Březen 15, 20187 r OK, já nevím jak to teď u škofinu chodí, dřív měla vždy TP leasingovka no. Tak pokud je to takhle tak samozřejmě přehlašovat nemusíš to je jasný ;.-)
Březen 16, 20187 r Kto je zapisany ako majitel v TP zalezi bud na velkosti financovanej sumy alebo pomere vlastne zdroje/uver. Takto mi to aspon vysvetlovala predajkyna. Napr. ja som zapisany ako majitel, ale velky TP ma u seba VWFS (kedysi Skofin).
Březen 16, 20187 r mám to též tak, musel jsem zažádat o poslání velkého TP, abych tam mohl zapsat plyn a posléze zase vrátit TP zpět, ale jsem tam uveden jako majitel
Březen 16, 20187 r Jo TP ma skofin, ale majitel jsem zapsany ja. Je fakt ze jsem dal na ruku akontaci cca 55%
Březen 16, 20187 r Já auto takto kupoval před necelými 3 lety a v té době platilo, že pokud byla akontace vyšší než 30%, byl člověk automaticky zapsán jako majitel...
Březen 17, 20187 r Ja kupoval auto pred 5ti lety, akontaci jsem dal 10%, velky TP ma skofin, ale zapsany jsem ja. Dostal jsem prazdny velky TP, nikdo mi nerikal, ze tam mam zapsat Skofin, zapsal jsem tam sebe a poslal na Skofin
Březen 18, 20187 r Ahoj všichni. Tak se taky přidám do klanu. Roomster Scout 1,4 16v, který věrně sloužil 10 let, půjde k nějakému novému majiteli a budu objednávat Rapida liftback konfigurace viz http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/122033239 . Přemýšlel jsem ještě o Smartlink+ ale ve Škodovce mi řekli, že jsou dost problémy s kompatibilitou telefonů, tak do toho asi nepůjdu. Ještě přemýšlím nad Careconnect, ale asi taky nakonec vynechám. Škoda že to nelze použít třeba na vytváření knihy jízd. A ještě dotaz máte někdo construct z výroby? Jinak čekačka je teď asi 16 týdnů, tak bude hračka na prázdniny.
Březen 18, 20187 r Ten Smartlink+ by sa teoreticky dal využiť na knihu jázd.... potrebuješ iphone alebo android s podporou mirrorlinku. Ak kupuješ na dlhšie obdobie, tak by som si aspoň Smartlink+ priplatil.. mobily budeš meniť častejšie ako autá.. si myslím... ale ak meníš tlačítkové mobily za iné tlačítkové, tak to význam nebude mať.
Březen 18, 20187 r No jedu v telefonech Sony a jak jsem koukal na web Škody tak to není žádná sláva s podporou. Ještě to chci vyzkoušet v nějakém autě co to má. Líbilo by se mi zrcadlit třeba navigaci Waze.
Březen 18, 20187 r Waze na displeji infotainmentu vieš cez Smartlink+ rozbehať aj bez mobilu s podporou Mirrrorlinku.. tam potrebuješ nainštalovať Android Auto a to podporuje každý Android.. aj Sony! Upraveno Březen 18, 20187 r od brrrrm
Březen 18, 20187 r Sygic ide myslím jedine cez Mirrrorlink, ale treba kúpiť Sygic Car Navigation za cca 80€.. tá lacnejšia verzia Sygic GPS Navigation za cca 20€ cez Mirrorlink nefunguje.
Březen 18, 20187 r To je docela raketa za Rapida. Za to je Oktavka . Hlavně s tím co se preplatí je na 485 tis ŠkoFIN ma holt vysoké RPSN. Nov Upraveno Březen 18, 20187 r od Novotka
Březen 18, 20187 r hlavně to už je částka, za kterou bych šel radši do Korejce - ač je nemusím. Rapid dává smysl do 330tis, jako jsme kupovali my kdysi
Březen 18, 20187 r Sleva bude cca 50 kKč a v úvěru od Škofinu je ještě servis na 5 let v ceně. Takže přeplatim jen asi 20 kKč.
Březen 19, 20187 r Myslite ze bude od 1.4.2018 v zakladnej vybave care connect alebo sa to vztahuje len na nove modely aut ? cize fabia FL atd..
Březen 19, 20187 r Za sebe můžu poradit Smartlink jednoznačně vzít. Já si ho před půl rokem nechal u Bolera v O3 doplnit (6000), do Sony Xperia Z3 jsem doinstaloval Android Auto a Mirrorlink jsem zkusil jen jednou. Waze přes Android Auto nemá chybu.
Březen 20, 20187 r Tak po víkendové projížďce s verzí MonteCarlo a slušné nabídce za výkup Roomstera objednán Rapid i se Smartlinkem. Dodání cca 14 týdnů. P.S.: Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ...
Březen 20, 20187 r Povinnou výbavu, předprodejní servis, přezutí zdarma před převzetím (pak se tvářili, jako by je to mělo zruinovat, ale smůla)...toť asi vše, síťový paket je prý standard.
Březen 21, 20187 r před 21 hodinami, strecek napsal: Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ... Vůbec nic ani trojúhelník.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.