Publikováno Říjen 17, 201212 r Zdravím, mám problém... Včera jsem si všiml jak pršelo že mám pravé samé kapky a levé úplně čisté nějaká rada naposledy před týdnem mi jelo protože jsem zkoušel jak hřálo...děkuji.
Říjen 17, 201212 r Vyndej sklo a změř jestli tam jde proud a jestli není přerušen vyhřívací drát ve skle.
Říjen 17, 201212 r Já bych to tipoval, že odešel vyhřívací drát zrcátka. Přívodní vodič se jentak nepřeruší. Upraveno Říjen 17, 201212 r od Mirek 835
Říjen 17, 201212 r No, přeruší se stejně tak jak kterýkoliv drát v průchodce a pak blbne zámek a pod. Ale to samotné zrcátko je nejpravděpodobnější.
Říjen 21, 201212 r Autor Zdravím pánové... Tak děkuji za rady, nakoneb to byla vada skla zrcatka upadnul jeden konektor, po výměně vše ok
Říjen 21, 201212 r Pokud bude omrzlé, mělo by roztávat - tedy i dotekem by jsi to poznal. Bude se lehce hřát... Jak poznáš, že elektrická plotýnka hřeje???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.