Mokros Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Zdravím, mám problém... Včera jsem si všiml jak pršelo že mám pravé samé kapky a levé úplně čisté nějaká rada naposledy před týdnem mi jelo protože jsem zkoušel jak hřálo...děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Vyndej sklo a změř jestli tam jde proud a jestli není přerušen vyhřívací drát ve skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 (editace) Já bych to tipoval, že odešel vyhřívací drát zrcátka. Přívodní vodič se jentak nepřeruší. Editováno: 17. Říjen 2012, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 No, přeruší se stejně tak jak kterýkoliv drát v průchodce a pak blbne zámek a pod. Ale to samotné zrcátko je nejpravděpodobnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 21. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Zdravím pánové... Tak děkuji za rady, nakoneb to byla vada skla zrcatka upadnul jeden konektor, po výměně vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Jak poznám funkční ohřev zrcátek bez demontáže, jen pohledem a nebo dotykem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Pokud bude omrzlé, mělo by roztávat - tedy i dotekem by jsi to poznal. Bude se lehce hřát... Jak poznáš, že elektrická plotýnka hřeje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 (editace) tá tretia veta je presná a výstižná Editováno: 21. Říjen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.