luban Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 OK, já nevím jak to teď u škofinu chodí, dřív měla vždy TP leasingovka no. Tak pokud je to takhle tak samozřejmě přehlašovat nemusíš to je jasný ;.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Kto je zapisany ako majitel v TP zalezi bud na velkosti financovanej sumy alebo pomere vlastne zdroje/uver. Takto mi to aspon vysvetlovala predajkyna. Napr. ja som zapisany ako majitel, ale velky TP ma u seba VWFS (kedysi Skofin). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 mám to též tak, musel jsem zažádat o poslání velkého TP, abych tam mohl zapsat plyn a posléze zase vrátit TP zpět, ale jsem tam uveden jako majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Jo TP ma skofin, ale majitel jsem zapsany ja. Je fakt ze jsem dal na ruku akontaci cca 55% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 já akontace 45% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Já auto takto kupoval před necelými 3 lety a v té době platilo, že pokud byla akontace vyšší než 30%, byl člověk automaticky zapsán jako majitel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Ja kupoval auto pred 5ti lety, akontaci jsem dal 10%, velky TP ma skofin, ale zapsany jsem ja. Dostal jsem prazdny velky TP, nikdo mi nerikal, ze tam mam zapsat Skofin, zapsal jsem tam sebe a poslal na Skofin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Ahoj všichni. Tak se taky přidám do klanu. Roomster Scout 1,4 16v, který věrně sloužil 10 let, půjde k nějakému novému majiteli a budu objednávat Rapida liftback konfigurace viz http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/122033239 . Přemýšlel jsem ještě o Smartlink+ ale ve Škodovce mi řekli, že jsou dost problémy s kompatibilitou telefonů, tak do toho asi nepůjdu. Ještě přemýšlím nad Careconnect, ale asi taky nakonec vynechám. Škoda že to nelze použít třeba na vytváření knihy jízd. A ještě dotaz máte někdo construct z výroby? Jinak čekačka je teď asi 16 týdnů, tak bude hračka na prázdniny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Ten Smartlink+ by sa teoreticky dal využiť na knihu jázd.... potrebuješ iphone alebo android s podporou mirrorlinku. Ak kupuješ na dlhšie obdobie, tak by som si aspoň Smartlink+ priplatil.. mobily budeš meniť častejšie ako autá.. si myslím... ale ak meníš tlačítkové mobily za iné tlačítkové, tak to význam nebude mať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 No jedu v telefonech Sony a jak jsem koukal na web Škody tak to není žádná sláva s podporou. Ještě to chci vyzkoušet v nějakém autě co to má. Líbilo by se mi zrcadlit třeba navigaci Waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 (editace) Waze na displeji infotainmentu vieš cez Smartlink+ rozbehať aj bez mobilu s podporou Mirrrorlinku.. tam potrebuješ nainštalovať Android Auto a to podporuje každý Android.. aj Sony! Editováno: 18. Březen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 a Sygic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Sygic ide myslím jedine cez Mirrrorlink, ale treba kúpiť Sygic Car Navigation za cca 80€.. tá lacnejšia verzia Sygic GPS Navigation za cca 20€ cez Mirrorlink nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Construct se ve fabrice nemontuje ale až u prodejce a jsem s ním spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 432 tis je dost kolik se vůbec dneska dává sleva na Rapida ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novotka Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 (editace) To je docela raketa za Rapida. Za to je Oktavka . Hlavně s tím co se preplatí je na 485 tis ŠkoFIN ma holt vysoké RPSN. Nov Editováno: 18. Březen 2018, autor: Novotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 hlavně to už je částka, za kterou bych šel radši do Korejce - ač je nemusím. Rapid dává smysl do 330tis, jako jsme kupovali my kdysi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Sleva bude cca 50 kKč a v úvěru od Škofinu je ještě servis na 5 let v ceně. Takže přeplatim jen asi 20 kKč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Sygic zdrama max full verze cracknuta na ulozto.cz :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Myslite ze bude od 1.4.2018 v zakladnej vybave care connect alebo sa to vztahuje len na nove modely aut ? cize fabia FL atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Za sebe můžu poradit Smartlink jednoznačně vzít. Já si ho před půl rokem nechal u Bolera v O3 doplnit (6000), do Sony Xperia Z3 jsem doinstaloval Android Auto a Mirrorlink jsem zkusil jen jednou. Waze přes Android Auto nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strecek Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Tak po víkendové projížďce s verzí MonteCarlo a slušné nabídce za výkup Roomstera objednán Rapid i se Smartlinkem. Dodání cca 14 týdnů. P.S.: Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Povinnou výbavu, předprodejní servis, přezutí zdarma před převzetím (pak se tvářili, jako by je to mělo zruinovat, ale smůla)...toť asi vše, síťový paket je prý standard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Predprodejni servis neni samostatnou polozkou, pokud vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 před 21 hodinami, strecek napsal: Co jste kdo dostali jako bonus od prodejce k novému vozu? Povinná výbava, bezpečnostní šrouby ... Vůbec nic ani trojúhelník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.