Červen 4, 200718 r aha oka, nedal si ich opačne? myslím že tá plocha čo sa lepí na lištu má istý sklon, možno preto ti to nesedí dobre nalepené
Červen 4, 200718 r aha oka,nedal si ich opačne? myslím že tá plocha čo sa lepí na lištu má istý sklon, možno preto ti to nesedí dobre nalepené Mam je dobře - ono i ty zobačky co pak zaskakuji do narazniku tak jsou každy v jinem místě - jeden je dál a druhý blíž te lepicí plochy - jsem si toho všiml těsně před nalepením tak jsem to nenalepene ještě zkoumal jak to vlastně přijde - kdybys ho dal opačně tak ten jeden zobaček nedostaneš přes naraznik vůbec zatim to tak necham a až bude čas tak stejně potřebuju přehodit uchycení kabelu tak se pak na to kouknu ještě jednou a buď to něčim znova přilepim nebo tu lepici plochu vuči narazniku něčim vycpu a bude ještě dotaz - nemaš nahodou schema zapojeni - sem nikde v DP nenašel a časem bych potřeboval natahnout K-line ale nevim na kterou pozici do konektoru ho dat a kam se připojuje vepředu (jestli do konektoru VAG nebo do BSG)
Červen 4, 200718 r Tu je schéma podla DP Ja som napojil kline na BSG ale je v podstate jedno kde to napojíš Upraveno Červen 4, 200718 r od profor pridanie DP
Červen 4, 200718 r Tu je schéma podla DPJa som napojil kline na BSG ale je v podstate jedno kde to napojíš Super díky - ja mam doma v DP schemata - v pdf-ku "obsah" tuto část nemám ale v pdf-ku se schematy jsem to podle tvych obrazku nakonec našel - a kvuli takove blbosti tady pak otravuji lidi
Srpen 3, 200718 r Nema niekto na Octavii I Combi orginalne senzory namontovane z vyroby? Potreboval by som vediet v akych vzdialenostiach su montovane.
Říjen 4, 200717 r Nema niekto na Octavii I Combi orginalne senzory namontovane z vyroby? Potreboval by som vediet v akych vzdialenostiach su montovane. Když shodíš nárazník, máš na něm zezadu kóty na vrtání Upraveno Září 3, 200915 r od myty
Červen 18, 200817 r zdar panove... jednek drzak v narazniku mi niekto sikovny znicil pretoze mi nonho drcol a senzor sa poskodil a vypadol do vnutra narazniku.. dal som tam sice novy senzor a prilepil na novo ale kedze som to robil na chate nemal som ziadne ine lepidlo len obuvnicke a to po 500km nevydrzalo a senzor zase vpadol do narazniku. poradte cim to dobre prilepit.. rozmyslal som o lepidle na sklo.. alebo nejake odporucania? dik moc
Červen 21, 200817 r Cau fabiaci, kdyby si nekdo nevedl rady, tak tady ma moji inspiraci, kdyby nekdo vahal ci ma nebo nema do toho jit Montáž parkovacího asistenta
Listopad 22, 200915 r Dobrý den! Otevírám po dlouhé době toto téma a chtěl bych se zeptat zda někdo nemáte číslo toho hnědého konektrou pod kterým by se dal ve Škodovce koupit a případně i čísla pinů. Děkuji Vám.
Červen 10, 201015 r Ahojte, tušíte někdo jak funguje konektor odpojování mlhovky na tažném zařízení? zapojuje se tam i parkovák aby se odpojil při zapojení vozíka... spíná kostru? nebo tam jde nějaký signál? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.