Březen 17, 20169 r Ježiši, to je nádhera. Nikdy bych to do červené na SIII neřekl, ale musím uznat, že tohle se povedlo!
Březen 17, 20169 r Jj, desing se moc povedl, akor v téhle kombinaci, to je pastva pro oči. Horší je to s funkčníma věcma, ale to snad brzy doladí.
Březen 18, 20169 r červená vypadá hezky, protože je čistá, jinak nevím nevím. Každopádně mi dost vadí, že si nelze koupit nějaký paket bez chromu. Byl jsem zvyklý na černý lesk a to je uplně jinde
Březen 24, 20169 r Zajimavy, takze se znovu potvrzuje, ze TDI 140 proste moc nejede. Jestli nekdy budu kupovat S3, tak vubec nevim, jaky motor, chci DSG a aby to bylo rychlejsi nez to, co mam ted. Bud bych vzal novou O3RS nebo ojete bmw530, ze superbu si nemuzu vybrat a 2.0 TSI uz ma na muj najezd moc velkou spotrebu.
Březen 24, 20169 r To s tím výkonem je opravdu záhada - co jsem se bavil s několika majiteli právě 2.0TDI 140kW tak všichni přesedlali ze S2 2.0TDI 125kW. Pouze jeden člověk z těch mnoha (6-8lidí) mi řekl, že auto jede +/- srovnatelně, ostatní mě ubezpečovali, že je 140 silnější než právě 125kW.. Jsem zvědav, jak to bude v reálu, i když můžeme porovnávat jen mezi: - 1.8TSI DSG 118kw (OIIF + S2), - 2.0TDI DSG 4x4 135kW (OIII), - 2.0TDI 140kW DSG (S3). Věřím, že to poznat bude a určitě se podělíme o nějaké zkušenosti
Březen 24, 20169 r Osobně jsem zkusil S3 Combi, DSG 4x4 se 140 kW a byl jsem zklamaný. "Od spodu" mi auto přišlo úplně nemasné neslané a dost tupá odezva na plyn, když na to člověk šlapal fest tak už to jelo normálně, ale při běžné jízdě to DSG drží pod 2 tis ot. a i míň a to je fakt tragédie. Až jsem se sebe ptal, kde ty koně při akceleraci jsou. Na dálnici by se asi karta otočila, ale to jsem nemel možnost vyzkoušet. Nevím jestli je to velkým turbem a trvá něž začne tlačit, nebo kvůli eco-emisním výmyslům je auto odspodu přiškrcené. A to jsem na zkoušku přesedlal ze S2 Combi DSG 103 kW!
Březen 24, 20169 r Já jezdím druhý týden a do výkonu se tomu opravdu moc nechce, ale říkám si, jestli to také není tím, že to auto je větší, mohutnější a tišší, takže třeba opravdu jede lépe (nebo stejně) a jen se mi zdá, že je to líné.
Březen 24, 20169 r Pořád je to jen o pocitech, zdá se mi..., dřívější bylo...., je to takový problém si objektivně porovnat i reálné výkony v reálné dopravě? Třeba si změřit dynamiku zrychlení 80-120 na 4 či 5 st.? Hlučnost hraje určitě svou úlohu, ale právě proto je třeba mít objektivní data. Pak můžeme porovnávat a kritizovat či taky chválit.
Březen 24, 20169 r Škodovka svolává do servisů superby kvůli potížím s elektronikou http://auto.idnes.cz/skodovka-svolava-do-servisu-superby-kvuli-potizim-s-elektronikou-1dn-/automoto.aspx?c=A160324_171915_automoto_hig
Březen 24, 20169 r LK sérii 19ky. Úplně v pohodě s dcc podvozkem, bez něho 18ky ideální Dnes jsem byl přesouvat manželky auto a fronty ještě nejsou:))
Březen 31, 20169 r Podla mna nie a bola by to aj velka skoda. Nejaka paranoja a strach z tych videi a medializacie ohladne zranitelnosti keyless entry? Potom treba deaktivovat ale aj keyless start,navigaciu kvoli vystopovanie cez GPS signal a atd,atd.A zostane ti z auta L&K riadn socka:-) Upraveno Březen 31, 20169 r od Patrik1971
Březen 31, 20169 r Napadlo me, jak zabezpecit vstup, kdyz budu spat vedle auta ve stanu, aby se do auta nekdo nedostal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.