Gus Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Potřeboval bych pomoct s nakodováním dálky do nové BCM,zaboha nemužu přijít jak na to, kod ze staré BCM 1K0 937 085 je : 40000AB8A00508B040100084110000A4430000AE520081605CC440000040,ten sem nakopíroval do nové BCM 1K0 937 087Q kde jsem změnil bajt 14 a 17 ,mohl by mi někdo dát kod jak by měl vypadat s mlhovka,denním svícením,coming a incoming home a corner dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 27. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 to opravdu neví nikdo jak přizpůsobit dálkové ovládání k nové řídící jednotce,vždyt to tu už pár človíčků přece dělalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 skús napísať správu tomuto členovi fóra Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 dálka se přizpůsobí přes přizpůsobení, ne přes kódování..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 už před včerejškem jsem mu psal jak na to v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 31. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 (editace) Takže dnešní poznatek je že dálka funguje,děkuji za rady,ale nastal jinej problém! nezamyká! pátral jsem proč a zjistil jsem že: Octa do jaké jsem dodělával mlhovky nemá stahování zadních oken tudíž nemá řídící jednotky v zadních dveřích a BCM 1K0 937 087 Q nemá vůbec piny na ovládání zámků zadních dveří,tím pádem je prostě nezamknu a tím i celé auto,takže jsem v pr.... . Jestli by měl ještě někdo nějaký nápad jak na byl bych moc vděčen! ještě se zeptám jestli někdo ví jáká konkrétní BCM by do této Okty II facelift r.11 ,bez stahování zadních oken patřila ,aby teda uměla mlhovky..... Editováno: 31. Říjen 2012, autor: Gus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Tak to si snad nastavis ty jestli mas elektriku ve 4 dvěřich nebo jen ve 2 vsechno je v Lcode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 nastaví, ale BCM 087 neumí ovládat zadní centrál po analogu, jen po LINu z P dveří. Musíš sehnat 086, ta podporuje 2x i 4x el okna, samo s podobným datem výroby, jako máš auto, např 086H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Umí jen se musí nastavit v eepromě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 to bych chtěl vidět jak eeprom přesvědčíš když BCM nemá výstupy na zadní CZ mají až novější BCM např 087K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Dokážu poslat co chci dá se říct na jakýkoliv PIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 pokud máš všechny piny obsazeny a 12 pinů ti chybí kam signály pošleš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Já se bavím o full verzích 087.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 4. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Napsal by prosím někdo tedy jaká BCM tam patří ,je to Octa 1,6 cr tdi , r.11 ,aby uměla mlhovky,denní svícení a ty zadní dveře,zítra už jí musím objednat,děkuji ,koukal jsem do etky a co třeba 1K0 937 087 AE Z00? nebo 1K0 937 087 AB Z00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmar Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 (editace) V 31.10.2012 na 12:52, Gus napsal: Takže dnešní poznatek je že dálka funguje,děkuji za rady,ale nastal jinej problém! nezamyká! pátral jsem proč a zjistil jsem že: Octa do jaké jsem dodělával mlhovky nemá stahování zadních oken tudíž nemá řídící jednotky v zadních dveřích a BCM 1K0 937 087 Q nemá vůbec piny na ovládání zámků zadních dveří,tím pádem je prostě nezamknu a tím i celé auto,takže jsem v pr.... . Jestli by měl ještě někdo nějaký nápad jak na byl bych moc vděčen! ještě se zeptám jestli někdo ví jáká konkrétní BCM by do této Okty II facelift r.11 ,bez stahování zadních oken patřila ,aby teda uměla mlhovky..... Mám úplně ten stejný problém na O2 fc r.v.2011 1,6 Tdi - dodělával jsem mlhovky a denní svícení s lightassistem - měnil jsem BCM 1K0 937 085L za 087Q, vše funguje jak má, jen se mi nezamykají zadní dveře (nemám vzadu el.okna). Dokázal by to někdo vyřešit?, nejlépe v okolí Brna. Ve Škodovce mi jednotku co jsem tam dal doporučily jako adekvátní náhradu, takže by to snad nějak jít mělo... Editováno: 25. Květen 2018, autor: buresmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 A co jít řešení trochu naproti: dodělat zadní el. okna. Nějak extra složité to není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmar Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Přemýšlel jsem nad tím taky, ale je to tchánovo auto a zase tak levné by to nebylo, priorita byly mlhovky a denní svícení. Někdo to tu už řešil a pochopil jsem z toho, že to nějak jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Myslím, že to úplně jednoduché nebude, napiš Ferdovi, který touto technologií (na rozdíl od jiných renomovaných) vládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Musí sehnat jednotku s PINy pro zámek zadních dveří - např. 1K0937087K. To je celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmar Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 (editace) Ta 1K0937087Q to neumí?, moc tomu nerozumím, ale v práci máme Octavii, která má snad vše co se do nich dávalo (i všechna okna v elektrice) a má právě tuto jednotku...., tak jak je to udělané? Sehnat tu, co píšeš asi až takový problém nebude, ale umí ta K to stejné co Q? Light assistent, mlhovky, corner? Editováno: 25. Květen 2018, autor: buresmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 ty dveře zamyká přes jednotky ve dveřích, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmar Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 Moc tomu ještě nerozumím, mám Octavii kde jsem dodělával mlhovky s denním svícením VIN:TMBCT21Z7C2009199, kde byla jednotka 1K0 937 085L - ta mlhovky neumí, dal jsem tam jednotku 1K0 937 087Q - vše fungovalo jak jsem chtěl, ale nezamykaly se zadní dveře. Věděl by někdo s určitostí jaké jednotky se dají na toto auto použít? Díky moc Ferdovi je to jednotka 1K0937087K, je ještě jiná?, aby bylo shánění jednodušší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmar Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 před 9 hodinami, Wittmann napsal: ty dveře zamyká přes jednotky ve dveřích, ne? Jestli jsem to dobře pochopil, tak by ta jednotka s Q mohla být pokud by to auto mělo zadní el. okna, protože by se ty dveře zamykaly přes jejich jednotky..?, to by vysvětlovalo proč je tato jednotka na octavii v práci, ze které jsem to okopíroval. Chjo, tak mi to nevyšlo, člověk se pořád učí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Květen 2018 Sdílet Vloženo 27. Květen 2018 (editace) Pokud jsou zadni okna v elektrice, tak tam je i RJ, ktera informace bere z CANu (u FL z LINu) a dela vse potrebne. Pokud okna v elektrice nejsou, tak tam zadna RJ neni... Editováno: 16. Prosinec 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micheli77 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Ahoj pánové, chtěl jsem se zeptat Guse a buresmara? jak jste problém nezamykajících zadních dveří vyřešili? výměnou za vhodnou komfortku (jaké je její označení) nebo ještě jinak? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.