anthelmos Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 (editace) pánové, poslední dobou se mi téměř při každé jízdě vždy tak na půl minuty rozsvítí oranžově kontrolka EPC, v návodu jsou jen obecné řeči že je závada v ENGINE POWER SYSTEM (řídící jednotka motoru). Nevíte někdo co by to mohlo být? K prodejci určitě brzy zajedu, auto je v záruce, ale nečekám od nich nějaké řešení. Editováno: 17. Říjen 2012, autor: anthelmos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 len tam zabehni veď to je v záruke... tu si počítaj http://forum.skodahome.cz/topic/103165-epc/ o týchto motoroch a ich kladoch a záporoch sú tu mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Bez načtení závady diagnostikou jsou to jen spekulace. Navíc kolega libero odkazuje na 1.2 TSI a ten není až tak úplně totožný. Takže skoč do servisu, ať ti to napíchnou. Hlavně pak nezapomeň poreferovat, co a jak bylo. Máme prakticky stejný motor, takže mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 no dal som odkaz zo sekcie 1,2/1,4 TSI ..tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Nic ve zlém. Ono u těch Fabií tam moc 1.4 TSI není diskutováno, přece jenom RS má málokdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 jj, v pátek tam zajedu a pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 ahoj můžu ti to načíst kdybys byl v okolí brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 pánové, poslední dobou se mi téměř při každé jízdě vždy tak na půl minuty rozsvítí oranžově kontrolka EPC, v návodu jsou jen obecné řeči že je závada v ENGINE POWER SYSTEM (řídící jednotka motoru). Nevíte někdo co by to mohlo být? K prodejci určitě brzy zajedu, auto je v záruce, ale nečekám od nich nějaké řešení. jj, v pátek tam zajedu a pak dám vědět Tak co tomu bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 to se nikdo nedoví,ty múj kvítku medový :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Možná měsíc jen to ví, ale ten nic nepoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 diagnostika bez chybove hlášky... prej :-), ale už to dělá jen jednou za týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Hm, no to je dobrý... Tak hlavně, že to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Zatím jo, včera 500 km ve vánici a dobrý, bez EPC svitu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iziah Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Mel jsem to same, bylo podezreni na lambda sondu, nakonec to jednou spadlo do nouzoveho rezimu a pak uz teda lambda sondu vymenili. Od te doby to uz 3/4 roku nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 už mi to zase svítí často, ale do nouzového režimu to nikdy nespadlo. vezmu to po novem roce do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 tak i mě to spadlo do nouzového režimu - na diagnostice chyba regulace tlaku turba - oprava v záruce v servisu, zatuhlé táhlo regulace tlaku. tak snad to bude dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Hm, kolik máš najeto? Oni to rozchodí, nebo vymění součástku, či spíše celé turbo? Asi to málo proháníš, když ti to zatuhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 12. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2013 mam najeto 52 tis. je fakt ze me taky napadlo ze vetsinou jezdim do 3.5 tis. ot/min., i kdyz prave diky tomu turbu to neni treba honit vejs, ale zacnu to delat. dnes jsem to prohnal po dalnici a dobry, jede, nesviti nic, hezky toci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 13. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2013 rozchodili mechanismus toho táhla. Jinak přístup super, všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.