Clerfayt Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 před 22 hodinami, Skoky napsal: Jedná se o Octavii Trumf 1,4 TSI. Ve Tvém případě by se mělo jednat o motor CZDA a najdeš to napsané mimo jiné na černém štítku umístěném na "B" sloupu u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) Umí někdo dobře rusky, v čem byl problém? Co jsem vypozoroval, tak se jedná o slabší TSi 92kW z Golfu staré 6 let najeto kolem stovky. Je tam nějaký problém s pístními kroužky, kdy motor žral olej 1l na 2tkm. Zajímavá je detailní rozborka a každý se může podívat, jak jeho motor vypadá uvnitř. Editováno: 12. Červenec 2018, autor: pava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 V 8. 4. 2018 na 20:15, Clerfayt napsal: Ve Tvém případě by se mělo jednat o motor CZDA a najdeš to napsané mimo jiné na černém štítku umístěném na "B" sloupu u spolujezdce. Mam dotaz to je poslední spolehliva 1,4 ? nebo je nějaka problemová 1,4 ? Uvažuji o koupě TRUMFu a už se v tom ztracím . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Jo, ono se to ještě vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Ne jen se doprodává . Uvažuji že bych si koupil k ježišku coctu s 1,4tsi . Mam osum let 1,2tsi tak bych zustal u tsi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Myslí skladovku. Jinak, kupte to. Motor by měl být dobrý, spolehlivý. Na novou 1.5 TSI s ACT a GPF bych nesázel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Ta 1.4 TSI 110kW v Trumfu je velmi doporučení hodný motor, s OIII hýbe velmi pěkně a nemá GPF, takže o starost méně, stran spolehlivosti se vyrábí už docela dlouho, spousta aut má už 150tis.+ a zatím ty motory nevykazují nějaký zásadní problém :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Ano 1.4tsi trumf ještě pár skladovek je. Brácha jí kupoval teď v říjnu také 1.4tsi trumf. Je spokojenej, jede perfektně. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Jo jo musím souhlasit :) mám 1,4 tsi 110 kW a jede to opravdu hezky a to doslova kopec nekopec i s pěti pasažéry na palubě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 tento motor ma vypinaní válcu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 V OIII nemá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Ted jsem spozoroval posledni dobou, ze mi neco "odfoukava" pri prudsim seslapnuti plynu ... najeto 20tis km ... Byl jsem se ptat v servisu pry je to normalni ... Nesetkali jste se stim? ... Zajimave, ze jsem to driv nespozoroval az ted co mi dali dolu prevodovku i se spojkou kvuli oprave netesnosti mezi motorem a prevodovkou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Dobrý večer, předem se omlouvám, že sem jdu s dotazem na cizí auto, polehčující okolnost je snad koncernový původ. Hodlám pořídit VW Caddy s motorem 1.4TSI 96kW. Rád bych se ujistil, zda jde o stejný motor, jako v Octaviích (EA211), který by měl být relativně bezproblémový. Nikde se mi nedaří tyto informace najít, jen to, že má rozvody řemenem a bohužel, i filtr pevných částic. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 S filtrem pevných částic? To musí být tedy nový vůz, takže EA211. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Nevite zda ma motor nahranou mapu na zajeti motoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Přestaň už konečně řešit nesmysly v mnoha různých tématech, sedni za volant a jezdi! Takto si akorát způsobíš nervové zhroucení, vždyť je to obyčejná škodovka... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Zdravím.Mám 1,4 TSI 110KW.Všude se píše jak tichý to je motor a proto jsem ho i volil.Bohužel jsem ze zvuku motoru zklamaný. Při zahřátém motoru je poměrně slyšet nízké tóny, takové bručení až dunění.Od 1600 ot. výše. Není to vždy stejně intenzivní.Benzín na to vliv nemá.Jinak jede pěkně,ale duní to skoro jak diesel. Setkal jste se s tím někdo?Autorizák samozřejmě -standardní projev. Editováno: 3. leden 2019, autor: lesnik Chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 To by chtělo projet jiné auto, zda se chová stejně, nebo je to projev jen tvého konkrétního vkusu. Tyto subjektivní věci se špatně posuzují púřes internet, protože to co je pro jednoho přijatelné a normální může jiný považovat za neadekvátní projev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) Je mi to jásný.U převáděčky jsem si toho vůbec nevšiml.Byla tichounká.Jsem na ty pazvuky trochu vysazený,to je pravda,ale tohle mi připadá moc.Pokoušel jsem se to nahrát na mobil,ale ty nízký tóny to vůbec nechytne. Editováno: 3. leden 2019, autor: lesnik Chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 A nepodtáčíš to? Na jaký kvalt a při jaké rychlosti to slyšíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Nepodtáčim,to ne.Stylem jízdy to není.Dělá to třeba i bez plynu při jízdě z kopce.Samozřejmě v nižších otáčkách to je slyšitelnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 To spíš vypadá na nějaký problém. Vlastnost tohoto motoru to určitě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lesnik Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Budu teď měnit poprvé olej.Zkusím tam dát nějaký kvalitní 5w-40.Já vím,že to žádný velký rozdíl nebude.Chtělo by to někoho kdo těm TSI opravdu rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 před 6 hodinami, lesnik napsal: Je mi to jásný.U převáděčky jsem si toho vůbec nevšiml.Byla tichounká.Jsem na ty pazvuky trochu vysazený,to je pravda,ale tohle mi připadá moc.Pokoušel jsem se to nahrát na mobil,ale ty nízký tóny to vůbec nechytne. Neco podobneho mi u F3 delaji plechove disky...dam hliniky na leto a ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina87 Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 Hele, v Praze je sharing, kde Octy s tímto motorem jsou a musím uznat, že toho hučení jsem si všiml také..Třeba mám dvojku, roztahuji jí a asi do 2200 ot/min to prostě hučí jako když zapneš nějakou elektrickou cirkulárku.. Podle mě je to vlastnost... Sám mám 1.2 TSI a ta je teda extrémně tichá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.