Martin Bednář Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tak jeste jak Superb dopadne v mezinárodním hodnoceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tři z těch šesti mají halogeny, pokud dobře vidím. No, doufám že to není vzorek odpovídající průměru. Aspon maji mlhovky. To neni taky uplne standard. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Od jara 2016 v nabídce bezdrátové dobíjení.Premiéra na ženevském autosalonu. 160219 Bezdratove dobijeni chytrych telefonu -_Phonebox SKODA.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Na Lipne včera. Editováno: 19. Únor 2016, autor: Trautenberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Ty brďo, to je slušná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 http://www.policie.cz/clanek/osm-vozidel-skoncilo-na-cihlach.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) To jsou už auta na RZ, že? Jestli je to nějaké firemní školení, tak bych chtěl vidět výraz správce autoparku :-D A fakturu za autobus pro návrat.. EDIT: dívám se, že zkurvili i prahy, fakt smutný No hlavně, že pojistné šrouby s MR2010 zrušili a s výjimkou Fabie nejdou ani za příplatek. Proč to u Fabie jde a u jiných řad ne, tomu nerozumím. Asi jako možnosti lité rezervy jen u "entry modelu" Rapid. Editováno: 19. Únor 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 A ty pojistné šrouby něčemu zabrání? Možná tak amatérům znesnadní demontáž. Profíci si s tím asi poradí, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Já tedy nevím, ale "Policisté provedli ohledání místa činu a zajistili kriminalistické stopy" se mi nějak nezdá. Mě když někdo rozbil okénko a pokusil se vykrást vůz, tak policie rozhodně žádné kriminalistické stopy nezajišťovala. To policie sama nějak rozhoduje kdy se stopy zajišťují a kdy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Asi v závislosti od výšky škody išlo o trestný čin a nie len priestupok... tam sa postup polície určite líši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Já bych to viděl na: serem na to a nebo bude průser. A to to píši hódně pozitivně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 U mě byla škoda 10.000 Kč, takže trestný čin. Nevidím rozdíl. (To jako kdyby si policie řekla, že nebude honit vrahy, ale jen sériové vrahy.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Řešil jsem škodu přes 1/2 milionu. Obyč. lidem jsem pomáhal na stanici vyplnit protokol a ostatní formality. Výsledek - věc odložena. A to šlo o banální připad. Kdybych jim donesl pachatele, tak už mám půlku trestu za sebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Bylo to školení. Tady je ještě jedna fotka přímo od účastníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 A ty pojistné šrouby něčemu zabrání? Možná tak amatérům znesnadní demontáž. Profíci si s tím asi poradí, ne? Montovaly se cca deset let a byl klid. Ja jsem takhle pred par lety prisel k autu s kolem povolenym u vsech sroubu krome toho atypu. Poslední dobou je auto na spalcich videt snad porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 teď to bude na Nově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Ach jo, toto je fakt síla a když se koukám na ty zmrvené prahy u hezkých nových aut, je to fakt smutné Co se v ČR může všechno stát je fakt neuvěřitelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Ad kriminalisticke stopy: Me jednou vykradli auto. Zlodej rozbil okno a pres zadni sedacku vylovil z kufru notebook. Policie pri prohledani hledala stopy - krev, vlasy, cokoliv. Pripad odlozili, ale predpokladam, ze az borce jednou za neco chytnou tak mu diky tomu muzou prisit dalsi veci. Jinak pochybuji, ze je realne na zaklade techto stop nekoho najit, a ze ma smysl na to vubec palit kapacitu. Jakkoliv to muze byt nepopularni tvrzeni a poskozeneho mi je lito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Šedá Quartz + 19´ Sirius. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Nevim nevim, přijde mně to divný. Hlavně kvůli tomu, že už jako Trinity byly na dvojce. Už aby byly v nabídce Supernovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 No hlavně, že pojistné šrouby s MR2010 zrušili a s výjimkou Fabie nejdou ani za příplatek. Proč to u Fabie jde a u jiných řad ne, tomu nerozumím. Asi jako možnosti lité rezervy jen u "entry modelu" Rapid. A ty puvodni z O2, S2 (000071597C) pouzit nejdou? S3 a O3 ma jine srouby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Podle http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/srouby-krytky-kol/bezpecnostni-srouby-kol-000071597cx/0/1/24/43/1001 by se šrouby neměl být problém. Bylo to zřejmě myšleno tak, že bezpečnostní šrouby už byly součástí základní výbavy - já to takhle měl u O2 v roce 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 není šroub jako šroub. Pojistnej šroub s pevnou hlavou se dá povolit speciálním trhákem, ale šroub s pojistným kroužkem jen tak povolit nejde. Ty Supy tam neměli ovšem nejspíš nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 (editace) SportLine: Autor: FB Škoda auto Slovensko Editováno: 2. Březen 2016, autor: Dix1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Nieco famozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.