Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim , hosi potreboval bych radu ... mam Skodu Octavii TDI rv 2001 .Od vyrobi tam je namontovany alarm znacky META a posledni dobou se mi stava ze kdyz zamknu dalkou zustanou mi svitit leve blinkry , neni to ani cuplikem na vystrazne ani packou na blinkry , udajne je asi spatne relatko v alarmu a to se neda sehnat ze si musim koupit novy alarm . Nevite tedy nekdo esi se daji nejak odpojit ty blinkry aby kdyz zamku dalkou ty blinkry neproblikavali ? musim zamikat klickem a to se mi nespusti alarm a posledni dobou se tu nejak podezrele zacina stracet Octavky ... Dekuji za pripadne rady :)

Vloženo

@Johny:

Viz odkaz v mém příspěvku. Pokud není někde upadlý drát od komfortky po blinkr, pak je chyba v relé, které ty blinkry ovládá.

Je odpálený jeden kontakt.

Ještě napiš jaký alarm. Bo může to být i tak jak píše farkihome.

@farkihome:

To bude asi záležitost alarmů různě dodělávaných.

V origo komfortce je právě relé s dvojitým kontaktem, který zajistí oddělení levé a pravé větve blinkrů.

Vloženo

No ja mam Alarm META ted nevim presne jaky tip jsem totiz v praci tak doma se podivam.je tam ale od noveho auta, auto sem koupil od tatky a on ho mel funglovku jen si tam nechal dat tenhle alarm ve skodovce protoze prej ty origo stoji za starou belu :D.ze zacatku me to delalo jen obcas ale jaxi se to zhorsovalo ze sem nakonec laboroval pul dne s autem a nakonec sem musel stejne odpojit baterku.rano kdyz sem ji pripojil tak uz to nesvitilo , od te doby radsi zamykam klickem ale chtel bych aby me ten alarm fungoval ...:(

Vloženo

Nomad:

Několik možností:

- servis, který se zybývá takovými věcmi

- vrakáč nebo aukro nebo jinde sehnat stejný a vyměnit

- kutil-elektronik, který stávající alarm rozebere, identifikuje vadné relé, koupí nebo sežene relé, vymění relé.

- podle typu najít na webu manuál jak je alarm do auta zapojen a odpojit dráty, které napájejí blinkry při bliknutí při zamykání/odemykání

Vloženo

jasne ta posledni moznost me taktez napadla a myslim ze by byla asi nejprijatelnejsi :) , jen musim nekde splasit nejakeho odbornika elektrikara kery by mi to udelal nebo ja su automechanik a nejak elektrice nerozumim :( , mam obavu aby me po mem zasahu nevyhorelo auto :D

Vloženo

Kluci tak tohle je ten alarm ktery mam ja , myslite ze v te cerne krabicce bude relatko nebo by to mohlo delat relatko v komfortce ? prave ze nevim esi kdyz to je dodelavany alarm esi to jde pres rele co je v komfortce ale co sem nasel fotky toho alarmu tak ten alarm se dodava v origo krabici skoda a aj na manualu sou znaky skoda :( ....

http://www.skoda-forum.cz/nahradni-dily-f20/uni-autoalarm-meta-bka-300-002-t339.html

inak nevim jak sem pridat fotku , nemuzu to nikde najit tak sem musel hodit tenhle odkaz tak snad to nevadi :)

Vloženo

Nevím, podle mně "bliká" právě META. Takže relé bude tam. V komfortce by být nemělo, komfortka nezymaká dálkou a tudíž nebliká.

Obrázek:

Při psaní příspěvku máš dole pod oknem pro zprávu dialog pro přidání souboru, klikneš na to a už budeš vědět.

Pak je dobré ještě umístit soubor přímo do textu, tam kde přesně chceš Ty. To zajistí to tlačítko, které se objeví u toho nahraného souboru -> "Přidat do příspěvku". Ten obrázekj se pak vloží do místa kde máš kurzor.

Jinak se vloží na sám konec příspěvku.

Vloženo

dneska se na ten alarm teda mrknu , snad na to nejak dojdu :) . stacilo by me jen schema abych to odpojil at to neblika ale nemuzu na tento tip najit :(..a kdyby to bylo relatko tak pokud by se dalo sehnat tak tim lip :)

Vloženo

takze vec se ma tak ze ja k alarmu asi nemam tu krabicku jak sem myslel , vsechno to bude asi v sirene krera je umistena v motorovem prostoru mezi baterkou a blatnikem , aspon sem teda zadnou krabicku nenasel a to sem sel od sireny po kabelovem svazku az pod palubovku:(..ale tam je nekolik kablu a tak nevim ktery je prave od blinkru :( .tak tady nejspis moje elektrikaření končí :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...