Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám jednu alu folii, ale je to totálně nepoužitelné - zafouká vítr a kus té folie se "odlepí" a nechce to držet. Máte zkušenosti s nějakou konkrétní folií? Horká voda, škrabání či karton krabice, pvc apod. nechci. Chci nějakou robusnější folii, která udělá svoji práci a snadno se nasazuje.

Takovou folii co sem dal KaJe používám už 2 roky a nedám na ni dopustit. Koupil jsem ji tenkrát v Lidlu za pár kaček a když ji dám na sklo a kraje přivřu do dveří a spodek chytnu pod stěrače, tak není šance aby se odfoukla. Po sundání je sklo krásně čistý :palec2:

Ahoj,také používám takovou folii 2 roky a spokojen.Minulý týden jsem v Lidlu koupil ochranou plachtu na auto je to totální zmetek,nedá se pořádně uchytit a na střeše hrozná boule asi se musí uchytit v cihlou,aby nepkandala a nepoškodila lak.Vyhozených 169kč

• Autor

Odkaz nejde postnout, takže pro ty, kteří si to chtějí koupit, tak je to na stránkách Autokelly - Autopříslušenství - Vnitřní doplňky vozidel - Clony, folie a roletky - Clony na přední okno ==> Clona Sun-Ice Alu 150x70 kod DO 06128.

post-65755-0-35281300-1354606182_thumb.j

• 2 týdny později...

Já dávám na auto ALU fólii koupenou v OBI za 60,-Kč a Supr. Chytne se do dveří a strčí pod stěrače a drží Supr.

Tak folii roztrhal vítr,zítra jdu pro novou.

• 5 týdnů později...

Je to dobrá věc, taky mám jednu, jen ji nepoužívám, mám před domem autobusovou zastávku a ty děcka co jezdí do školy jsou fakt nenechavé, myslím že by ani jeden den nevydržela, ale tak vyzkouším to a uvidím, stejně jen tak leží ve skříni. Namrzlé okno se mě pokaždé škrábat nechce, takhle by to bylo určitě rychlejší.

• Autor

Roztrhnout se dá, když člověk chce. Ale něco by měla vydržet.

Podle toho která.

Ta co se tu výše zmíňovala, tak nic. Je to jen mirelon potažený tenkou alu folií.

Pak jsou ještě textílní, AUTO KELLY jí má pod číslem VEL533012464010, ta by mohla vydržet víc. Nicméně, kdo chce, potrhá všechno.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.