Přejít na obsah

Motor vydava zvuk, jak "traktor"


Jasanek

Doporučené příspěvky

Servis rozhodně ne! Stačí někdo kdo dělá pouze diagnostiku, tomu bude jedno co ti najde za závadu, on na opravě na rozdíl od servisu nevydělá. Může to dělat jeden vstřik a v servise by ti hned přinejmenším poslali všechny na vyčištění a bůh víc co ještě by tam „našli“. Servis bych volil opravdu jako poslední možnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je taky servis, ale budiž, já tehdy zavolal do firmy co dělají Chiptuning a někoho mi doporučili, přijel týpek, napíchl, projel žádná chyba jen mechanická na spojce, hovada ve třech škoda servisech mi chtěli přetěsňovat a čistit vstřiky, ale ve všech třech stejně jak přes kopírák! Ten týpek co přijel si vzal 2 tis Kč a ještě mi dodělal tempomat, rovnou píšu kontakt na něj už nemám..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, jelikoz jsem na to dost spechal, navstivil jsem dnes autorizovany servis auto adamek v Modranech. Jezdim tam celkem pravidelne a vzdy spokojenost. Nic mene me technik vubec nepotesil. Pokud by zjistovali zavadu a motor rozebrali, stalo by to cca 5.000,-, ale uz podle poslechu me rekl, ze je spatny motor. Vyjmenoval nekolikj ruznych pricin. Pokud by opravovali motor stalo by to kolem 100.000,-!!!

Tak ze se vas ptam, co radite dal? Nechat to opravit, nebo koupit nejaky motor na vrakaci, nebo jine reseni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem navstivil neautorizovany servis. Spatna spojka (nevim, co presne), spatny dvouhmotnostni setrvacnik, proto se asi auto na volnobeh klepalo a vymena rozvodu. Kdyz to zkratim, tak jsem usetril par desitek tisic a auto zas vozi lidi po prazskych ulicich.

Co me ale zarazi, jsou autorizovane servisy. Clovek, uzivatel jako ja, ktery ma auto jen jako spotrebitel (max. doleju kapaliny, naftu apod.) a nevyzna se v odbornych vecech kolem auta, se domniva, ze v autorizovanem servisu by toho meli vedet nejvice? Chodi prece na skoleni a maji vse z prvni ruky. Proc jsou tam takovy lemplove? Nebo je to nejaka strategie? To bychom pak mohli dopadnout tak, ze kdyz v aute nebude nafta, tak nam rovnou reknou, at koupime nove auto?!?!? Chapu, ze autosalony nezivi prodej aut, ale servis, nic mene i servis se snad da delat trochu na urovni.

Zaverem http://www.autoadamek.cz/ v Praze Modranech, po sve posledni zkusenosti nedoporucuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Autorizovaný servis=SPOUSTA ADMINISTRATIVY, tak zaměstnají mladé mechaniky, aby je nemuseli zaplatit, ti staří a dobří založí svůj neautorizovaný servis a aby přežili, po boku těch podvodníku s velkou reklamou na každém rohu, tak musí dělat kvalitní servis

(není vždy pravidlo).

Prostě raději zajdu tam kde nemají honosný zevnějšek, ale mají dobrou pověst.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Četl jsi můj příspěvek? Taky spojka, ale mě chtěli obrat jen o 12tis. za vstřiky, proto jsem hledal někoho na nezávislou diagnostiku.

Mě to přijde postavené na hlavu, aby ten co ti diagnostikuje chybu, byl závislý ziskem na provedené opravě. Takové zdravotnictví, kdyby lékař měl přímo zisk z toho jak a čím tě léčí, takto je alespoň omezen, že ti napíše recept, který si můžeš vyzvednou kdekoliv. Nechci si představit, co by někteří lékaři léčili, kdybych si léky mohl vyzvednou pouze u něj a on by na nich tvořil zisk…:)

Chtělo by to něco obdobného u servisů, diagnostická centra, kde by mi autorizovaně stanovili „diagnózu“ dostal bych „recept“ a sám bych si vybral, kde to nechám opravit, jestli v nějaké garáži, nebo pod logem škody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...