mike_k Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Ahoj, tak se mi přiblížil termín (výroba příští středu) a chtěl jsem se zeptat na tipy ohledně předprodejního servisu. Zatím si vedu toto: - naprogramovat automatické zamykání po rozjezdu (mám nějak dále specifikovat ?) - naprogramovat stahování všech oken při přidržení tlačítka odemknout (a samozřejmě klíčkem ve dveřích),to samé se zavřením oken - naprogramovat zpoždění zamykání kufru o +10s (od centrálního zamknutí - ochrana před zabouchnutí klíčů) Auto je v konfiguraci AmbitionFresh + okna v el., GSM II, Maxik, tažné, tempomat, Winter paket. Dalo by se např chtít doprogramovat corner f-ce? Díky za každou radu. Prosimte jak se daji v dnesnim modernim aute zabouchnout klice? To mi vysvetli. To musi chtit ale nejaky obzvlastni talent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Dám jednoduchý příklad: vycházejíc z vozu na rodinný nákup zamykám vůz (odtevřeny některé dveře, kufr). Do kufru vkládám manželčinu kabelku a zabouchává .... A je to tam. Ještě se mi to nestalo, ale člověk nikdy neví. Editováno: 28. Červen 2013, autor: Pastelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Ja teda nevim, ale moje auto nejde zamknout, kdyz jakekoliv dvere nejsou zavrene. Jediny zpusob, ktery me napada, je otevreni kufru tim special tlacitkem na otevreni pouze kufru a ten se pak po zavreni opravdu zamkne sam. Editováno: 28. Červen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Samozřejmě že to jde zamknout - vystoupíš,zmáčkneš tlačítko na dálkovém ovladači a pak stačí zabouchnout dveře,nebo víko zavazadlového prostoru a je zamčeno (jediná podmínka je,že to nejsou dveře u řidiče) . Mám to vyzkoušeno u FII FL a OII FL Editováno: 28. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) no já měl u předchozí auta vždycky strach jen v situaci kdy jdu dát do kufru věci - na dálkači otevřu jen kufr bez dveří...mám hodně věcí, klíče položím do kufru...naložím věci, kufr zabouchnu a jsem bez klíčů Editováno: 28. Červen 2013, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Pawouk: Tak ja mam asi divnou O2 FL, ale kdyz nejake dvere nejsou zcela zavrene, tak se po zamknuti ozve jiny zvuk alarmu a dvere se zase odemknou. Jak by jinak clovek poznal treba blbe dovrene dvere. Editováno: 28. Červen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 no já měl u předchozí auta vždycky strach jen v situaci kdy jdu dát do kufru věci - na dálkači otevřu jen kufr bez dveří...mám hodně věcí, klíče položím do kufru...naložím věci, kufr zabouchnu a jsem bez klíčů Tak toto přesně se mi také děje. Pořád si říkám že to nesmím dělat a stejně tam ty klíče zase položím. Je malý zázrak že mi tam ty klíče ještě nezůstaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Opravdu jde nechat naprogramovat to automaticke otevirani a zavirani okenek? To bych moc chtel Budou to po me chtit zaplatit? Taky se chystam do servisu nechat udelat automaticke zamykani pri rozjezdu.... ze bych nechal udelat i ty okenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) Pawouk: Tak ja mam asi divnou O2 FL, ale kdyz nejake dvere nejsou zcela zavrene, tak se po zamknuti ozve jiny zvuk alarmu a dvere se zase odemknou. Jak by jinak clovek poznal treba blbe dovrene dvere. To netuším,ale byl jsem to pro 100% jistotu schválně vyzkoušet,než jsem to napsal a to jak tu OII FL,tak FII FL. V Octě nemám alarm,ve Fabii je originál škodovácký. A funguje to přesně tak,jak jsem napsal. Tím bych to ukončil,netýká se to Rapida a stejně to tady nevyřešíme. Editováno: 28. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 a proto radeji tlacitko na otevirani pouze kufru nepouzivam, a radeji si odemknu/zamknu cele auto. stat se tohle cloveku treba na dovolene, nekde tisic km mimo CR muze byt dosti neprijemny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 tak není to tak hrozný...víceméně se stačí dostat jen do auta (rozbít nějaké okýnko, nebo sehnat "odborníka"). Mně se to naštěstí ještě nikdy nestalo a doufám že nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 To netuším,ale byl jsem to pro 100% jistotu schválně vyzkoušet,než jsem to napsal a to jak tu OII FL,tak FII FL. V Octě nemám alarm,ve Fabii je originál škodovácký. A funguje to přesně tak,jak jsem napsal. Tím bych to ukončil,netýká se to Rapida a stejně to tady nevyřešíme. Ja to jeste po praci tez testnu Prece jen ja jezdim z 99.999% sam, takze se mi to primarne stava s dvermi ridice a u tech jsi psal, ze to funguje jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) tak není to tak hrozný...víceméně se stačí dostat jen do auta (rozbít nějaké okýnko, nebo sehnat "odborníka"). Mně se to naštěstí ještě nikdy nestalo a doufám že nestane jj, uz vidim jak si rozbijes okynko a pak jedes 1000km s otevrenym nebo prelepenym oknem ale jasne, prezit by se to dalo, ono cloveku by asi nic jineho nezbylo. Editováno: 28. Červen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 jj,jen dveře u řidiče takto zamknout nelze. V tomto smyslu jsem poupravil můj původní příspěvek - původní znění bylo poněkud matoucí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 jj, uz vidim jak si rozbijes okynko a pak jedes 1000km s otevrenym nebo prelepenym oknem ale jasne, prezit by se to dalo, ono cloveku by asi nic jineho nezbylo. tak teoreticky by stacil rozbit u zadnich dveri ten malej trojuhelnicek ne? Nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 k cemu vubec pomuze rozbit okno? kdyz se zamce ovladacem, tak auto nejde zevnitr otevrit ani klikou ani tlacitkem. takze pokud je klic v kufru a ne v zapalovani, tak rozbiti k nicemu nevede, leda by se nekdo nasoukal pres okno do auta a posleze do kufru pro klic, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 hups Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 k cemu vubec pomuze rozbit okno? kdyz se zamce ovladacem, tak auto nejde zevnitr otevrit ani klikou ani tlacitkem. takze pokud je klic v kufru a ne v zapalovani, tak rozbiti k nicemu nevede, leda by se nekdo nasoukal pres okno do auta a posleze do kufru pro klic, nebo ne? Atn mluvíš mi ze srdce. Tak to je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 u toho kufru je tusim nejaka prodleva. Kdyz odemknes jen kufr - otevres - hodis tam klice a zvres tak je tam mam takovy pocit 10s. prodleva nez se po zavreni zamkne ne ? vyzkousim [ bez tech klicu v kufru :-) ]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 U me teda ne. Zavres kufr a v podstate okamzite se to zamyka. Tez to moc nepouzivam, protoze je to fakt jediny realny zpusob jak si ty klice zabouchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 To já tak zabouchl služební fábuli asi 40km od baráku :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) tak já už mám datum vstupu do výroby, čtvrtek 11.7. co ostatní? Co Loupežníku? Taky to máš už příští týden že:) Nejradši bych si sedl v tý fabrice vedle nich a pořádně je kontroloval, už budou mít určitě plnou hlavu dovolený Nevíte jestli to celý trvá jeden den, nebo první den lak, druhý montáž? Editováno: 4. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) Ahoj, já měl termín vstupu do výroby včera (3.7.), objednáno 22.4. :-(. Možná už je hotovo :-) Editováno: 4. Červenec 2013, autor: Pastelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) Me se vyraby tento tyden. Presny den nevim, ale prodejce mi rekl ze predani predpoklada v prubehu pristiho tydne:-) Nekdo tady psal ze vyroba trva dva dny - lak a pak montaz Editováno: 4. Červenec 2013, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 (editace) to sem psal já ale nevim jestli to tak je (takle to bylo u minulýho auta ale to se dělalo ve Vrchlabí, takže to mohlo být jinak) Editováno: 4. Červenec 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.