Přejít na obsah

MIB - nová navigace


Doporučené příspěvky

Nevím, ale podle tohoto obrázku to vypadá že je uprostřed palubky jen čelní ovládací panel a elektronika (počítač) je odděleně za schránkou spolujezdce spolu s DVD mechanikou a čteškou SD karet.

post-10351-0-96711600-1346878709_thumb.j

Některé vlastnosti, které jsou zatím dostupné:

- 8-mi palcový dotykový kapacitní displej

- DVD mechanika

- UMTS telefonní modul

- rozšířené hlasové ovládání

- 64GB SSD disk

- integrovaná databáze hudebních a video metadat od Gracenote

- funkce WLAN hotspot pro WLAN mobilní zařízení (smartphony nebo tablety)

post-10351-0-51093300-1346878703_thumb.j post-10351-0-48288600-1346881043_thumb.j post-10351-0-73473300-1346881055_thumb.j

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je to taky odděleně. Viz můj příspěvek výše.

Ještě jsem se dočetl o jedné vychytávce - o senzorech, které detekují přiblžení ruky nebo prstu a podle toho mění kontext na obrazovce.

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja se taky trochu podelim: na vyvoji tehle rady autoradii se podilim uz 3 rokem, mam to ted v praci vedle sebe na stole (VW a Audi taky) a muzu se podelit o nektere info s vama, delam konkretne radu Standard ale znam lidi co delaj radu Entry i High... tak jak bylo psano, bude k ochrane pouzita component protection, samozrejme nejen u Audi ale i u VW, Seat a Skoda... rozdil medzi radou standard a high bude ve velikosti displeje a taky trochu v performance, jinak obe vyssi verze maji oddeleny displej od hlavni jednotky (u vsech znacek koncernu), jenom entry to ma spolu... jinak ta lista senzoru co rozeznava pritomnost ruky je celkem hracicka, jo a bude tam taky jedna ficura co se nazyva SWaP... budete si moci za poplatek aktivovat nektere funkce na urcitou dobu... to je prozatim vse co muzu prozradit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na druhou stranu, pokud by to opravdu bylo zabezpecene pomoci nejake aktivace napr. pres net nebo v servisu, tak by to opravdu mohlo vyeliminovat ty zasr..... zlodeje. Protoze pristroj samotny by byl vlastne zhola k nicemu.

Popravde ale moc neverim, ze by VW neco takoveho chtel. Na kradezich Columbusu a jejich VW ekvivalentu, vymenach oken, sedadel atd. urcite dost slusne vydelava.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gracenote (a vetsi HDD) je dobry pocin, bude-li moznost to nejak aktualizovat (napr. pres UMTS apod...).

Lokalni hotspot je take dobra vec, zrovna to resim do sve stavajici L&K s timto XyFi udelatkem, ktere umi vyuzit jinou SIM (napr. jen data) kartu, nez je ta v mem mobilu, tj. je napr. pro data roaming lepsi. To asi tato navigace umet nebude, a bude vyuzivat pres SAP profil kartu ve sparov. mobilu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...