie, ale ve skutečnosti na člověka působí úplně jinak. Design exteriéru je nádherný a interiér působí prémiově. Věřím, že tohle auto dokáže ukousnout část prodejů prémiových značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Tak hlavně, aby se neklepala ve vyšší rychlostech, jako v S2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Dneska sse na D3 prohanelo spousty S3 kombiku s "F" znackou. V plne parade. Potkal jsem jich asi 5. Tady jedna prdelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ja nevim, me se ten Combik ze zadu proste nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Za mě konečně krásný kombík, aspoň soudě dle fotek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Si na něj beres hypotéku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 3D vizualizace kombíka http://skoda-apps.azurewebsites.net/apps/visualizer-evo/player/index.html?config=http%3A%2F%2Fskoda-apps.azurewebsites.net%2Fapps%2Fvisualizer-evo%2Fconfig%2Fnew-superb-combi.js 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 dneska jsem si půjčil na svezení 2.0TDI 140 kW. Co mě imponuje jsou dvě věci. Nadbytek prostoru a velkej rozvor. Je to krásný auto, i když VW je zase o kousíček dál. Ne o velkej, ale je. Ale to každej čekal a víme to už dlouho. Co se mi proti CC zas tak moc nelíbilo, je boční vedení sedadel. A taky mě dost zarazil při vyšších rychlostech poměrně značnej aerodynamickej hluk od okna. Musel jsem zastavit a přesvědčit se, že je všechno dovřený. Bohužel bylo. A taky jsem se koukal, kde je pod předníma světlama ta velká mezera. Jak jsem čekal, žádná tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Hluk je fakt velký, otázka jestli by pomohli sunsafe skla??? u vw jde za ně připlatit Honza90007, říkal, že aby ses spojil s autem, tak si to vždy ručně musíš umejt pod světly Editováno: 9. Červen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no je to divný, úplně jsem měl pocit, že sem nedovřel dveře nebo okno. To bylo docela zklamání, teda. Přitom ty dveře mají dvojitý těsnění a vypadaj velmi fortelně. Možná to jde opravdu nejvíc skrz to sklo. Je to velká škoda, protože od motoru zdaleka takovej hluk nejde. Skoro žádnej. Jo a taky mě bere ten kufr. Respektive ty elektrický vrata, jak od stodoly veliký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Hmm, ten areohluk mam na svym S2 od letošní zimy taky. Mam za to, že od začátku tam nebyl. Štelovali mi dveře, je to drobet lepší, ale prej na S2 standard. Myslim, že u auta, kam Superb míří, je to prostě zvrhlost, jsou detaily, který rozhodujou a cena není vše. Interier mně též nezaujal. Nevím, jestli do S3 půjdu. Možná si koupim nakonec CC a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 tak mě se to auto hodně líbí, ale když už, tak bych asi vzal L+K. Ale obávám se, že na SIII nelze očekávat nějaký slevy a bonusy. Naopak, dodací lhůta je až nechutně dlouhá. Tady asi poptávka hrubě převýší nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 že by Jirko zase škodovka? :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.