jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 ten plast dole tam nelital ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) Nezdálo se mi. Malinko vůli měl,ale že by byl spadnutý úplně,to ne. Ale spíš mi to přijde kovový zvuk Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: Yofresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 skúsim niečo zajtra pozisťovať,ale výsledok nesľubujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Super děkuji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 A jak jsou na tom tlumiče, já měnil zadní tlumiče včetně dorazů a horního uložení ve 42000km. To teda ty originální moc nevydržely . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Aha,no jako když na auto zatlačím,tak se nehoupe. Což by mělo znamenat,že jsou v pořádku. Ale sám to asi jinak nezjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 skús sklopiť zadné sedadlá a vyskúšať to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Ok. vyzkouším. že by bouchalo něco tam ? Ale co tam ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mně auto taky nehoupalo, ale do zatáčky po přejetí nerovnosti jsem cítil jakoby odskakování zadní části části auta a pak jsem zajel na STK a známej mi to potvrdil, že jsou pod 50% a že by je potřebovalo v nejbližší době vyměnit. Jeden měl 42% a druhý 46%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 11. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Aha,tak to si je nechám zkontrolovat. Je fakt,že další téma, co jsem tady už jednou dřív řešil je, že mi auto nějak nedrží na sněhu.. o proti Oplu Astra F... která je stará. A jiní tady psali,jak jim Fabinka kráásně drží.. mě teda vůbec. Tak radši je nechám překontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 ja měnil tlumiče už při 30000 a tedka se hystam zas ono polske cesty zivotnosti neprospivaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Ok. vyzkouším. že by bouchalo něco tam ? Ale co tam ? :-) skús a daj vedieť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 nič nové?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) Libero tak sedačkama to není :-( Dnes opět několikrát když sem jel do obchodu tak rány jak se auto zhouplo. :-( Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: Yofresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 nie je niektorí z tých tlmičov zatečený?? (alespoň trochu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Nevypadá že by byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 tak ma už nič nové nenapadá... leda s tým zájsť na test tlmičov..to,že sa pri zatlačení na zadnú časť vozidla nehúpe,by som nebral teraz do úvahy...možno bude v háji len jeden... to je asi vsjo..prajem,aby si to čo najrýchlejšie vyriešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Budu muset,příští týden tam zajedu,jestli to vyřeším tak pak dám vědět co to bylo, Snad se na to přijde. :-) Mockrát děkuji za pomoc a rady !:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 A nemáš náhodou volnej výfuk že by bouchal o tepelnej chánič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 To sem si původně myslel hned poprvé,ale když sem si kleknul k auto a chytl ten výfuk a začal jim lomcovat,ani se nehnul. Měl sem co dělat,abych s ním vůbec pohnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) A abych nemusel zakládat víc témat...tak.... Ještě mi něco divně lupe v levém sloupku u řidiče uprostřed auta..jde to z toho sloupku...také nemůžu přijít na to, co to může být. Tohle mi dělá cca půl roku..hledal sem na zadní nápravě i v kufru a nakonec to bude někde v tomhle místě..přejedu nerovnost a lupnutí se ozve..nevím co s tím, ale už mě to sere..vyřešil si to tehdy nějak? Editováno: 1. Květen 2014, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miland42 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Hm, jsem na tom úplně stejně. Jen se to ozývá při přejezdu nerovností. A k tomu lupání se ozývá ještě vrzání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Dokud to lupe a vrže, tak je vše v pořádku, až to přestane, tak to upadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh25 Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Zdravím, ja tedy nic nezjistil, ale víte co? Po asi snad roce, to samo prostě přestalo. Nevim čím to bylo, měnil jsem akorat středový dil vyfuku. Ten se rozpadl. Ale ten to asi nebyl. Rany kovoveho zvuku sli vzdy az uplne ze zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.