Kubajs99 Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Zdravím chtěl bych vědět jestly nemáte někdo zkušenost s výměnou budíku,protože tam není teplota motoru tak to vyndat z jiného modelu kde ta ručička je.chtěl bych vědět nápady.docela mi tam chybí nechápu proč to tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 nechci být pesimista, ale to asi nebude tak jednoduché ... obávám se že se s tím budeš muset smířit ... max. dodělat nějaký externí budík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 jde to bez problémů, stačí jenom vyměnit budíky.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 oni měly některé dvojkové Fábie ještě budík s teploměrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 ano - s maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 aha, ale to pak nebude stačit "jen" vyměnit budíky ne? není třeba ještě něco co podporuje budíky s maxidotem, něco jako komfortku či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 stačí vyměnit budíky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 24. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Když by to šlo vyměnit bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tavič Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 taky jsem se na toto ptal,protože ten maxidot je výhoda,prí to nejde vyřešit jen přehozením budíků,udajně je tam ještě nějaký počítač nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Zdravim, ako dopadla vymena budikov? Ideto bez problemov? Chcel bz som dat za zakladne s palubnym pocitacom. A teplota motoru mi tiez dost chyba. Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jde to bez problémů, dělal jsem naposledy minulý týden a ta teplota je tam výhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 nemas nahodou objednaci cislo budikov s palub. pociatacom? Krom tej teploty funguje aj ukazatel spotreby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 ano na maxidotu funguje vše.. budíky pro benzín s palubním pc mám na prodej jestli chceš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 A co vonkajsia teplota? Treba doplnit snimac? Ako vyzeraju tie budiky co mas na predaj? Ake maju cislo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 pokud nemáš climatronic tak ano... budíky jsou pěkné, číslo dle mého není důležité.. jsou pro předfacelift FII nebo Rommster pro benzín.. jsou s pinem immo.. číslo nemám u sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 číslo bude 5J0920811B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Kolko stoji? Treba vymenit packy? Myslel som ze tam je rucicka ktora ukazuje teplotu oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) jsou 3 typy budíků - 1. bez palubního pc - to máš ted ty předpokládám 2 s palubním pc - ukazuje údaje palubního pc + venkovní teplotu /neukazuje teplotu motoru/ 3. zvlášt budíky na teplotu motoru, ukazuje údaje palubního pc, radia, venkovní teplotu, v případě HF ukazuje kdo volá u varianty 2 a 3 nutné vyměnit páčky pokud nemáš ted palubní pc - na přepínání údajů palubního pc, dodělat čidlo venkovní teploty pokud není climatronic já mám na prodej variantu č.2 /starší/ pro benzínový motor, páčky na přepínání palubního pc mám také maxidot pro benzin i diesel mám také Editováno: 12. leden 2014, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Body Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Dakujem, uz sa zacinam orientovat. Varianta 3 = Maxidot ? kolko stoji 2. + packy ? A kolko si treba priplatit pre 3.+ packy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) tvoje fabia ma modrou kontrolku studene chladici kapaliny? Pak ma i cervenou, pokud se prehreje, tak nevim, prijde mi ten budik zbytecnej.. stejne je softwarove upravenej tak, z eukazuje furt 90 st i kdyby trakare padaly.. budik tam neni protoze cost saving.. cili uspora vyrobnich nakladu... Editováno: 13. leden 2014, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 A to je na tom smutné. Teploměr sice vypadá líp, ale to co ukazuje je stejné jako ty kontrolky. Teploměr oleje na maxiku je něco jiného. Ten snad nelže, jenže zase až od 50stupňů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 tak to bych neřekl, když nastartuješ ráno tak přesně vidíš jak ti leze teplota motoru nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 No pozná se jestli je úplně vymrzlý, a nebo se ohřívá. Ale jak dosáhne přijatelnou hodnotu, z devadesátky se nehne. To ať mě nikdo netvrdí, že je termostat tak perfektní, že tu devadesátku (v létě - v zimě) dokáže tak přesně udržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 a ty potřebuješ tak přesně vědět jestli máš na vodě 82 nebo 94? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) Ale proč to tají skutečnost? A teď jsem si vzpomněl. Na Feldě mě po nějakých letech, najednou teplota ukazovala trochu měně, než jsem byl zvyklý. Asi o 15-20 st méně. A už jsem začal pátrat, a měřit teploměrem, jestli podchází termostat, nebo teploměr lže. Bylo to čidlo teploměru. Tady 70 - 120st. Furt dobré. Editováno: 13. leden 2014, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.