Terenius Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Kdyz to vezmes poctive nejakou lestici pastou (nebo nekolika pastami, dle druhu poskozeni) tak vlastne malou cast toho laku jakokdyby odbrousis a sjednotis ten povrch tak, ze uz se to neobjevi. Ale kdyz pouzijes jen nejakou "lestenku", pripadne vosk, tak tim ten skrabanec akorat vyplnis tim pripravkem a vlastne ho jen zamaskujes. A napriklad po nekolika umyti je to zase venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 tak tak, leštěnky (ale také ty zázračné fixy na škrámance) fungují jen jako sjednocovače povrchu. Zamezují jen tomu, aby se na rýze lámalo světlo - pak není vidět. Vlastně, i když to přeliješ vodou, tak škrábance zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 lenže ja mám pocit že sa bavíme o leštiacich pastách, ktoré škrabance nevyplňujú, ale zbrúsia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 (editace) Tohle nic není. Stačí brusná pasta a mam to za chvíli. Počkej za nějaký rok jak to bude vypadat v přední části od kamínků. Tam to je omlácený az na kost a to už je brusná pasta k ničemu. Editováno: 20. Duben 2016, autor: Peky1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Dnes autorizakem prelesteno, zlepseni tak o 50 %, ale sok jsem mel, kdyz jsem ze servisu prijel a podival se na kola. http://www.imagehosting.cz/?v=wp2016vsv.jpg http://www.imagehosting.cz/?v=wp2016bvb.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 To se stalo v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Pandora: Vždyť tam skoro nic nemáš. Chceš vidět moje "obrubníktuning" Kentaury? Na každém disku něco a víš jakou to má výhodu? Auto jede pořád stejně, ale další případný škrábanec už člověka nevzrušuje. Z dálky nebo pod špínou to stejně vidět není a nerezaví to, tak co? Nejhorší je vždycky první šrám na novotě a fakt, že o něm člověk ví. Kolikrát si toho nezůčastněná osoba vůbec nevšimne, dokud jí na to neupozorníš, ale člověka to prostě stejně žere. Ale jestli se to stalo v servisu, tak je to na houby. Obzvlášť jestli to nemáš jak prokázat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) Obavam se, ze ty disky se odrely pri geometrii, na kola se uchycuje kamera. Uvidim, jak bude drahe ty skrabance zastrikat. Pokud bych si ty skrabance udelal sam, tak dejme tomu, ale pokud to udela nekdo cizi, tal mi to dost vadi. Editováno: 21. Duben 2016, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 To není dodřený krz barvu. Přelešti to brusnou, pak leštěnkou a máš to cajk. Bude hůř a čas ten nezastavíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Obavam se, ze ty disky se odrely pri geometrii, na kola se uchycuje kamera. Uvidim, jak bude drahe ty skrabance zastrikat. Pokud bych si ty skrabance udelal sam, tak dejme tomu, ale pokud to udela nekdo cizi, tal mi to dost vadi. u geometrie by se to stát nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Nemate nejaky typ na kvalitni autorizovany servis v Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Výběr servisu sem nepatří. Najdi si příslušné téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) Prosím o radu co s tím Zvládnu to sám přelakovat nebo raději doporučíte nějakou lakovnu ve frýdku-místku, ostravě a okolí? Nejezdím na pravidelný servis do škody asi poslední rok a tak mě asi neuznají záruku na neprorezivění že? :/ Je to F2 2010 .. Editováno: 16. Květen 2016, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 s čím? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Omlouvám se, nevsiml jsem si že se nenahrál obrázek :/ už je Přidán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Tak záleží na zručnosti. folie dolů,očistit techničákem,trochu přejet smirkem,pak tmel,plnič a lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Tak to dam do lakovny. Řekli me za to 1500 az 1600 i s fólií. Ve škodovce říkali taky 1500 a do škodovky už nejdu po předchozích zkušenostech s jejich lakováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 podle mě je to skrz, ta folie je neporušená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) Skrz me to nepřišlo. Jsem se dival a z boku chybí lak a je vidět že to povrchove zrezlo a postupne se to dostalo az pod lak a udělalo puchyr. Ale je zvláštní ze to bylo tak rychle. Ještě před měsícem jsem nic neviděl. Pokud by to bylo skrz jde vůbec vyměnit ten zadní blatník nebo to je součást zadního sloupku karoserie? :/ Editováno: 19. Květen 2016, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 nééé, vybrousit nastříkat a za pár let znovu. V krajním případě (což toto není) vyříznout jen ten kus plechu. Mně se úplně nezdá, že by to tam takto daleko dolezlo z boku lemu. Maximálně, že to bylo opravované po nějakém šrámu. Jak to vypadá z druhé strany? Ona tam určitě nebude viditelní díra skrz, ale v plechu bývají miroprasklinky, kterými se korozní produkty z jedné strany dostávají pod lak, proto je to takové "probublané". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Tak po mesici od rozlesteni 3 M pastou bohuzel skrabance znova lezou na povrch a zhorsilo se to nynejsimi intenzivnimi destmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Ale to je normální jev. Je to úplně stejný případ jako s naleštěnejma autama z bazarů, tam si kolikrát člověk myslí, že všechny mají nový lak, ale problém je v tom, že jen na určitou dobu. S tím se smiř, buď budeš 3-4 za rok přelešťovat, nebo to necháš udělat pořádně v lakovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 (editace) Ja to nechal rozlestit v autorizaku, pry pouzili 3M pasty. A vydrzelo to mesic, ale hlavne to nevydrzelo ty intenzivni deste. To bych takto mohl rozlestovat po kazde intenzivnejsi bource... Editováno: 25. Květen 2016, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Skrabance sa po lesteni nemaju co objavovat spät. Ak niekto aspon trosku vie co sa deje pri lesteni tak mu logicky dojde ze skrabanec sa len tak z nicoho nic nezjavi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 A cim to tedy je, ze se skrabance zvyraznily tak, jako by to rozlestene nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.