Diamant Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Tak si nabudúce vazmi prívesok na kľúče s modrou LED a zasvieť orgánovi, nech vie, ako vyzerá modrá A preventívne si ešte vytlač stránku z katalógu a ukáž mu, že biela LED existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 tem se to vysvětlit nedalo, buznila mě orgánka a když sem argumentoval-že tohle je prostě bílá žárovka(záměrně sem nemluvil o LED-to stejně nevědi co je)tak že je to prostě modrá a hotovo, prej že se vtom kolega vyzná!! tak abych nelhlal(nezkoušel to!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ale keby si jej ukázal tú ozaj modrú, tak by minimálne 50% argumentov mala fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 20. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Ale keby si jej ukázal tú ozaj modrú, tak by minimálne 50% argumentov mala fuč Jj to jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Ty modrý škodovácký parkovačky svítěj úplně normálně, jako série, jenom jsou hezký modrý a hezky pasujou k šedý stone. Maj obj. číslo N01775310. Kdyby svítily nějak trapně modře, tak si je tam ani nedám.. Touareg je má taky - origo, dávají je ke xenonům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 no ta reakce policie je podle mě nepřiměřená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No tak co sa tyka tych modrych letiek na ostrekovacoch tak tie su fast trapne suhlasim s vami ale modre parkovacky sa pacia a niesu az take hrozne ako tu niektory pisete ale ak si tak pozriete niejaky obrazok s vytunenou fabiou co ma podsvietenie a tie parkovacky tak to vo tme vyzera brutalne dobre a nazivo este lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Modrý LEDky sem měl na Fábce asi 14 dní. Pak šly pryč, chvilku jedna svítila do kufru, ale teď poslední mezizastávka mezi popelnicí a autem je venkovní osvětlení u domu. Jelikož svítí nahovno, tak do týdne sou v popelnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jen by mě zajímalo, jak mně policajt dokáže, v případě těch originál parkovaček do modra, co ovšem svítěj bíle, že nemají homologaci atd, zvlášť když bych tvrdil, že na utě už byly a proto mu nemůžu ukázat obal. A vyndavat žárovku ven, abych dokázal, že je ok, tak o tom žádná, takový práva žádnej policajt nemá. takže nesouhlasit a nechat ho ať si to sepíše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A co modrý (bílý) potkávačky...ty bejt můžou nebo nemůžou??? Já už fakt nevím co jo a co ne. Dneska aby byl člověk právník pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 počkejte za pár měsíců bude tento stát mít jen mladý policajty a to teprve budou trhači, jinak s každou rozumnou švestkou se domluvíš. Pokud jsi slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 správně ,ale musíš bej t slušnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 taky prispeju nazorem ze modry led v parkovackach jsou na houby,sam jsem je tam mel asi tyden...je to palba do oci jak svina,tak jsem si tam dal bile 6tiledkove a neni to zas tak spatny,jen mi u nich na kazdy prestali svitit 3 ledky to nechapu ,asi samy poznali ze moc oslnujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 vsechno to zalezi na lidech, mladi jsou naivni,prosperni,,zkratka jsou to dravci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 sám mám bíly LED potkavačky (obrysovky, parkovačky, bo jak se to menuje) a pamatuju si ze jednou me stavili státní benga normal na kontrolu, dejchal sem a kontrolovali jestli vuz neni kradenej (normalka proste) a ani si snad nevsimli tech ledek, pravda, ze oni ani moc nesviti, naky čunty..asi si tam dam vlastni led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.