Přejít na obsah

Montáž budíku s teploměrem

Kubajs99

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

jsou 3 typy budíků -

1. bez palubního pc - to máš ted ty předpokládám

2 s palubním pc - ukazuje údaje palubního pc + venkovní teplotu /neukazuje teplotu motoru/

3. zvlášt budíky na teplotu motoru, ukazuje údaje palubního pc, radia, venkovní teplotu, v případě HF ukazuje kdo volá

u varianty 2 a 3 nutné vyměnit páčky pokud nemáš ted palubní pc - na přepínání údajů palubního pc, dodělat čidlo venkovní teploty pokud není climatronic

já mám na prodej variantu č.2 /starší/ pro benzínový motor, páčky na přepínání palubního pc mám také

maxidot pro benzin i diesel mám také

Editováno: , autor: Milhausek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tvoje fabia ma modrou kontrolku studene chladici kapaliny? Pak ma i cervenou, pokud se prehreje, tak nevim, prijde mi ten budik zbytecnej.. stejne je softwarove upravenej tak, z eukazuje furt 90 st i kdyby trakare padaly.. budik tam neni protoze cost saving.. cili uspora vyrobnich nakladu...

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři

Ale proč to tají skutečnost?

A teď jsem si vzpomněl. Na Feldě mě po nějakých letech, najednou teplota ukazovala trochu měně, než jsem byl zvyklý. Asi o 15-20 st méně. A už jsem začal pátrat, a měřit teploměrem, jestli podchází termostat, nebo teploměr lže. Bylo to čidlo teploměru.

Tady 70 - 120st. Furt dobré.

Editováno: , autor: jipol57
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...