libero Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Také koupím ty nejlevnější, alespoň mě tolik jak říkáš nebude bolet, kdyby to bylo něco jiného a výměna je jednoduchá. A někdy i čínský výrobky vydrží déle než jiné či naše aby si sa nemýlil s tými lacnými tyčkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Nadarmo se neříká: Komu není rady,tomu ani pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 aby si sa nemýlil s tými lacnými tyčkami... "Kdo šetří má za tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Ono upřímně, dávat 800 za takový tyčinky. O kterých čtu a slyším často, že má někdo na výměnu tak pokud se mi oddělají za rok a půl tak mě 800 nebude bolet tolik jako 200 máme ve městě silnice na vyližzadek a tak mi ty laciné možná brzy odejdou. Ale to je všude podobné. Vím, že se na podvozku nemá šetřit, ale tohle je spíše takové, hlavně aby bylo ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) trw 350,- Editováno: 5. leden 2014, autor: psurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Já koupil na bazoši TRW- 220kč-kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 To bych chtěl vidět tyčku stabíku za 800 kč kup Meyle HD a budeš mít klid na minimálně 50 000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 To bych chtěl vidět tyčku stabíku za 800 kč no je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) 757kč na skoda-dily prvovýroba + poštovný, takže je oto tak. Kupuji snad jen tam. A Meyle HD či tu TRW za 350, kde nakupujete, vzal bych to tam Do autokelly kde mi nabídnou Starline, to nejdu Editováno: 5. leden 2014, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/predni-a-zadni-naprava/skoda-fabia-tycka-stabilizatoru-trw-original-id:4911.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Super, zvláštní, že tady je to levnější. Joo, je to i s matičkama? minule jsem objednal čepy řízení a přišlo to bez nich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Je to i s matičkami, předpokládám že tyčky něco vydrží. Uprostřed není torx ale přidrží se to zezadu pouze plochým klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ja měnil na podzim tyčky za TRW a teď na jaře už bouchaj jak svině...jake se vam nejvic osvědčily...budu je zase teďka měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Tak se také chystám na výměnu. Ale nemůžu se rozhodnou jako značku. Můžete poradit? Co jsem tady čelt tak TRW ne. Originál - 735Kč Lemferder - 340Kč Meyle HD - 290Kč Febi - 300Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 (editace) Doporučil bych ti Meyle HD, mám je taky a naprostá spokojenost. Označení HD je prý pro silnější verzi a hlavně to má ještě starý typ uchycení, tedy zepředu matka a pod gumou je schovaná matka, takže nemusíš mít speciální klíč, ale jen klíč na matky. Editováno: 24. Červenec 2014, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 (editace) Ahoj, tak jsem kupoval originál za 300+ pošta. Měnil jsem cca 2 týdny na zpět. Ale moc to asi nevydrží, v rámci šetření se změnila konstrukce. Místo tyčky je to ohnutý plech do "U" nové provedení: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/podvozek/5582-spojovaci-tyc-stabilizatoru-fabia-od-r-00-08-original.html staré provedení: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/podvozek/3065-spojovaci-tyc-stabilizatoru-fabia-od-r-00-08.html Příště asi Meyle HD tam je záruka 4 roky a cena stejná. Ale to ukáže čas. Editováno: 24. Červenec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Na to jsem taky koukal a asi vezmu radši starou konstrukci. Mimochodem za těch 300Kč je to dopravdy originál? Třeba tady mají za 300Kč - Německo - originální výrobce http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabiliz-3-3 A originál nové konstrukce za 735Kč - http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabil-3_3 Tak mě přijde divný, že by byl jinde o tolik levnější, jestli to taky nebude přímo od výrobce. Ted jde o to, jestli jsou stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Je to přesně ta co je na CC- za 735Kč já ji koupil za 300Kč. Je tam origo ražba log koncernu. A pak je tady tahle se zárukou 4 roky: http://www.cc-autodily.cz/tycka-stabilizatoru-3 Škodovka na tom má mnogo marže toť celé. Editováno: 25. Červenec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Jak jsem psal někde ze začátku tohoto vlákna, koupil jsem ty nejlacinější a drží do teď, tj skro 20 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Tak 20tkm by měly vydržet i Starline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 (editace) Já teďka měnil taky a dal sem Lemforder Editováno: 25. Červenec 2014, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N_b_r_t Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Stastny novy rok prajem kazdemu! nikde som tu nenasiel alebo som to prehliadol, ked mam 18 mm stabilizator, o kolko mm mensie ulozenie musim objednat -1 alebo -2 mm ? Dakujem N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dej menší o 2mm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 jj o 2 mm, tedy 16 mm. Bacha někde už to prodávají přepočítané - 18 mm tedy znamená, že je to k tyči 18mm a má to 16 mm :-) A předpokládám, že máš tu novější tyč bez těch plastových pouzder. S pouzdry je to trochu jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslavii Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) Zdravím. Chci se zeptat, koupil jsem original stabil.tyčky na Fabii I a už nejsou kulaté, ale je to prolis.plech. Namontoval je, ale nevím, jestli jsou správně, horní strany měly matku z venku ke kolu obě strany, ale pak nesedí ten prolis. Na jedné straně je kulatá strana tý prolisovaný tyčky ven a na druhý je dovnitř. Vypadá to podivně. Prodejce neměl psanou levou a pravou stranu, tak nevím, jestli je to dobře dané. :-( Editováno: 23. Září 2017, autor: jaroslavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.