Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

a to chvění zmizí nebo čím to je?

takhle , samo sebou to pravde podobne nezmizi , jedine zeby se to obevilo treba po vymene desticek co se rapida urcite netyka , skrouceni kotoucu vznika prudkou zmenou teploty prave jak treba vjedes z rozpalenyma brzdama do vody . Da se to vyresit stocenim na soustruhu ale to bych v zadnem pripade nedoporucoval nebo vymenou .... omlouvam se za ot ;) Editováno: , autor: jozzi
Vloženo (editace)

tvrdí že je to asi kotoučema,ale může to být něčím jiným..třeba geometrie nebo vyvážení kol na Rapidu,ale to by dělolo i bez brzd..hold bude muset na předčasnou prohlídku.. :kol-47:

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

Pánové, nezlobte se na mne,ale to co tu tlachají někteří přispěvatelé, mne odrazuje vůbec toto fórum číst.

Místo aby se tu konkrétně diskutovalo k danému tématu, tak se tu někteří pisálci "všeználci" znaží spíše

o co největší množství příspěvků za každou cenu i když kecají úplné bludy a s tématem to nemá nic společného.

Proč se toto téma jmenuje - ČEKÁNÍ NA RAPIDA ???

Vloženo (editace)

Dotaz na všechny:

Joscer píše, že mu prodejce nabízí, rsp. dává jako bonus zdarma mj. nástřik spodku auta a dutin. A to se dnes ještě dělá? Mám za to, že nástřiky spodku, tedy prahů a podběhů, mají auta už z výroby, jen jsou přelakované barvou. Co tím nástřikem má prodejce na mysli, nevíte?

V manuálu k autu se píše:

Spodní část vozidla je dlouhodobě chráněna proti chemickým a mechanickým vlivům. Protože nelze při provozu vozidla zcela vyloučit poškození ochranné vrstvy, doporučujeme Vám nechat zkontrolovat v určitých intervalech - nejlépe před začátkem a na konci zimního období - ochrannou vrstvu spodní části vozidla a podvozku. Autorizovaní partneři ŠKODA mají k dispozici vhodné nástřikové hmoty, jsou vybavení potřebným zařízením a znají aplikační postupy. Proto doporučujeme nechat provádět opravy a dodatečné antikorozní úpravy u autorizovaného partnera ŠKODA.
Všechny dutiny vozidla ohrožené korozí jsou už z výrobního závodu trvale chráněné konzervačním voskem. Tuto konzervaci nemusíte kontrolovat ani dodatečně ošetřovat. Pokud při vysokých teplotách vyteče z dutin na povrch trochu vosku, odstraňte ho plastovou škrabkou a skvrny vyčistěte technickým benzinem.
Editováno: , autor: Lukas79
Vloženo

Pánové, nezlobte se na mne,ale to co tu tlachají někteří přispěvatelé, mne odrazuje vůbec toto fórum číst.

Místo aby se tu konkrétně diskutovalo k danému tématu, tak se tu někteří pisálci "všeználci" znaží spíše

o co největší množství příspěvků za každou cenu i když kecají úplné bludy a s tématem to nemá nic společného.

Proč se toto téma jmenuje - ČEKÁNÍ NA RAPIDA ???

tak sem nechoď :) :) :)

je to přeci fórum, kde se debatuje a nedá se předpokládat, že všechno co se tu napíše se bude všem líbit :)

Vloženo

Lukas79: díky za info... nicméně mi to nevysvětlilo tu nabídku prodejce, že Joscerovi bonusově udělají nástřik spodku a dutin, zvlášť v případě, že kupuje nové auto a ne roční předváděčku nebo dokonce letitou ojetinu. Byl by to už nástřik nástřiku a to mi přijde jako bonus míjící se účinkem u nového auta, byť s ohledem, že spodek auta dostává na prdel a víc ochrany mu nemůže být nikdy na škodu. Pořád mi to ale přijde jako si před sexem vzít pro jistotu dva prezervativy :kol-48: ...ale asi lepší tenhle bonus, než drátem do oka :kol-98:

Vloženo

Je to tak, je to nastrik nastriku. Podle me osobne naprosta zbytecnost.

Pokud bude jezdit v tezsich podminkach, ma smysl to po nejake dobe zkontrolovat a pripadne nechat opravit, ale u noveho auta nesmysl.

Vloženo

Na Rapidu zvlněné kotouče náhlou změnou teploty(rozpálené kotouče intenzivním brzděním polité vodou) by musel jet snad závody s levou nohou na brzdě a pravou na plynu+ nevím jak se dostane voda z kaluže na kotouče když projetím vodou se od pneumatiky hrne voda vlevo/pravo,ale nikdy ne dovnitř..určitě je to něčím jiným..

Vloženo

tak už jsem se skoro dočkal, dneska jsem dostal zprávu, že auto mám vyrobený. teď se čeká až ho přivezou k prodejci. akorát by mě zajímalo jestli sem můžu vlastně psat, když se jedná o Toledo, ikdyž jsou to uplně stejný auta.

Vloženo (editace)

Když nebudeš Toledo vynášet do nebes. :kol-28: 
Ale pro pořádek by možná bylo lepší v této sekci "Ostatní" založit vlákno třeba "Toledo vs Rapid",kde by se v klidu mohly rozebírat odlišnosti mezi těmito modely. Tak to vidím já. ;)

Editováno: , autor: Pawouk
Vloženo (editace)

tak jsem se teď dočetl že Číňani dostanou pro Rapid zcela nové atmosférické motory 1.4 a 1.6 /66kw a 81kw. pro nás se prej nic nemění,zůstaneme dál věrni starším turbo motorům 1.2 s osmi ventilama a řetězem...

Vloženo (editace)

zrovna dnes v nové fabii 1.2 tsi 63kw :kol-47: máme už najeto 5500km..zvukově je to tichej nafťák..je sice moje,ale nechal jsem ji rodičům..občas když přijedu,vyřizuji s ní pro ně různé záležitosti..asi polovinu km jsem s ní odjezdil já..možná od 1.8 tsi je to lepší..

Vloženo (editace)

nikdo,kdo by dostal na výběr a byl spokojený s MPi..jednou týdně se vezu v octavii Tour 2008 a přijde mi motor ok oproti tsi.. a obsah je obsah...

moje fabie zní při rozjíždění a zrychlování jako kdysi v naší firmě fabie I HTP

Vloženo (editace)

jak říkám,mpi 1.6 má podle mně lepší zvukovej projev v určitých momentech jízdy jak tsi s kterým jsem právě teď přijel,volnoběh,klidná jízda ok...škoda,že Rapid nemá 1.4 TSi manuál,možná od této motorizace nezní motor HTP-čkově (H...o To Pojede)..ikdyž služebně po městě+rádio  ok..

Vloženo

Dnes aktuální info z mé strany - 19.4. v Pátek výroba, pondělí vyrobeno, dnes ráno přivezeno (podepsány smlouvy atd.) a zítra by měla dorazit faktura, techničák a hned na to provedena aktivace auta. Bylo mi dokonce sděleno, že aktuální čekací doba se prodloužila (já to chytnul 10. týden - 16. týden) na 3 měsíce!!! Pravděpodobně je to způsobeno nacpáním nových OIII combi na linku ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...