Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,můžete my někdo pomoci nakódovat coming home a leaving home, corner přes dlouhé kódování a použití kabelu hex-can.

Na OCT II to zvládám ,ale facelift je trochu jiný level... Našel jsem jen na OCT II .

• o 2 roky později...
Vloženo

E0181AB8E05BF1C040080080110081E4427900AE526D856C5C0540000040

Octavia fl 2010

Prosim vas dokazali by jste mi udelat kod na svetelnej senzor ? A zaroven ch/lv ? Corner a ma to denni v mlhovkach vedle tak aby to stim pracovalo ? Lcode se semnou dneska nebavi dekuji

Vloženo

já si chtěl právě připravit v práci zatim ten kod abych přišel a rovnou to napalil :) a tenhle kod jsem měl uloženej když jsem něco dělal už tak sjem ho jenom použil a zkoušel jsem to a nějak to nekomukovali tak je mozné že se to přepsali a já si jenom tho nevšiml :( no nic tak když je to tam nastavené tak je to v pořádku a zachvíli jdu na to a zkoušet jestli to bude všechno chodit  zatim děkuji 

Vloženo (editace)

tak sjem to zkoušel a světelnej jsem rozchodil  :kol-24: ale ukazal se jinej problém a nevim kde je zakopanej pes dokonce se mi i na maxiku objedvilo ch/lv ale ani jedno nereaguje i když už bylo šero světla svitili ale oni nic :/ :kol-32: a netušim kde je zakopanej pes :/ a corner mi taky funguje 

Editováno: , autor: roubic
Vloženo (editace)

To bude tím, že jsi nedal vypínač světel s polohou auto a nebo jsi nedodal drát mezi vypínač s polohou auto a BCMko. Případně jsi udělal oboje a jen ten přepínač světel nemáš v poloze Auto.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Drat uz tam byl z vyrobi takze ten sem nemusel a svetelnej taky uz funguje svitilo dole denni prikryl senzor a sup svitilo to nahore odklopil sup a svitilo dole :D a poloha auto byla zkusim to jeste pak jednou az bude vetsi tma

Vloženo (editace)

tak mě třeba audina dělala to že sice svitily xenony už ale coming ani living se nespustil ten se spustil až když byla větší tma :D asi je chytrá :D

Editováno: , autor: roubic

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...