Červen 28, 201312 r Ahoj, tak se mi přiblížil termín (výroba příští středu) a chtěl jsem se zeptat na tipy ohledně předprodejního servisu. Zatím si vedu toto: - naprogramovat automatické zamykání po rozjezdu (mám nějak dále specifikovat ?) - naprogramovat stahování všech oken při přidržení tlačítka odemknout (a samozřejmě klíčkem ve dveřích),to samé se zavřením oken - naprogramovat zpoždění zamykání kufru o +10s (od centrálního zamknutí - ochrana před zabouchnutí klíčů) Auto je v konfiguraci AmbitionFresh + okna v el., GSM II, Maxik, tažné, tempomat, Winter paket. Dalo by se např chtít doprogramovat corner f-ce? Díky za každou radu. Prosimte jak se daji v dnesnim modernim aute zabouchnout klice? To mi vysvetli. To musi chtit ale nejaky obzvlastni talent.
Červen 28, 201312 r Dám jednoduchý příklad: vycházejíc z vozu na rodinný nákup zamykám vůz (odtevřeny některé dveře, kufr). Do kufru vkládám manželčinu kabelku a zabouchává .... A je to tam. Ještě se mi to nestalo, ale člověk nikdy neví. Upraveno Červen 28, 201312 r od Pastelka
Červen 28, 201312 r Ja teda nevim, ale moje auto nejde zamknout, kdyz jakekoliv dvere nejsou zavrene. Jediny zpusob, ktery me napada, je otevreni kufru tim special tlacitkem na otevreni pouze kufru a ten se pak po zavreni opravdu zamkne sam. Upraveno Červen 28, 201312 r od mike_k
Červen 28, 201312 r Samozřejmě že to jde zamknout - vystoupíš,zmáčkneš tlačítko na dálkovém ovladači a pak stačí zabouchnout dveře,nebo víko zavazadlového prostoru a je zamčeno (jediná podmínka je,že to nejsou dveře u řidiče) . Mám to vyzkoušeno u FII FL a OII FL Upraveno Červen 28, 201312 r od Pawouk
Červen 28, 201312 r no já měl u předchozí auta vždycky strach jen v situaci kdy jdu dát do kufru věci - na dálkači otevřu jen kufr bez dveří...mám hodně věcí, klíče položím do kufru...naložím věci, kufr zabouchnu a jsem bez klíčů Upraveno Červen 28, 201312 r od rogerer
Červen 28, 201312 r Pawouk: Tak ja mam asi divnou O2 FL, ale kdyz nejake dvere nejsou zcela zavrene, tak se po zamknuti ozve jiny zvuk alarmu a dvere se zase odemknou. Jak by jinak clovek poznal treba blbe dovrene dvere. Upraveno Červen 28, 201312 r od mike_k
Červen 28, 201312 r no já měl u předchozí auta vždycky strach jen v situaci kdy jdu dát do kufru věci - na dálkači otevřu jen kufr bez dveří...mám hodně věcí, klíče položím do kufru...naložím věci, kufr zabouchnu a jsem bez klíčů Tak toto přesně se mi také děje. Pořád si říkám že to nesmím dělat a stejně tam ty klíče zase položím. Je malý zázrak že mi tam ty klíče ještě nezůstaly.
Červen 28, 201312 r Opravdu jde nechat naprogramovat to automaticke otevirani a zavirani okenek? To bych moc chtel Budou to po me chtit zaplatit? Taky se chystam do servisu nechat udelat automaticke zamykani pri rozjezdu.... ze bych nechal udelat i ty okenka
Červen 28, 201312 r Pawouk: Tak ja mam asi divnou O2 FL, ale kdyz nejake dvere nejsou zcela zavrene, tak se po zamknuti ozve jiny zvuk alarmu a dvere se zase odemknou. Jak by jinak clovek poznal treba blbe dovrene dvere. To netuším,ale byl jsem to pro 100% jistotu schválně vyzkoušet,než jsem to napsal a to jak tu OII FL,tak FII FL. V Octě nemám alarm,ve Fabii je originál škodovácký. A funguje to přesně tak,jak jsem napsal. Tím bych to ukončil,netýká se to Rapida a stejně to tady nevyřešíme. Upraveno Červen 28, 201312 r od Pawouk
Červen 28, 201312 r a proto radeji tlacitko na otevirani pouze kufru nepouzivam, a radeji si odemknu/zamknu cele auto. stat se tohle cloveku treba na dovolene, nekde tisic km mimo CR muze byt dosti neprijemny.
Červen 28, 201312 r tak není to tak hrozný...víceméně se stačí dostat jen do auta (rozbít nějaké okýnko, nebo sehnat "odborníka"). Mně se to naštěstí ještě nikdy nestalo a doufám že nestane
Červen 28, 201312 r To netuším,ale byl jsem to pro 100% jistotu schválně vyzkoušet,než jsem to napsal a to jak tu OII FL,tak FII FL. V Octě nemám alarm,ve Fabii je originál škodovácký. A funguje to přesně tak,jak jsem napsal. Tím bych to ukončil,netýká se to Rapida a stejně to tady nevyřešíme. Ja to jeste po praci tez testnu Prece jen ja jezdim z 99.999% sam, takze se mi to primarne stava s dvermi ridice a u tech jsi psal, ze to funguje jinak.
Červen 28, 201312 r tak není to tak hrozný...víceméně se stačí dostat jen do auta (rozbít nějaké okýnko, nebo sehnat "odborníka"). Mně se to naštěstí ještě nikdy nestalo a doufám že nestane jj, uz vidim jak si rozbijes okynko a pak jedes 1000km s otevrenym nebo prelepenym oknem ale jasne, prezit by se to dalo, ono cloveku by asi nic jineho nezbylo. Upraveno Červen 28, 201312 r od pusher...
Červen 28, 201312 r jj,jen dveře u řidiče takto zamknout nelze. V tomto smyslu jsem poupravil můj původní příspěvek - původní znění bylo poněkud matoucí.
Červen 28, 201312 r jj, uz vidim jak si rozbijes okynko a pak jedes 1000km s otevrenym nebo prelepenym oknem ale jasne, prezit by se to dalo, ono cloveku by asi nic jineho nezbylo. tak teoreticky by stacil rozbit u zadnich dveri ten malej trojuhelnicek ne? Nevim
Červen 28, 201312 r k cemu vubec pomuze rozbit okno? kdyz se zamce ovladacem, tak auto nejde zevnitr otevrit ani klikou ani tlacitkem. takze pokud je klic v kufru a ne v zapalovani, tak rozbiti k nicemu nevede, leda by se nekdo nasoukal pres okno do auta a posleze do kufru pro klic, nebo ne?
Červen 28, 201312 r k cemu vubec pomuze rozbit okno? kdyz se zamce ovladacem, tak auto nejde zevnitr otevrit ani klikou ani tlacitkem. takze pokud je klic v kufru a ne v zapalovani, tak rozbiti k nicemu nevede, leda by se nekdo nasoukal pres okno do auta a posleze do kufru pro klic, nebo ne? Atn mluvíš mi ze srdce. Tak to je!
Červen 29, 201312 r u toho kufru je tusim nejaka prodleva. Kdyz odemknes jen kufr - otevres - hodis tam klice a zvres tak je tam mam takovy pocit 10s. prodleva nez se po zavreni zamkne ne ? vyzkousim [ bez tech klicu v kufru :-) ].
Červen 29, 201312 r U me teda ne. Zavres kufr a v podstate okamzite se to zamyka. Tez to moc nepouzivam, protoze je to fakt jediny realny zpusob jak si ty klice zabouchnout.
Červenec 4, 201312 r tak já už mám datum vstupu do výroby, čtvrtek 11.7. co ostatní? Co Loupežníku? Taky to máš už příští týden že:) Nejradši bych si sedl v tý fabrice vedle nich a pořádně je kontroloval, už budou mít určitě plnou hlavu dovolený Nevíte jestli to celý trvá jeden den, nebo první den lak, druhý montáž? Upraveno Červenec 4, 201312 r od rogerer
Červenec 4, 201312 r Ahoj, já měl termín vstupu do výroby včera (3.7.), objednáno 22.4. :-(. Možná už je hotovo :-) Upraveno Červenec 4, 201312 r od Pastelka
Červenec 4, 201312 r Me se vyraby tento tyden. Presny den nevim, ale prodejce mi rekl ze predani predpoklada v prubehu pristiho tydne:-) Nekdo tady psal ze vyroba trva dva dny - lak a pak montaz Upraveno Červenec 4, 201312 r od vlakras
Červenec 4, 201312 r to sem psal já ale nevim jestli to tak je (takle to bylo u minulýho auta ale to se dělalo ve Vrchlabí, takže to mohlo být jinak) Upraveno Červenec 4, 201312 r od rogerer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.