Dodi 15 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Ja jsem byl asi hodny, protoze jsem dostal povinnou výbavu, gumove koberce, tažne zařízení a v předprodeji slíbenou lesklou lištu mezi mlhovky. Ptal jsem se při objednavce jestli bude jako u liftů a prý, že jo a ono nic, tak ji mam taky. Při převzetí nového vozu jsem měl na sedacce přívěsek na klíče Rapid, bloček a tužku Rapid a velké balení čajů. Vlastne to byl takový malý Ježíšek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Prej malej, to tam ještě dali tažný aby na kárce mohl Dodi všechny ty dárky odvézt a on napíše malej, to byl naopak velkej Ježíšek, pěkný dárky! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Jo jo, byl hodny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Ještě když se vrátím k tomu nákupu vozu, tak v 9/14 když jsem různě poptával, tak nikdo slevu dát moc nechtěl. Někde nic, někde 5000Kč a to bylo max., a tu mi nabídl sadu zimních kol, jenže já, že potřebuji tažné a tak jsme to dali na papír, kola bylo pro mě jednodušší dokoupit jinde. Jediné, že to tažné není originál, ale dodělávané u nich, je to odnímatelná Galia. Ono v té době když jsem kupoval, tak to nešlo ani za hotové peníze, ale měl jsem dva roky na splátky bez navýšení, tak to bylo taky dobrý. Tak třeba pro někoho inspirace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Bych si představoval, klidně bez dárků a 40000Kč slevu z ceníkové ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 (editace) To já taky, ale tenkrát to asi nešlo. Oslovil jsem asi osm prodejců a dá se říci, že se všichni shodli na tom samém. Jo a bavím se o Spaceback edice StylePlus, z normálních Rapidů slevu dávali a prodávali i za hotové. Nevím co to měla ŠA za prodejní politiku. Dnes to je asi nastavené jinak, kdy mohou dát nějakou zajímavou slevu z ceníkové ceny a nebo to je v boji o zákazníka. Editováno: 21. Březen 2018, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 @bojler Mám za to, že nám předprodejní servis opakovaně zmiňovali jako položku (2-3 tisíce?), která se běžně účtuje, ale dají nám ji zadarmo. Nikdy předtím jsme nové auto neobjednávali, nemám s tím zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Zajímavé, já jsem nikdy za předprodejní servis neplatil. K Roomsterovi jsem dostal rámeček pro dodatečnou montáž rádia a povinnou výbavu a bezpečnostní šrouby. Jinak s tou cenou já jsem se ptal ve dvou salónech, jeden menší a jeden velký, a v obou byla cena resp. sleva stejná. V tom větším mi hned do základní nabídky dali povinnou výbavu za 520,- Kč. V menším nic, tak doufám, že to bude grátis. No uvidíme koncem června. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 V dnešní době se moc slevy nedávají. Proč taky? Prodejci kvóty snadno vyprodají, tak co by slevovali.... Za krize před 6. lety to byla jiná :-) Za OII 1,6 TDI v Eleganci + jsem dal 450tKč. Sleva 90 tKč. To byly dobré doby :-). A druhý prodejce se do mě snažil natlačit OII 1.2 TSI DSG. Z už dost zlevněného vozu ještě dvakrát slevoval 20 tKč. Ale nakonec jsem šel do dieselu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Mě stačilo ukázat cenovou nabídku od jiného prodejce a hned byla ochota slevit více, když se k tomu přičte kdo dá víc za protiúčet, může z toho vyjít pěkná sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Ja nedostal nic krom teda slevy 12000,- a za tazny bych rad teda nebyl. Pro me upna zbytecnost ktera by mi akorat hyzdila auto :-D Dodi 15 je fakt ze v tu dobu jsem taky byl na kladne v Nevecomu a borec mi rekl ze na style plus slevu dat nemuze ze to je akcni model, ale u Klokocky slevu dali tak nebyli co resit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 CudlR. S téma slevama to je asi salon od salonu a třeba i podle množství prodejů, ale tak to tenkrát proste bylo. Jo a tažný i kdyz ho nevyuzivam denne, tak když ho potřebuješ, tak jsi za něj rád. Pro někoho zbytečnost, jen vozeni železa a hyzdeni auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Taky přispěji se svou troškou.... Rapida jsem kupoval na jaře 2013 a tenkrát dávali opravdu významné slevy, okolo 40 - 50 tis bylo běžné. Pro zajímavost přikládám cenovou nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 No já dostal slevu od ŠA 25 kKč za to že dám auto protiúčtem a 4% slevu od prodejce, tj sleva celkem 41 kKč. A v rámci financování Škofinem mám "zdarma" předplacený servis na 5 let /100.000 km za cca 18 kKč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 V 22. 3. 2018 na 8:49, vpv napsal: Taky přispěji se svou troškou.... Rapida jsem kupoval na jaře 2013 a tenkrát dávali opravdu významné slevy, okolo 40 - 50 tis bylo běžné. Pro zajímavost přikládám cenovou nabídku. 20 000Kč z té udávané slevy není sleva, ale divadélko. Co ti zlevnili na vstupní ceně, to se přeplatilo na splátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Jasně, tomu rozumím, že je to jen na oko, přeplatil jsem o 24.000,- Nepočítám do toho pojištění ani povinné ručení. Nemáš hotovost ( akontace 40% ), přeplatíš, docela by mě zajímalo jaká je sleva, když to platíš celé hotově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Já jsem kupoval za hotový facelift Style Plus. Sleva 4% a prodloužená záruka za 2000,- zdarma. K tomu jsem dostal reflexní vestu a to bylo vše. Zkoušel jsem zimní gumy, ale nedali nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Teď je jiná doba, marže bez bonusů jsou minimální. Dřív byl prostor větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 v roce 2013 jsem kupoval Toledo za 284tis. (sleva 80tis.) a teď se začínám dívat po něčem novém a jsem v šoku. Toledo ve stejné výbavě jako mám stojí aktuálně 380 a o Rapidech ani nemluvím, navíc ty auta nemají motor. Takže budu čekat další cca tři roky na další generaci, ta aktuální je nouzovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 (editace) "navíc ty auta nemají motor. Takže budu čekat další cca tři roky na další generaci" Tak to tě mohu uklidnit... za tři roky nebudeš mít na výběr z motorizace 3x 1.0 tsi (aktuální nabídka), ale třeba 0.8 TSI. Pokud podle tebe ta auta "nemají motor", tak za 3 roky budeš mít "šlapací mechanizmus" Já přesedlal z Fabie kombi II generace 51kW HTP do Rapidku 1.0.TSI 81kW. Je to taky tříhrnek ale rozdíl---nebe a dudy. Editováno: 27. Březen 2018, autor: Mutislav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Ahoj, snad nechceš srovnavat HTP a TSI, to snad krom tři válců nemá spolecneho nic a kdyby to bylo horší, tak to by asi v MB někde udelali chybu, že? Chápu co chtěl Vormen říct a asi doufá stejne jako ja, že snad bude lépe a třeba se ještě nějaký ctyrvalec vrátí. Tři válce už nikdy, to byť jsem koncernovy, tak fakt nevím kterym směrem bych se ubíral. Zatim mam naštěstí ještě čas . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Tak podle informací co tu někdo psal, tak příští Rapid/SB by měl dostat 1.5 TSI, takže třeba to bude cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 V to taky doufam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 HTP jsem měl taky 40 a 51kW a to se fakt nedá srovnávat s TSi. ale mně vadí ty 1.0 s turbem, jede to hezky, ale mechanicky je to hrůza, písty jako vršky od piva, regulace čerpadla oleje, odlehčený ojnice, to nechceš. ten motor se testuje na životnost 150 tis. a když funguje spolehlivě i nad, je to zázrak. já mám teda najeto za 5 let 90tis., takže i ten litr by mně na 6-7 let sloužil dobře, ale tak nějak tři válce už nechci. navíc teď budou ještě ty filtry penných částic...asi zkusím počkat na toho českýho golfa :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milstas Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 https://www.mobilmania.cz/clanky/od-1-dubna-povinne-pro-vsechna-nova-auta-system-ecall-bude-zachranovat-zivoty/sc-3-a-1341405/default.aspx?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu neni to taky jeden z duvodu proc prodluzuji dobu dodani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.