Duben 4, 201312 r tak uz se taky pridavam do fronty cekajicich. 1.2TSi 77kW;fresh amibtion extra+, interier sedy dynamic, k tomu par dalsich blbustek do vybavy. uz aby byl konec dubna. čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo.
Duben 4, 201312 r Autor tak se slevou 13.000,- to není uplně ono z 320,- na 307,- nějaký 4%..aby to bylo jak píší levné rodiné auto,chtělo by to asi tak 8-10% takž e jsi na tom fufal ještě dobře.. Upraveno Duben 4, 201312 r od manfroto
Duben 4, 201312 r manfroto: 17.000,-Kč byla sleva největší... většinou to byly slevy plus mínus 5.000,-, ale taky 0,-
Duben 4, 201312 r čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo.No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena.Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu. Upraveno Duben 4, 201312 r od pusher...
Duben 4, 201312 r někde dávají i 7% jsem četla..a kdo má zájem trochu ušetřit obejde víc prodejen ta sleva je myslím reálná..
Duben 4, 201312 r ještě mne napadlo,že jestli opravdu chceš dát tolik peněz za auto,tak co třeba Citroen C4? nový je daleko hezčí než to předešlé "vajíčko"..mrkni na to.. pokud můžu tak nedoporučuji fabii krátkou..zdá se mi,že celá zadní část se špiní ikdyž nejedu a stojí nehnutě v garáži.. došel mi meil s cenou toho elyseé..292.000,- s metalízou,16"kola 1.6 115koní
Duben 4, 201312 r Autor tak ať vydržíš to čekání..a přeju pěkné počasí na den kdy opustíš prodejnu.. budem se těšit na fotečky..a první dojmy
Duben 4, 201312 r No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena. Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu. Tak to nevím, poslední potvrzené info mám z úterý tohoto týdne, ale snad se to ještě zlepší, jinak já dělám ve firmě, která dodává díly pro automobilky a tolik práce jako teď jsme ještě neměli, tak bych to s tím útlumem neviděl tak jednoznačně. Naopak, když vím jak na tom jsme sem se s těmi 3 měsíci docela i smířil, ale každopádně dej vědět jak to u tebe dopadlo.
Duben 4, 201312 r Nestras Pro jistotu jsem jeste poslal mejl prodejci, at termin potvrdi. manfroto: dik, uz mne svrbi ruce. :-) Jsem zvedav na rozdil toho silnejsiho TSi proti slabsimu, kterej ted mam v FII. Recenze mam na netu vsechny procteny, tak jsem zvedav jak to bude v praxi.
Duben 5, 201312 r No, ja objednal minuly pondeli a melo by to byt vyrobeny nekdy koncem dubna. Prodejce mne zatim nekontaktoval, ze by mela byt nejaka zmena. Ty 3 mesice co rikas mi prijde nejak moc dlouho obzvlast, kdyz prodeje novych vozu jsou spos v utlumu. Mě prodejce při objednávce 18.února sdělil, že doba dodání bude 4-6týdnů. Dnes končí 7.týden od objednání a co? NIC. Prodejce z fabriky žádný konkrétní termín nemá. Prý s dodávkami motorů 1.6TDi bývají někdy problémy.
Duben 5, 201312 r Mě prodejce při objednávce 18.února sdělil, že doba dodání bude 4-6týdnů. Dnes končí 7.týden od objednání a co? NIC. Prodejce z fabriky žádný konkrétní termín nemá. Prý s dodávkami motorů 1.6TDi bývají někdy problémy. Hmm, tak to je k nasrani. Doufam, ze nedopadnu jak ty. Tak vyroba myho kusu se taky posouva, aktualne, 19-20. tyden. :/ Upraveno Duben 5, 201312 r od pusher...
Duben 7, 201312 r raději píši sem..jinde se jen dohadují..rapid brzdí dobře,ale c-elyseéé taky...dobrý vnitřek a bylo mi řečeno,co se motoru týká..v jdnoduchosti je síla..uvidíme...
Duben 7, 201312 r rapidka: Nečekej, že ti prodejce (pokud Ti sdělení řekli tam) doporučí nebo pochválí auto jiné značky, než které sám prodává a má z něj provize. Jdi třeba do prodejny Hyundai, jestli tam C-elyseé taky pochválí jak je jednoduchý, spolehlivý, nenárokový a bezúdržbový. Každé auto má své a to proto, že každý očekává a potřebuje něco jiného. Řiď se proto svými potřebami a tím, jak Ti vybírané auto uživatelsky sedí (jede se Ti s ním) a jak se Ti líbí Upraveno Duben 7, 201312 r od fufal
Duben 7, 201312 r já ale mám všechny projeté.. ale bojím se na něco zeptat nebo oponovat..nerada bych aby se i na mne snesla hromada prostředníčků a vulgárních výrazů..
Duben 7, 201312 r Rapidka sorry,ale v každém tématu do kterého vlezu se ty ptáš na to samé.Nestačilo by to jen jednou?
Duben 7, 201312 r A kdo psal, že mi to vadí zrovna tady????Vadí mi to číst skoro v každém tématu!!!Když to je tady tak fajn-nic proti, ale nemusí to už být v dalších tématech,ne????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.