misa.jazz Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ahoj, něco už se tu o tom napsalo, ale nenašel jsem radu ohledně toho, co potřebuju. Nedávno jsem náhodou zjistil, že mám mokro vzadu pod nohami vlevo, pod gumou je prostě mokrej koberec, ale jen levá část levé poloviny - po směru jízdy. Guma je suchá, takže to asi cáká nějak zespoda, lehce jsem nakouknul, ale vypadá to krytý, ale někde tam asi musí být fuga, když je to mokrý...nemáte někdo stejnou zkušenost? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 seš si jistej, že ti neteče přes dveře, Přece jen guma voschne dřív než filc. BTV: proč se neptáš v tématech vo zatýkání a zakládáš nový??? Máš málo témat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 5. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Ano, myslím, že mi neteče přes dveře, protože když neprší, je jen mokro a je mokrý kobereček a po dojetí jsem koukal a dveřmi to prostě nemá kudy téct, tak se domnívám, že to musí být jinudy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Luďa ma pravdu , ono se to nezda ale ta guma oshne hodne rychle a znam par fabii co mely stejny problem ... nove tesneni ve dverich to vyresilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 A nemáš náhodou rozpojenou hadičku vedoucí k zadnímu ostřikovači? já to měl taky na stejném místě mokré jak píšeš. co mas Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 to jozzi: To jo, guma si rychlejc oschne, to je pravda, ale pokud neprší, tak se to přes dveře podle mě prostě nemá kudy dostat, leda spodem, nebo je chyba jinde... to George_rider: jj, mám kombi. Ale ostřikovač mi vzadu jede normálně. Tos musel asi sundat tu vanu dole, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 žadnou vanu jsem nesundaval, v kufru jsem sundal levy panel kde mas tu žárovičku tam je spoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Nevim, jestli si rozumíme, mám mokro vzadu u spolujezdce pod nohama, že by to teklo z kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 nn, když otevřete leve zadni dveře a vytahnete ten šedý plast vedoucí od spodu až po zadovou opěrku vzadu tak tam je kabeláž a hadička čehosi (asi ostrikovače ) mě to přišlu jako takovy žlabek , jak jsem to měl oddělané tak jsem pustil zadní ostřikovač tak jsem to parkrat pustil a ono to tak teklo mirnym proudem a stekalo to na zem v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 9. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Tak teď už tomu rozumim :-) Díky za radu,, zkusím se na to podívat...dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.