Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,dnes jsem si všimnul že my nebliká ve zpětném zrcátku blinkr.Nevíte jestli se dá nějak vyměnit žárovka nebo se musí vyměnit celý ten spodek???.Díky

V tom zrcátku u Supa není žárovka, je tam několik diod. Jestli nesvítí žádná, tak bude problém někde jinde. Hledal bych zapojení kabelů, atp. Svítí ti ostatní směrovky na příslušné straně?

• Autor

Svítí všechno akorát ne blinkr v zrcátku.Já bych se na to mrknul, akorát nevím jak se to rozebírá,nerad bych něco někde urval.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak jsem to musel nechat vyměnit celé.Ve škodovce říkaly že když prdne jedna dioda tak přestanou svítit všechny.Materiál 476kč - Práce 528KČ.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne svoje!!

• 1 rok později...

Zdar, mě zase pro změnu ty diody svítí zničeho nic tlumeně a divně přemlikávají. Zkrátka ne tak jak by měli ale malinko svítí. Taky prosím o radu zda se s tím někdo nesetkal nebo jak se dostat dovnitř. Dík

Já měl podobný problém na O2. Vím že to tady někdo na fóru rozebíral a přeletovával, ale jednoduše se to rozebrat nedá-je to lepené :kol-44:

Takže jsem taky musel vyměnit za nový díl (nesvítili mě dokonce oba blinkry).

Čekal bych, že už toto vyřeší, protože u OII mi taky po 5 letech přestalo levé zrcátko fungovat. Není nad klasické žárovky v blatníku.

U mě byl asi největší problém to že to po čase používání přestalo těsnit a uvnitř byla voda. Takže se udělala klema a ty ledky to odpálilo.

Je fakt že by na toto soudruzi mohli již zareagovat!

• 3 měsíce později...

Zdravim vospolok,menil niekto smerovky v spetakoch ? Pristup zrejme zospodu a zacvakavacky na spodnom kryte.Na novych smerovkach to vyzera na spodne zacvakavacky a dve dierky zrejme na skrutky zvrchu.Nerad by som zhanal dalsie diely . dik

Musí se rozebrat skoro celé zrcátko. A navíc tam nejsou žárovky, ale ledky a kupuje se to jako celý modul...

• 4 měsíce později...

ahoj,potřeboval bych vyměnit žárovku co svítí ze zpětného zrdcátka dolu na nástupní prostor,víte někdo jak na to?díky za info....david

• 2 měsíce později...

Ahoj  tak i já  si dnes všiml že mi nesvítí blinkr v zrcátku u řidiče dá se ten celý blikač nějak vyměnit nebo s tím musím do škodovky?

Tak jsem dne přišel k autu a vše zase funguje jak má,tak nevím že by nějaký uvolněný kablík nebo voda?

• 2 měsíce později...

Dnes, výměna led blikačů v zrcátku

postup 1 . Vyndat zrcátka, není potřeba po vyndaní odpojovat od konektorů. 

2. vyndat gumovou zátku ze žárovkou pod ní je šroubek .

3.  vyšroubovat 3 šroubky ,které vidíte, celkem jích je 6 

4. viz foto uvolnit plastové držáky šroubovákem a pod 

5. sledujte foto víc nic nepotřebujete .

post-77654-0-71598600-1377009444_thumb.j

post-77654-0-05169500-1377009447_thumb.j

post-77654-0-19138900-1377009449_thumb.j

post-77654-0-82526100-1377009451_thumb.j

post-77654-0-27177100-1377009454_thumb.j

post-77654-0-86708200-1377009456_thumb.j

post-77654-0-58810700-1377009459_thumb.j

post-77654-0-77387600-1377009461_thumb.j

ahoj,potřeboval bych vyměnit žárovku co svítí ze zpětného zrdcátka dolu na nástupní prostor,víte někdo jak na to?díky za info....david

Vyndat zrcátko sklo, nechce to nějakou velkou sílu ale jde to dobře,  poté vyjmout gumovou zátku ze žárovkou atd  

• 5 měsíců později...

Dnes jsem měnil nefunkční blikač taky. Jako náhradní díl za 562 Kč. Horor cena. Práce 30 minut vlastní a všechno funguje. Konec konců to za to stojí.

To jsou ty věčné diody :rolleyes: , na Fi jsou klasické blikače v blatnicích po 12 letech stále původní.

Máš pravdu,ale co je nejhorší,je nápis made in China s výrobní cenou tak dolar,na blikači co si odnáším jako originální náhradní díl Škoda...

To je zajímavé, zatím všechny origo díly co mi prošly rukama byly z Evropy. Není to napodobenina?

No napodobenina nevim,objednal a koupil jsem ofiko u Dealera Škoda.

taxi1234: nebylo by treba nejaky video jak sundat to sklo? :) ja sem za to bral a proste ne a ne povolit a bojim se ze to urvu a zrcatko neni levny zrovna..

Tak pokud neumíš sundat ani zrcátko,raději se do toho nepouštěj. Je to fakt jednoduchý. Kdyby i na tohle mělo být video,tak pak už by sem někdo mohl dát i video návod tankování.

njn ted je to jednoduchy kdyz vis jak na to ale pred tim si taky urcite nevedel a ptal ses.. ;)

Upraveno od *MAJKL*

Na tohle jsem se fakt neptal. Zrcátka jsem už musel před mnoha lety měnit u Felicie kde jsem si dodělal výhřev i el. ovládání. Tak zajdi někam na vrakáč a tam to prubni.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.