LukášCBR Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Ježiši, to je nádhera. Nikdy bych to do červené na SIII neřekl, ale musím uznat, že tohle se povedlo! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Jj, desing se moc povedl, akor v téhle kombinaci, to je pastva pro oči. Horší je to s funkčníma věcma, ale to snad brzy doladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Až na ta kola je přesně podle mého gusta! Moc hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 červená vypadá hezky, protože je čistá, jinak nevím nevím. Každopádně mi dost vadí, že si nelze koupit nějaký paket bez chromu. Byl jsem zvyklý na černý lesk a to je uplně jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 A co ten Sport ze Ženevy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Taky mě to napadlo, to bude řešením homy-ho problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 SIII Combi 4x4 - 1.4 TSI vs 2.0 TDI.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Srovnání kombíků OIII a SIII 2.0 TDI CR DSG 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Posledni na zímních 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Zajimavy, takze se znovu potvrzuje, ze TDI 140 proste moc nejede. Jestli nekdy budu kupovat S3, tak vubec nevim, jaky motor, chci DSG a aby to bylo rychlejsi nez to, co mam ted. Bud bych vzal novou O3RS nebo ojete bmw530, ze superbu si nemuzu vybrat a 2.0 TSI uz ma na muj najezd moc velkou spotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 To s tím výkonem je opravdu záhada - co jsem se bavil s několika majiteli právě 2.0TDI 140kW tak všichni přesedlali ze S2 2.0TDI 125kW. Pouze jeden člověk z těch mnoha (6-8lidí) mi řekl, že auto jede +/- srovnatelně, ostatní mě ubezpečovali, že je 140 silnější než právě 125kW.. Jsem zvědav, jak to bude v reálu, i když můžeme porovnávat jen mezi: - 1.8TSI DSG 118kw (OIIF + S2), - 2.0TDI DSG 4x4 135kW (OIII), - 2.0TDI 140kW DSG (S3). Věřím, že to poznat bude a určitě se podělíme o nějaké zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Osobně jsem zkusil S3 Combi, DSG 4x4 se 140 kW a byl jsem zklamaný. "Od spodu" mi auto přišlo úplně nemasné neslané a dost tupá odezva na plyn, když na to člověk šlapal fest tak už to jelo normálně, ale při běžné jízdě to DSG drží pod 2 tis ot. a i míň a to je fakt tragédie. Až jsem se sebe ptal, kde ty koně při akceleraci jsou. Na dálnici by se asi karta otočila, ale to jsem nemel možnost vyzkoušet. Nevím jestli je to velkým turbem a trvá něž začne tlačit, nebo kvůli eco-emisním výmyslům je auto odspodu přiškrcené. A to jsem na zkoušku přesedlal ze S2 Combi DSG 103 kW! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Já jezdím druhý týden a do výkonu se tomu opravdu moc nechce, ale říkám si, jestli to také není tím, že to auto je větší, mohutnější a tišší, takže třeba opravdu jede lépe (nebo stejně) a jen se mi zdá, že je to líné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Pořád je to jen o pocitech, zdá se mi..., dřívější bylo...., je to takový problém si objektivně porovnat i reálné výkony v reálné dopravě? Třeba si změřit dynamiku zrychlení 80-120 na 4 či 5 st.? Hlučnost hraje určitě svou úlohu, ale právě proto je třeba mít objektivní data. Pak můžeme porovnávat a kritizovat či taky chválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Škodovka svolává do servisů superby kvůli potížím s elektronikou http://auto.idnes.cz/skodovka-svolava-do-servisu-superby-kvuli-potizim-s-elektronikou-1dn-/automoto.aspx?c=A160324_171915_automoto_hig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Zalezitost stara 3 měsíce. Dopis od dealera jsem dostal v prvni polovine ledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 Posledni na zímních To jsou zimní? Co máš na léto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 LK sérii 19ky. Úplně v pohodě s dcc podvozkem, bez něho 18ky ideální Dnes jsem byl přesouvat manželky auto a fronty ještě nejsou:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 24. Březen 2016 Sdílet Vloženo 24. Březen 2016 OT: Mimochodem... dle fotky to vypadá, že jsem bydlel za rohem :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Tak tato kola jsou za mě mnohem hezčí, autu sluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 sem koukal, že v l@k už je černá kůže. akorát kluci zapomněli na bílou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Místo ní je béžová, s tím bych si já vystačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Je možné v menu deaktivovat bezklíčové odemykání Kessy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) Podla mna nie a bola by to aj velka skoda. Nejaka paranoja a strach z tych videi a medializacie ohladne zranitelnosti keyless entry? Potom treba deaktivovat ale aj keyless start,navigaciu kvoli vystopovanie cez GPS signal a atd,atd.A zostane ti z auta L&K riadn socka:-) Editováno: 31. Březen 2016, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Napadlo me, jak zabezpecit vstup, kdyz budu spat vedle auta ve stanu, aby se do auta nekdo nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.